Sverige_-Finland

Sitter och skriver samtidigt som jag kollar på teven och väntar på nedsläpp mellan Sverige-Finland=) Älskar dessa matcher. Men fan om Sverige inte vinner: då gör jag som mamma och blir finsk på heltid!

Jag hoppas bara att jag hinner se hela matchen! Börjar ju praktiken vid 8 men det gör nog inget om jag kommer någon minut för sent. Så Ewout ska köra mig=)

Nu måste jag koncentrera mig på matchen!

HEJA SVERIGE!!!

9

Har precis sett klart på filmen 9, och som vanligt med de filmer jag ser så var det väldigt konstigt. Men ändå bra=) Kan faktiskt rekommendera den! Den handlar om trasdockor eller vad man ska kalla dem för som blir ensam kvar på jorden efter att människorna förlorat ett krig mot maskiner. Sedan är det upp till dem att slåss mot den sista och värsta maskinen av alla. 9 var dessutom bra för såna som mig som inte orkar hålla intresset uppe allt för länge, filmen är bara 1 timme och 10 min lång=) Det kan man ju alltid överleva.

Har dessutom ätit en sjukt god fruktsallad med Galia melon, kiwi, apelsin, banan, plommon, äpple och sist men inte minst jordgubbar! De sålde jordgubbar på ica för bara 10 kr, vem kan stå emot att köpa det?

Jag kan ärligt inte fatta att det redan är lördag kväll. Känns som det var igår som det var lördag senast. Tiden går så jäkla snabbt nu så det är nästan lite skrämmande, det jobbiga är att även helgerna går snabbt. Det är svårt att ta igen sig och orka med veckorna när det känns som att helgerna bara är 1 timme långa typ=/ Men än så länge överlever jag=) Är dessutom så nöjd med min praktik att det är dumt att klaga.

På måndag ska jag hålla i mitt första klientsamtal, någonsin!! Kan säga att jag är sjukt nervös! Men jag tror att det ska gå bra, det är ett nybesök och av någon anledning känns det bättre än om klienten varit aktiv länge och redan kände min handledare, som förövrigt kommer att sitta med på måndag.

Nu ska jag krypa ner i soffan en stund till innan det är dags att krama kudden!


Händelserik dag

Har precis satt mig ner efter att ha städat lite här. Har hänt lite saker idag faktiskt. Var ju för det första in till stan med Ewout och när vi var där såg jag att Gallerix hade en massa alla hjärtans dag presenter så vi gick in och kollade. Jag hittade först en jättefin keramiktavla som jag tyckte att jag kunde få=) Visst är den fin:

Det står: A smile is nearly always inspired by another smile

När vi skulle ställa oss i kassa såg jag att de hade väggord också. Jag har velat haft det länge nu men tycker att det verkar lite väl att man måste måla dit dem, men dessa var gjorda i trä!=) Så jag var ju självklart tvungen att köpa det också:

Carpe Diem, fånga dagen

Har alltid älskat det talesättet! Det vart hur fint som helst=)

På väg hem från stan så köpte vi med oss lite middag, och gissa vad! Jag åt, inget mindre än: SUSHI=O Första och andra gången jag åt det tyckte jag det smakade satan, men nu har jag ätit det 5-6 gånger och i veckan nu har jag var hur sugen som helst på sushi, av någon underlig anledning. Så jag köpte med mig det hem, och tyckte faktiskt om det=O Haha...

När vi ätit klart och jag står och ska hänga upp tavlorna jag köpte så ringer min mobil. Då är det Emma som ringer ifrån Indien för första gången. Jag blir ju såklart jätte glad men när jag svarar och få reda på varför hon ringer så kändes det inte lika bra längre. Det visar sig att en bomb har sprängts i Pune (staden där de är) och att hon var precis där den sprängdes bara ett par timmar tidigare=/ Hon ringde iaf för att berätta att hon och alla andra mådde bra så jag inte skulle bli orolig om jag läste nyheterna om sprängningen. Trots de omständigheterna var det ändå roligt att höra ifrån henne. Och det är skönt att hon ringde, hade jag läst artikeln innan, där det står att 4 utländska kvinnor dött av bomben, hade jag nog varit nära ett nervöst sammanbrott vid det här laget.

Men hon mår bra och allting är hur bra som helst, så nu ska jag krypa ner i soffan och se NCIS och Lost!=)


Alla hjärtans dag

Sitter och funderar på om jag kanske ska göra mig iordning. jag och Ewout tänkte ta en tur in till stan och sedan köpa med oss mat hem. Men eftersom han inte ens klivit upp än så känns det dumt att stressa=)

Veckorna verkligen flyger iväg just nu, har skit roligt på praktiken och om 1½ vecka tar jag emot min första klient=) Är hur nöjd som helst med denna praktik och det känns riktigt bra!

Har varit en massa snack resor de senaste veckorna, både med Sofia och mamma. Så nu är jag hur sugen som helst på att reda iväg. Bara försvinna en vecka och ta det lugnt=) Får se om jag lyckas komma iväg nått, blir säkert inte så, men hoppas kan man alltid=) Tänk er att ligga på en strand nu och bara njuta, gud vad skönt!


Vinter bilder


Magsjuka

Blogg.se har gjort om allting igen, och självklart till det sämre, hoppar dom fixar så allt fungerar snart igen=/

Kan säga att de senaste dagarna inte har varit de roligaste. Natten till söndag så fick jag ont i magen och kände mig illamående. Trodde det skulle gå över om jag sov lite men 5 på morgonen, efter en tripp på toaletten var det bara att konstatera att jag hade magsjuka. Fick dessutom feber på söndagen=( Fy fan vad dåligt jag mådde. Igår var det lite bättre men var inte bra så är hemma en dag till.

Idag mår jag bra. Problemet är bara när jag ska äta. Provade äta för ett litet tag sedan och magen låter som om den vore i totalt uppror. Men det beror nog bara på att jag inte ätit sedan i lördags. Blir nog bättre snart=) Imorgon ska jag iaf tillbaka till praktiken (om jag får).

Snacka om att börja andra veckan på praktiken bra=/ Men vad ska man göra, är ju inte så smart att gå dit med magsjuka. Ska iaf plugga lite idag så jag har gjort någonting.

Ewouts vän Sjoerd åkte hem imorse så nu har vi fått tillbaka lägenheten och jag slipper vandra runt i en labyrint för att ta mig igenom tv-rummet. De ställde ju in Ewouts skrivbord och dator här för att kunna koppla upp datorn till teven och spela datorspel. Allt ställdes dessutom mitt i rummet till min stora glädje. Men det är ju klart att de ska få ha roligt, om det nu är det de tycker är roligt.

De har spenderat veckan med att spela Battlefield Bad Company 2, eller Pedofil Bad Company 2 som jag råkade döpa om det till. Hörde ju inte vad människan sa=) Förstår inte hur de kan tycka att ett spel är så roligt att de kan sitta med det flera timmar i sträck. Men vi är ju alla olika, och tur är väl det=)

RSS 2.0