Two in one

Hej!

Har inte bloggat på några dagar igen, men det har inte hänt nått intressant här. I onsdags var vi och månadshandlade så då försvann en massa pengar. Men nu är det fullproppat i alla skafferi och frys så det är ju bra. Har även lärt mig nått nytt, haha. Tänkte ta mig en morot igår morse, köpte ju det när vi var och månadshandlade. Så jag gick för att hämta en, kollade kylskåpet, inga morötter, kollade skafferiena, inga morötter. Vart fan hade jag gjort av morötterna?? Tillslut kollade jag i frysen (man vet ju aldrig) och tro ni inte på fan att morötterna låg där, haha=) Tänkte att dom nog skulle vara ätbara efter att dom tinat, men tji fick jag. Isället blev dom alldeles mjuka och äckliga=/ Så lägg inte morötter i frysen! Haha=D

Igår var jag till tandläkaren. Lagade ju ett hål i januari men hon avbröt efter ett tag av någon anledning, kanske för att det gjorde så jävla ont så jag trodde munnen skulle ramla av på mig eller nått. Fick då komma tillbaka igår för att slutföra lagningen. Har ju tandläkarskräck så jag har varit sjukt nervös i flera dagar, jag resonerade så att om det gjorde så jäkla ont i januari borde det göra ännu ondare nu=/ Så hade något av en panikångest attack när jag satt i väntrummet. Fick en ny tandläkare den här gången och redan från början var hon jättetrevlig och förstod att jag var nervös. Hon la bedövningen väldigt djupt och hade sprutan i hur länge som helst (inte trevligt kan jag säga) vilket gjorde hela skillnaden. Den här gången gjorde det inte ont överhuvudtaget!=) Så det var som jag trodde, hon i januari la bedövningen för dåligt och det var därför det gjorde ont.

Kändes hur bra som helst när jag kom därifrån. Däremot var det mindre trevligt när bedövningen släppte för där hon hade tagit sprutan gjorde det svinont. Men nu är det nästan smärtfritt och det var ju faktiskt värt det.

Började skriva det här inlägget i fredags men skrev aldrig klart för Emma ringde. Sedan har det helt enkelt inte blivit av. Varför Emma ringde var för att resultatet på den sista kursen hade kommit ut, så jag var ju tvungen att kolla=) Det blev ett B denna gång också, 4 poäng ifrån A=/, så slutresultat för året blev:

Socialt arbete: Introduktion                    B
Välfärdsstat i förändring                         C
Vetenskapsteori och metoder              B
Sociologi                                                     C
Psykologi                                                    B
Rättsvetenskap                                         B
Socialt arbete och org.                            B

Inte så dumt, klagar inte, men det hade suttit fint med ett A första året. Aja, än är det inte över och minst ett A ska jag iaf ha=)

Fredagen fortsatte med tvättstuga och städning så jag fick äntligen lite fint i lägenheten. Inte roligt att städa men riktigt skönt när det är över=) Lördagen tror jag inte jag gjorde nått om jag ska vara ärlig men igår hände det lite mer. Har ju några saker jag måste göra i sommar, eller måste är väl att ta i när det gäller några saker men vill ändå få det gjort. Så jag tänkte skriva en liten ToDo här i bloggen för då kanske jag blir motivierad att göra allt=)

Lindas sommar ToDo:
*
Skriva presentation till populärkultur kursen
* Skriva rapport utifrån postmodern tänkande
* Skriva rapport utifrån kritiskt sociologisk teori
* Göra en dugga
* Skriva hemtena
* Skriva ett PM
*
Sätta om blommorna
*
Tvätta fönstrena
*
Rensa i förrådet uppe
* Rensa i förrådet nere
* Storstäda lägenheten (inklusive rengörande i skåp och lådor, handskura gloven o.s.v.)

Igår tog jag alltså och satte om blommorna, inte det roligaste man kan få för sig att göra, men nu är det gjort iaf=) Tog även och tvättade fönstrena när jag ändå var igång, blev en jäkla skillnad. Alltid trevligt när man ser resultat av sitt slit. Idag tog jag och rensade och organiserade i förrådet vi har här bredvid lägenheten. Blev inte så bra som jag hade hoppats på eftersom Ewout har en massa data saker som jag inte vet vad jag ska göra av (om dom ska vara kvar eller inte). Men det blev ju helt klart bättre iaf, nu går det faktiskt att gå in där, hehe. Det stora förrådet får jag nog fixa tillsammans med Ewout för jag har ingen aning om vad som kan/inte kan slängas.

