Hej igen!

Hej hej!

Känns som att det är dags att skriva igen....

Ja då är julen över då, helt otroligt vad tiden har gått snabbt. Kan inte fatta det. Kanske ska berätta hur det går i skolan för mig. Jo det går faktiskt bra måste jag säga=) Inte så bra som jag skulle vilja, men man kan ju inte klaga allt för mycket. Vet inte när jag skrev sist så jag får väl börja med första kursen. Vi hade ju en salstenta på den som jag var hel säker på att jag inte hade klarat, men jag hade faktiskt fel... Gick dock inte jättebra, men tack vare hemtentan, som gick mycket bättre, lyckades jag ändå få ett B i betyg. Så det kan man ju inte klaga allt för mycket på. Ja så hade vi ju en tenta nu i mitten av december, salstenta. Trodde den skulle gå väldigt bra, men den var visst lite svårare än vad jag trodde. Fick iaf ett C, även på kursen, var ett poäng ifrån ett B... Men men, så kan det gå. Så nu har vi börjat med nästa 5p kurs. Började en vecka innan jul och tentan är den 18/1. Gick ganska bra att plugga första veckan men nu har jag tagit det lite väl lugnt. Måste börja snart igen så jag klara tentan.


image50
image51
Våran julgran=)


Ja, julen har ju varit här också. Helt otroligt egentligen. Blev en hyffsat stressad dag för oss kan jag säga=) Men vi klagar inte. Vi åkte härifrån halv 8 på morgon och gjorde första stoppet i S-vall för att lämna julklappar hos Sofia. Sedan bar det av till syrran i Söråker för att lämna paket och äta lite fika. Efter det for vi till mormor i Timrå där vi käkade julmat och kollade på Kalle, enligt traditionen alltså=) och vid halv 7 åkte vi till moster för lite prat och julklappar. Och sedan vid 10 åkte vi hem hit till Ö-sund igen. Ett jäkla åkande alltså. Men det var en bra julafton ändå. Fick fina presenter också:

Julgranskulor
Små koppar att lägga ljus i
Tre snöglober, eller vad de nu heter
Handdukar
Dagbok/kalender
I see you (bok)
Dessert sås
Pläd
Klänning
Glöggset
Två muggar som matchar glögsettet
Jättesnygga skruvmejslar med fjädrar och grejer
500kr på akademibokhandeln
1900kr kontant

Har säkert glömt något, som vanligt=/
image52
Mina snöglober=) Det var de två största och den minsta jag fick i jul, den med snögubbar av Ewout och de andra två av mamma. Har bestämt mig för att samla på dom, har inte kommit så långt än men det tar sig.

Nu ska jag sätta mig och läsa ett tag tror jag, fick städmani för en stund sen och sprang omkring och plockade undan här så nu förtjänar jag att ta det lite lugnt. Håller på att läsa Jean Auel "Hästarnas Dal". Mycket bra bok jag redan har läst en gång för länge sedan=)

Ha de så bra//Linda

image53
Byggde klart ett pussel för några dagar sedan, tog ett tag men det var det värt=)

RSS 2.0