4 av 11 saker på min lista är ju inte fy skam med tanke på att det bara gått 3 veckor. Ska väl försöka göra så mycket som möjligt nu när vädret ser ut att fortsätta vara dåligt, för kommer sommaren så vill jag ha tid att sola=)

Råkade publicera nu istället för att bara spara, så har någon läst till hit vet ni varför det tog slut=)

Gjorde även något annat igår. Beställde två biljetter för mig och Ewout till Mallorca den 22 aug=D Helt sjukt, jag ska faktiskt åka utomland om lite mindre än 2 mån. Har ju bara varit till (förutom Norge, Finland och Danmark) Kreta en vecka och Holland i crika 3 veckor och det känns som väldigt lite. Iaf om jag jämför mig själv med andra. Men nu ska jag äntligen få åka!!!! Jippi!!!! Allt (flyg, hotell, buss till hotellet och tåg t&r sthlm) gick på 6200 för båda två. Det är inte mycket tycker jag. Vi ska till Palma Nova om jag inte sagt det redan, i en vecka=D Får dock åka själv härifrån ner till Arlanda för Ewout ska vara i Holland en vecka innan vi åker så vi kommer att mötas på Arlanda.

Nog pratat om det. Ska iväg på bio om ett tag, har egentligen inte råd för vi måste seriöst spara pengar den här månaden men den ramlade in några extra kronor så jag unnar mig Sex and the City filmen, hoppas bara den är bra nudå. Alla verkar iaf tycka det=)

Ha det bra//Linda <3

Tävling!


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Uppe med tuppen

God Morgon!

Här är man uppe tidigt, eller jag är det iaf, tror jag varit vaken i nästan en timme nu. Gick ju iofs och la mig igår vid 9 tiden så det kanske inte är så konstigt. Hade kunnat sova längre men så började magen kurra=)

Hade en ganska händelserik dag igår. Började vid 11 och åkte till skolan, sedan tog jag en promenad till Linnea. Efter några timmar hos henne med lite skitsnack och bus med Elvis tog vi oss ner på stan för en japanska/koreansk lunch. Väldigt gott, men lite dyrt, fast tillbaka går jag nog, när pengarna tillåter=). Efter det gick Linnea och klippte sig (blev skitsnyggt) medan jag gick ner på Hemma-butiken. Hade sett reklam för spis och diskmaskin så jag ville kolla närmare på det. Slutade med att jag kom därifrån med en ny spis och en diskmaskin=) Eller vi får dom om 2 veckor ungefär=) Hela kalaset gick på 8300 och det var inklusive hemkörning och instalation och en platsgrej att ha under diskmaskinen ifall den skulle gå sönder (annars blir självrisken på försäkringen skyhög). Så nu är både jag och Ewout nöjda, helst med tanke på att vi inte betalar själv (allt går på repfonden). Ska bli så skönt med diskmaskin, jag hatar vekligen att diska!

Vid 5 tiden var det dags för möte med han från Strömsund, angående praktiken. Det gick väldigt bra och han var hur trevlig som helst! Så till hösten blir det prakik i Strömsund=) Blir långt att åka varje dag men jag behöver bara åka dit 4 dagar i veckan så det kommer nog gå bra. Det handlar ju också bara om 15 veckor, så det ska jag väl överleva=)

Gick som sagt och la mig tidigt igår, kolla en stund på tv men sen blev jag alldeles för trött. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, men någonting trevligt kan man ju alltid hoppas på=)

Såg den här bilden på aftonbladet:

Är dom inte bara för söta?

Nu ska jag kolla på tv (om det går nått på tv den här tiden)

Ha det bra//Linda <3

Midsommardagen

Hej Hej!

Allt bra med er? Själv sitter jag och pratar med Sofia=) Vi snackar lite om när jag fyller år och vad som ska hända, förhoppningsvis nått=)

Igår var en väldigt trevlig dag, åkte och hämtade Linnea vid 5. Vi åkte på affären och köpte kol, tändvätska och lite andra grejer. Väl hemma igen var det dags att starta grillen, hehe, hade ju kunnat sluta illa men vi var faktiskt duktiga nog att inte elda upp varken vårt hus eller grannarnas=) Däremot la vi (eller snarare Ewout) grillen på gräsmattan eftersom det hade regnat. Han ändrade sig dock (efter att vi redan hade tänt) och gav sig på att flytta den, korkat men det funkade ju.

Vi lämnade Ewout utanför för att grilla flintastek medans vi gick in och fixade sallad och kroketter. Det blev hur gott som helst, inget slår grillat=) Självklart blev det även några öl och nya xider med hallon smak. Efter maten spelade vi lite TP, jag vann! Hihi, Linnea skyller på att jag hamnade på rätt ställen, men det är inte sant=D Hehe

Hon åkte hem ganska tidigt eftersom hon skulle jobba idag så jag och Ewout myste tillsammans resten av kvällen.

Idag har det inte hänt mycket, men det gör inget=) Därmot tryckt i mig lite jordgubbar, gott gott.

Ha det bra//Linda

Midsommarafton

Hej!

Idag har jag fan varit duktig kan jag säga=) Hehe, enligt mig iaf. Började med att åka på affären och handlade lite små saker, glass bl.a. till jordgubbarna=) Och tvättmedel för det hade vi självklart slut på. Sedan sorterade jag all tvätt och sprang ner i tvättstugan. Medan jag sprang fram och tillbaka mellan tvättstugan tog jag även och städade lite här, så nu är det rent och fint=) Hann även med en dusch och fixade till håret lite.

Efter sista omgången i tvättstugan tog jag och gick igenom alla mina sysaker (tyger, garner, broderier, nålar o.s.v. o.s.v.) Så nu har jag äntligen lite ordning och reda där.

Nu har jag precis pratat med Linnea så jag ska åka och hämta henne om några minuter. Vi ska åka på ica och handla lite sedan blir det grillning och kanske lite TP ikväll=) Och självklart jordgubbar, hehe=)

Måste sticka nu!




Trevlig midsommar!



Jordisar

Hej!

Slog precis tån, fan vad ont det gjorde! Förstår inte hur såna små saker kan göra så jäkla ont. Det är som papercuts! Ajaj, hehe. Vilka problem jag har va?

Har velat köpa jordgubbar i flera dar nu men bara skjutit på det. Började med att dom kostade 17kr, och mycket lägre än så för en liter jordgubbar kommer man fan inte. Men tror ni jag köpte? Nej då, inte ja eller. Så var vi på affären igår och tro ni inte på fan att dom höjt priset till 35, funderat ett tag på att köpa, men tyckte ju det lät alldeles för dyrt. Så idag var vi på affären igen. Och nu är det ju så att jag vill ju faktiskt ha jordgubbar på midsommar, känns lite tradition liksom. Man kan väl inte fira midsommar utan jordgubbar, visst? Så jag var ju bara tvungen att köpa, och vad tror ni dom kosta?? 40 kr!!! Helt otroligt, så mycket pengar för några bär, som dessutom inte är så färska och fina som dom skulle kunna vara.. Suck, aja har ju mina jordisar nu iaf=)

Tentan kom inte idag, less och irriterad, men vad ska man göra?

Har inte gjort något speciellt idag faktiskt förutom att träna ett tag och sett på Reaper, ny serie på femman, tycker faktiskt den är bra. Lite lagom töntig och ganska rolig. Tycker om djävulen, skön stil på han=)

Vi sitter och pratar om en resa i augusti, ska inte hoppas för mycket nu bara. Blir säkert inge av med det... Jaa, vi får väl se vad som händer... Och dessutom, vem ska ta hand om bebis??

Av någon dum anledning bytte jag att gå och lägga mig nu och kliva upp imorgon och tvätta till att stanna uppe några timmar till och spela TP med Ewout. Jag vägrade stanna uppe längre om jag skulle vara tvungen att tvätta imorgon så han tog på sig det istället, lite korkat tycker jag men han beslut ju=)

Blivit många inlägg idag, får väl se om jag skriver nått imorgon också..

Sov Gott//Linda <3

Idag igen

Hej igen=)

Inget går riktigt som jag vill idag. Tog cykeln till campus och solen sken så fint, satte mig utanför ett tag och väntade på att biblo skulle öppna (jag var ju självklart tidig), det var så trevligt så. Sen gick jag in och hämtade böckerna, dom finns ju bara att låna på timlån (alltså 24 timmar) men eftersom det är midsommar får jag ha kvar dom tills på måndag=) Tyckte jag lät som en bra idé, så nu blir det pluggande i några dagar.

Efter det tog jag en promenad ner på stan och gick på systemet, fick med mig några öl och xider (den nya med hallon och melon) innan jag vandrade tillbaka till campus igen. Min plan var att sitta där ett tag i solen och läsa. Men självklart var hela himlen täckt av moln, nästan iaf... Så surt! När det äntligen ser ut att bli finväder så kommer ändå dom där jäkla molnen. Ser dessutom ut som att det kommer bli regn=/

Satt ute ett tag iaf, bara för att, men upptäckte ganska snabbt att det var lite väl kallt och blåsigt, så det var bara att cykla hem igen...

Kom precis hem och trodde verkligen att resultatet på tentan hade kommit, men tji fick jag, så nu är jag bara allmänt less. Får varken sol eller tenta idag=( Istället får jag sitta och plugga hela dagen och diska... Roligare saker har man ju haft för sig. Aja, det är ju tur iaf att boken jag ska läsa är intressant=)

Ha det bra//Linda <3

Tillbaka tentan

Hej!

Sitter och funderar på om jag ska orka börja göra mig iordning eller om jag helt enkelt ska skita i det=) Hehe, ne det kan jag nog inte, men jag är ganska trött kan jag säga. Här skiner iaf solen, frågan är bara om det kommer hålla i sig hela dagen. Jag hoppas det!

Jag måste in till campus idag, ska ju låna böcker på biblo så så fort jag fixat till mig lite ska jag ta cykeln in till stan. Funderar på att åka förbi systemet också, tror inte det händer nått speciellt imorgon, men man kan ju alltid ta sig en öl ändå=)

Jag vill inte åka än för jag tror, eller tycker, att resultatet på tentan ska komma idag. Dom har ju 15 arbetsdagar på sig att rätta den och med inlämningsdagen samt nationaldagen borträknat så har det gått 15 arbetsdagar idag. Efter det har man all rätt att klaga, men vet inte vad det kommer att ge för resultat dock. Jag hoppas verkligen att vi får tillbaka den idag, less på att vänta nu, men någonting säger mig att vi inte kommer få det=/ Är det bara jag som inte har tillräckligt med tålamod för att sitta och vänta i tre veckor på ett resultat? Jag vill veta på en gång!=)

När jag kommer tillbaka från stan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle vara trevligt att sola men dom håller på och fixar gården här utanför så det är skrot och traktorer och människor m.m. m.m. överallt här. Känns inte så lockande att lägga sig i bikini här då=/ Hehe, kanske tar med mig filten nån annanstans och sätter mig. Får väl se hur det blir, beror ju som sagt också på om vädret tänker fortsätta vara fint eller inte.

Nu ska jag käka lite frukost tror jag.

Ha det bra//Linda <3

Praktik

Hej!

Har inte haft nån vidare lust att skriva här, vet inte varför. Vet ju att det blir bara mer att skriva om jag skjuter på det. Har iaf varit några ganska lugna dagar, vilket behövdes kan jag säga. Var sjukt trött efter förra veckan och nackontet gick inte över på flera dagar. Men nu är nacken tillbaka till sitt vanliga onda jag=)

I måndags var jag på den första och enda föreläsningen på samhälle och miljö kursen jag läser i sommar. Var där vid ett och trodde inte det skulle ta så lång tid, vi var dessutom bara 5 stycken där ( 4 efter att en rymde under rasten). Hade dock väldigt fel... Människan slutade inte prata, det var helt otroligt... Så kvart över 4 kom jag äntligen därifrån. Det värsta var att allt som hon sa gick att läsa i powerpointen så det var totalt onödigt att gå dit=/ Aja sånt är livet...

Igår bar det iväg till Järpen för intervju för en praktikplats. Satt på ett tåg i 50 min och vandrade omkring en stund innan jag hittade. Visade sig när jag kom dit att dom fortfarande inte bestämt sig om dom överhuvudtaget vill ha en praktikant och att hon som ska bestämma det är på semester. Så om 2½ vecka kunde dom lämna besked... Helt otroligt. Sedan var det ganska tydligt att dom egentligen inte ville ha en praktikant och eftersom dom ansåg sig själva att inte ha tid skulle min praktikperiod isf gå ut på att hoppa runt på en massa olika ställen. Vilket alltså skulle leda till att jag inte lär mig ett dugg eftersom det inte kommer finnas tillräckligt med tid på nått av ställena att göra något annat än titta på. Det skulle alltså bli som ett 15 veckor långt studiebesök=/

Åkte tillbaka till skolan efter det och pratade med praktikläraren. Hon höll med mig så nu ska jag istället få träffa en annan person som jobbar i Strömsund. Det kommer bli 15 jäkligt jobbiga veckor (om jag får platsen) för det betyder 1h 40min pendling dit och sedan hem igen. Har räknat ut att jag kommer åka vid 6 på morgonen och komma hem vid halv 8 på kvällen=/ Sjukt jobbigt. Men däremot ska den här handledaren vara hur bra som helst och jätte trevlig så kompensationen är ju en mycket bättre och mer lärorik praktikperiod. Men vi får väl se vad som händer, ska iaf träffa honom på måndag.

Idag har det inte hänt mycket. Har inte haft lust att göra något heller=) Imorgon ska jag låna böcker till kursen så då blir det pluggande fyra dagar framåt, så därför ville jag bara ta det lugnt idag.
Vad har ni haft för er idag?

Ha det bra//Linda <3

Sjung om studenten lyckliga dagar

Hej Hej!

Idag blir det ett långt inlägg med många bilder. Har varit några hektiska dagar. Det började i torsdags då jag hade tvättstuga, sprand ner till 12 och la i de första maskinerna sedan upp igen och broderade, ner i tvättstugan igen och hem och broderade. Efter tredje gången ner i tvättstugan tog jag bilen till Lillänge, hade några saker jag var tvungen att köpa och trodde att allt skulle finnas där. Hittade allt utom sidenbanden man kan knyta fast champagneflaskan i och sånt. Pkte ner till Ica men de hade inte hellre några, bort till ÖB men nej inga där heller. Tillslut åkte jag in till stan, och där på mittpunkten hittade jag äntligen dom jäkla banden. Fan vad less jag var då kan jag säga. Hem igen och knöt fast champagne falskan och en cola flaska i banden. I bandet med cola flaskan knöt jag även fast en massa godisar=) Sedan käkade jag middag och sen fortsatte jag med broderiet, var tvungen att sluta efter ett tag dock eftersom jag var tvungen att dusha, blev iaf klar med broderiet vid 1. Men då upptäckte jag en jäkla nål hade blivit kvar i broderiet inuti alla lager med tyg! Fan! Fick sitta och greja med det en stund innan jag äntligen kunde slå in det och sedan börja packa. Kom i säng kl 3 efter en allt för jobbig dag.

Tre timmar senare var det bara att kliva upp igen. Mådde illa för jag var så jäkla trött och hade ont i ryggen efter allt broderande. Men hade inget annat val, var bara att ta sig ur sängen. 8 klev jag på tåget och åkte ner till Ånge, där stod Emma och väntade på mig så vi tog bilen ner till Birsta. Sedan väntade nästan 5 timmars shoppande. Jag hittade jeans, en tröja, ett linne, en collegeträja och en munkjacka. Men nu har jag iaf shoppat klart kan jag säga=) Vid 3 kom jag hem till Lotta och hälsade på dom innan mamma kom och hämtade mig, hem till mamma och bytte om innan det bar iväg till Daniels student. Var sjukt mycket folk men vi lyckades hamna längst fram=) Tog en massa kort men dom blev inte allt för bra, stod ändå för långt borta=/ Studenterna sjung iaf och skrek som vanligt, sedan fick Daniel blommor och allt annat runt halsen, innan de åkte iväg på lastbilarna. Eller snarare taktorn.






Träffade Linda på torget när vi stod och väntade på lastbilarna. Studenterna hade tur med vädret när de gick ut på trappan, då sken solen, men efter första varvet på lastbilarna då öste det ner. Jag och Linda snodde paraplyet av mamma så vi kunde ta kort=) Sedan gick jag hem till mamma en sväng och bytte om. Såg en jättefin regnbåge, var bara tvungen att ta kort=)

Fin va?

Sedan bar det av till moster för lite champagne, usch, firande, mat och paket öppnande.


Lite av folket som var där, vi var väl lite över 20 st tror jag.

Lotta hade gjort 5 pajer och en massa annat. Tacopajen försvann först dock=)

Presentöppnande

Som ni märkt har jag ju suttit och broderat som en galning de senaste dagarna. Detta av den enkla anledningen att jag skulle ge bort en tavla åt Daniel som minne, men p.g.a. av allt i skolan hade jag inte tid att fixa med den innan. Den lyckades ju iaf bli klar och jag tror han tyckte om den, men han verkade inte tro på att jag hade gjort den själv.



Lite fler bilder på folket när de kollar på Daniel och hans presentöppnande, samt min andra kusin med sin nya kamera=)



Daniels tjej Viola tog ju också studenten, så vi fick bilder på dom tillsammans:



Efter allt detta tog jag mammas bil bort till Hanna och tog en promenad med henne. Har ju inte träffat hon på ett år eller nått så det var roligt=) Vi snackade lite skit och tog en ganska lång promenad så när jag äntligen kom hem till mamma hade jag jäkligt ont i fötterna efter birsta, student och promenad. Hade knappt suttit ner på hela dagen. Efter ett par samtal kom jag iaf i säng, mammas enormt hårda och obekväma säng som knappt gick att sova i...

6 ringde klockan igen, högst 5 timmars sömn denna natt, och det var bara att kliva upp. Denna dag bar det iväg till Söråker där jag plockade upp syrran och två en hennes kompisar. Vi körde upp till kyrkan som ligger mitt ute i ingenstans. Syrran gick ju ut nian igår så var där och kollade på hennes avslutning. Men tyvärr var det dåligt ljus i kyrkan så jag fick inte så bra bilder, men det funkar det också.


Här är hon påväg upp för att få sitt betyg. Hon hade jäkligt bra betyg faktiskt! Är riktigt stolt över henne.


Mia med sina vänner. Blev många tårar och hon flög omkring som ett yrväder. Men det är ju lite sorgligt, tyckte jag också=) Skjutsade iaf ner syrran till skolan för hon skulle på fika med sina lärare innan jag åkte in mot stan. Där träffade jag Sofia och tog en fika med henne. Stackarn är ju jättesjuk, men hon orkade med en fika iaf. Det var tur det för annars hade jag ju inte fått träffa hon=)

Efter fikat åkte tillbaka till Timrå för lunch med mamma och mormor. Blev turkisk mat, fläskfile gjord på kolgrill med bulgur. Smakade helt ok faktiskt. Halv 5 klev jag på tåget för att åka hem, var så trött då men det gick inge bra att sova. Hittade inget skönt sätt att sitta på=/ Kom hem vid 7 och då åkte vi och fixade tacos=) Jättegott, härligt med god mat efter tre långa dagar. 10 stöp jag i säng och sov till 10 idag, sedan gick jag faktiskt och la mig en stund till också. Är så jäkla slut nu och funderar på att endast ta det lugnt nu i helgen. Men självklart måste jag städa imorron=/ Aja, får vila efter städandet. Nej nu ska jag kolla på tv.

Ha det bra//Linda

Broderat

Hej!

Sitter och funderar på vad jag ska göra. Är så jäkla trött så har egentligen lust att sova en stund, men samtidigt är det ju inte så bra att sova på dagarna för då kommer jag inte kunna somna inatt... Vad göra?

Igår hände inte mycket kan jag säga. Satt i princip hela dagen och broderade, slutade med att jag var uppe till halv 5 på morgonen så jag kunde göra klart=/ Men nu är det iaf bara efterstygnen kvar så det är skönt. Förutom det var jag på en kort promenad och sedan hade föreningen möte vid 7 angående gemensamhetsel, verkar som att vi kommer att få det men än så länge har dom inte fått in röster från alla.

Jag kollade dessutom på fotboll igår, såg en hel halvlek (eller vad det nu heter) =0. Holland spelade ju mot Italien så Ewout ville titta, och ibland måste man ju vara snäll också. Dom vann iaf, 3-0, så Ewout var glad, ingen har vunnit med så mycket mot Italien förut så det var ganska stort. Förstår fortfarande inte tjusningen dock, tycker det är så långtråkigt! Händer ju inget... Bättre med hockey!=)

Ska ju på praktik nu till hösten och har ju varit en massa kring det dära. Har ingen lust att dra allt nu, för trött, men nån dag när jag har orken ska jag skriva om allt kring praktiken, för den som vill läsa. Dom ringde iaf från ett ställe idag i Järpen så jag ska dit nästa tisdag. Är som en arbetsintervju, dom vill ju träffa mig innan dom bestämmer sig för om dom vill ha en praktikant eller inte. Så nästa tisdag vet jag kanske vad som händer till hösten. Är lite surt att det är i Järpen eftersom det betyder 1h dit och 1h tillbaka på tåg varje dag, jag blir ju så jäkla åksjuk. Men det löser sig nog! Jag behöver ju inte flytta och det är ju huvudsaken!

Idag kommer det nog inte hända så mycket här. Ska väl bordera men sen är det inget planerat. Imorgon funderar jag på att åka in till stan, men vi får se hur det blir med det. Är fortfarande regnväder här uppe, lite tråkigt för jag skulle vilja sitta och sola=/ Men det är ju faktiskt bara början av min första lediga vecka, och jag ska vara ledig i 12=) Tror inte jag haft så mycket ledigt sen jag var 14 eller nått. Känns riktigt underbart och med tanke på det senaste åren tycker jag faktiskt att jag förtjänar det. Och helt ledig är jag ju faktiskt inte, har ju två sommarkurser jag ska gå, sammanlagt 5 uppgifter under 10 veckor, och tre träffar. Inte så mycket alltså men det är ju ändå lite att göra.

Nej, nu ska jag avlägsna mig från datorn. Får se vad jag hittar på för nått. Sängen ropar fortfarande på mig, men jag vet inte ja=/

Ha det bra//Linda <3

Uppdatering

Hej hej!

Allt bra med er? Sa ju att jag skulle skriva, men det glömde jag självklart bort=) Hehe, ovanligt va? Men nu sitter jag här iaf. Var ju ett tag sedan jag skrev nu, kan bara skylla på för mycket att göra och för lite ork. Har varit en ganska hektisk vecka, både bra och mindre bra. Men nu har det iaf börjat lugna ner sig. Senast jag skrev ett riktigt inlägg var förra torsdagen, så får väl börja med fredag då:

Fredag:
Fredagen spenderades till största delen utomhus. Therese kom hit vid tolv så vi kunde börja med grupparbetet. Jag hade tvättstuga samtidigt, så det var därför vi var här. Vi tog med oss en filt och Aleria och satte oss utomhus. Vid 1 tiden ringde en kille, Per, och undrade om han kunde få vara med i våran grupp. Fick han självklart så även han kom bort till mig. Vi satt fram till halv 4 ungefär och då kom även Linnea, men oturligt nog var vi i princip klar då, så hon tog sig hit i onödan.  Resten av dagen hände nog inte så mycket, tror jag gick på en promenad, och åt tacos...

Lördag:
Lördagen var väldigt lugn. Vädret var inte det bästa så jag gick faktiskt och la mig igen, var så slut i kroppen. Sedan gick jag på en promenad. Har inget minne av vad som hände förutom det...

Söndag:
Linnea kom hit över dagen. Vi satt ute ett tag och spelade även lite badminton, väldigt roligt=) Tur att ingen av oss var värst duktiga, hehe...

Måndag:
Denna dag spenderades till största delen på skolan. Kom dit vid 10 och satt och snackade ett tag med gruppen innan vi hade möte med läraren. Fick reda på att vi var inne på rätt spår så det kändes bra. Sedan satt vi och renskrev det vi hade kommit fram till fram till 3. Då gav vi upp och tyckte att vi var i princip klara. Jag, Therese och Linnea gick ner mot stan och mötte upp med Madde, sedan gick vi och käkade kinamat. Väldigt gott faktiskt, men inte biffen med bambuskott. Smakade inte bra alls, dåligt/billigt kött tror jag. Sedan gick vi bort till claesohlson och jag och Linnea köpte varsin stegräknare=) En billig men fullt funktionsduglig än. På vägen hem stannade jag hos Emma ett tag och gick med henne på ica. Vi satt ute och pratade en stund så jag var nog inte hemma förrän vid halv 8 tiden på kvällen. Lång dag alltså. Senare på kvällen satte jag mig och skrev om det mesta i grupparbetet för det var inte så klart som vi först trott, irriterande men vad ska man göra? Hellre att jag skrev om själv än satt ytterligare en dag på skolan.

Tisdag:
Började dagen med att fortsätta skriva på grupparbetet innan jag gick ut och la mig i solen. Lessnade dock efter cirka 3 timmar, blir ju så jäkla långtråkigt när man är själv, och cyklade bort till Emma en sväng istället. Där var vi ute i solen ett tag till så jag lyckades självklart bränna mig på ryggen=/ Kommer inte ihåg vad som hände under resten av dagen faktiskt...

Onsdag:
I onsdags åkte jag och Ewout in till stan för att shoppa lite=) Jag köpte en bikini, två linnen, ett par tights, ett par shorts och en klänning. Hela kalaset skulle gå på 1163 men när jag kommer fram till kassan så får jag 150kr rabatt! Ingen aning om varför, men jag tänker då inte klaga!=) Sedan tog vi en glass, piggelin=), innan vi åkte bort till ÖB. Har märkt hur obekvämt det är att ligga på rygg och sola så jag var och köpte mig en strandstol, en sån med korta ben ni vet. Var ju tvungen att testa den så fort jag kom hem och den var faktiskt så pass bekväm att jag somnade en liten stund=)

Torsdag:
Vi åkte till Lillsjön och badade jag och Ewout, eller ok jag badade en snabbis medan han satt på filten och läste en tidning hehe. Var varmt i vattnet men inte värst trevligt. Jag vill bada i havet! Nästa gång åker jag nog till storsjön istället, måste vara bättre där. Efter en stund på stranden tog vi cyklarna hem och sedan begav vi oss in till stan för årets första mjukglass, är väl inte riktigt jätte förtjust i mjukglass, men man måste ju äta en iaf=) Vi lyckades komma dit mitt under studenten, jäkla långa bilköer alltså... Blev pluggande även idag. Först fick vi tillbaka vår opponering från en annan grupp, 27p av 30, inte dåligt ska bli intressant att se vad läraren sätter för betyg, är ju han som har sista ordet. Sedan skrev vi även opponering på en annan grupps arbete. Gick väl bra men var lite jobbigt innan vi var klar...

Fredag:
Hade tvättstuga igen så bestämde mig för att sitta ute medans. Blev smått uttråkad efter ett tag dock och gick på en promenad istället. På kvällen blev det tacos och inte så mycket mer. Ganska lugn dag alltså.

Lördag:
Igår skulle jag gå ner på affären för att kolla hur varmt det faktiskt var ute och samtidigt köpa något. Ville veta om det var tillräckligt varmt för att sola, men när jag kommer ner till affären fortsätter jag bara att gå så det blev en timmes promenad istället. Väl hemma igen käkade jag lunch och väkte Ewout sedan tog vi cyklarna till barnens hus för att köpa Trivial Pursuit=) Har ju velat haft det länge nu och var bara tvungen att köpa det nu när skattepengarna kommit=) Sedan fortsatte vi bort till Lillänge där vi var in på skopunkten, jag köpte mig ett par sandaler och ett par vanliga/tennis skor och Ewout köpte också ett par skor. 500kr sammanlagt kan man inte klaga på. Sedan var vi även in på coop och köpte lite saker till middagen. Hemma igen så var det dags för städning. Jag diskade, plockade undan, tog undan den rena tvätten jag inte hade orkat rört dan före och dammsög, sedan moppade Ewout och städade toaletten. Snabbt avklarat med lite samarbete=) Det blev middag på balkongen, fläskfilé grillad i elgrillen, inte precis som över eld men ändå gott och mysigt hade vi det också. Sedan gick vi in och spelade TP, jag vann!! Haha!!

Idag:
Idag började jag faktiskt dagen med att gå och lägga mig igen. Vädret har inte varit allt för bra och jag har varit så duktigt hela veckan, uppe vid 8 vissa dagar, och var dessutom super trött så jag tyckte jag förtjänade att sova en stund. Sov väl fram till två ungefär. Kollade på tv ett tag innan jag ställe mig på crosstrainern en timme och sedan tog jag en promenad till ica. Vi har även hunnit med en omgång TP idag också, och jag vann igen!!!=)

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte ett tag cykla bort till skolan och låna några böcker jag behöver till sommarkurserna som börjar imorgon men jag vet inte om jag kommer hinna plugga. Måste jobba med ett broderi=/ Aja vi får väl se vad som händer... Ska försöka vara lite duktigare att uppdatera hädanefter, har ju som tur var lugnat ner sig lite nu så det borde inte vara några större problem. Nu ska jag nog sova, vill komma upp tidigt imorron.

Sov Gott//Linda <3

Flyttad

Hej!

Ska skriva ett inlägg om vad som hänt mig i veckan lite senare. Tänkte gå på en promenad nu och sedan är det väl dags för middag. Så det kommer väl ett inlägg efter det. Har inte haft varken lust eller tid att skriva i veckan.

Nu är iaf min blogg flyttad. Förstår inte direkt vitsen för jag trodde det skulle finnas lite nya roligare grejer, men allt är ju lidadant... Hur kul är det då? Skulle vilja ha en snyggare design på bloggen, men med tanke på att jag inte har någon aning om hur man gör, kommer det nog inte gå så bra.

Aja, återkommer om ett tag då, så hoppas några tittar in senare!

Ha det bra//Linda <3

Vad kostar jag?=)


NATURLIG HÅRFÄRG ?

[] Rödhårig - 700 kr

[] Brunhårig - 200 kr

[X] Blond - 500 kr

[] Svart - 100 kr

[] Flintskallig - 50 kr

[] Annan - 700 kr



ÖGONFÄRG ?

[] Blå - 1000 kr

[] Grön - 700 kr

[] Grå - 500 kr

[X] Brun - 200 kr

[] Annan - 100 kr



LÄNGD ?

[] Över 2 meter - 2000 kr

[X] 200-160 cm - 1700 kr

[] 160-140 cm - 1500 kr

[] 140-120 cm - 700 kr

[] 120-100 cm - 400 kr

[] Under 1 meter - 200 kr



ÅLDER ?

[] 41-60 - 1200 kr

[] 31-40 - 1000 kr

[] 26-30 - 700 kr

[X] 21-25 - 500 kr

[] 18-20 - 200 kr

[] 0-17 - 100 kr



ÄR DU ?

[] Tvilling eller mer - 3000 kr

[X] Förstfödd - 3000 kr

[] Enda barnet - 2000 kr

[] Mellanbarn - 1000 kr

[] Tredje barnet - 1000 kr

[] Andra eller sista barnet - 0 kr



DRICKER DU ALKOHOL ?

[] Nej - 4000 kr

[X] Sällan - 3000 kr

[] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr

[] Ibland - 2000 kr

[] Bara på helger - 3000 kr

[] Alla andra dagar - 500 kr

[] En gång om dagen - 100 kr

[] Flaskan är mitt liv - 0 kr



HUR BRA SYN HAR DU ?

[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr

[] Inga synfel - 1000 kr

[] Glasögon - 500 kr

[X] Kontaktlinser - 200 kr

[] Opererat - 100 kr

[] Går inte att fixa - 50 kr



FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[] Rosa - 20,000 kr

[] Mörkbrun - 8000 kr

[] Guld - 7000 kr

[] Grå - 6000 kr

[] Blå - 5000 kr

[] Vit - 4500 kr

[] Svart - 4500 kr

[X] Röd - 4000 kr

[] Grön - 3500 kr

[] Silver - 3000 kr

[] Lila - 2500 kr

[] Gul - 1000 kr

[] Orange - 1000 kr

[] Rostig - 150 kr

[] Ingen bil - 0 kr



SKOSTORLEK ?

[] 45+ - 3000 kr

[] 43-45 - 2500 kr

[] 41-43 - 2000 kr

[X] 38-41 - 1000 kr

[] 38-36 - 500 kr



FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[X] Röd - 6000 kr

[X] Svart - 1000 kr

[X] Blå - 450 kr

[] Brun - 500 kr

[X] Lila - 2000 kr

[] Vit - 4000 kr

[] Grön - 3500 kr

[] Orange - 3000 kr

[] Gul - 3000 kr

[] Rosa - 1000 kr

[] Annan - 500 kr



ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?

[] Ja - 5000 kr

[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr

[X] Penna och papper - 20.000 kr

[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Ja om det är någon som har 43550:- så kan ni ju köpa mig=)


Plugg plugg plugg

Sitter på skolan och fixar med grupparbetet nu. Vi är väl snart klar skulle jag gissa. Håller mest bara på att skriva rent nu. Var iaf och träffade läraren nu och fick bekräftat att vi är inne på rätt spår så det kändes bra. Therese är ute och kollar i andra grupper för att se vad dom skrivit=) Vi har fastnat. Ovanligt? Nej...

Ikväll blir det lite mat med Linnea och Therese och Madde.

Måste sluta nu=)


RSS 2.0