Långa dag

Har varit en väldigt lång och jobbig dag, men ändå givande=)

Började med att jag sov skitdåligt inatt så vid 7 imorse gav jag tillslut upp efter att ha vaknat 400 gånger under natten och drömt lika mycket=/ Till 10 var jag på skolan och hade första föreläsningen i missbrukskursen. Den var riktigt intressant! Tolv var det lunch och jag hade faktiskt med mig mat hemifrån, det har aldrig hänt förut! Har haft med mig sallad ett par gånger men aldrig lunch att värma! Så duktig!

Sedan hade vi föreläsning till 15 och efter det åkte jag hem. Var väl hemma vid halv 4 och då satte jag mig för att renskriva föreläsningen. Satt till halv 5 då jag tog en halvtimmes rast för att slänga i mig lite middag och sedan fortsatte jag med renskrivningen fram till tjugo i sex. Då åkte jag bort till storsjöbadet och hade vattengympa en timme sedan hem igen till 8.

Satte mig och renskrev i en timme till och vid 9 ställde jag mig o fixa lunch till imorgon. Blir lax, couscous och ärtor=) Efter det satte jag mig och läste kurslitteratur och sammanfattade från boken. Gick dock inge bra, tror jag satt en timme men kom fan bara igenom 4 sidor=( Men då antecknade jag nästan allt också... Tror det blir lite bättre snart, ser mest ut som upprepningar på det jag redan läst då.

Så nu sitter jag här och ska nog sova så fort jag är klar. Morgondagen blir nog nästan lika lång. 10 ska jag möta Emma, Linnea och Therese på badet och simma en timme, duscha och sedan direkt till skolan. Slänga i mig lite lunch och kl 1 har vi föreläsning fram till 4. Sen måste jag ägna resten av dagen till att läsa och sammanfatta kurslitteratur.

Kommer bli några tuffa veckor framöver, men som tur är är allt så intressant så det gör inte så mycket=)

Sov Gott / Linda

Afrikansk dans

Stepin tjänar mycket pengar på oss nu=) Jag gick ju med samtidigt som Therese för ett par månader sedan och efter det gick även Emma med, fast iofs är hon bara medlem i själva badet så hon kan bara simma. Sadrina var redan medlem och i fredags gick även Linnea med.

Så nu är vi 5 stycken=)

Iaf så har jag ju velat gå på afrikansk dans men ingen har haft möjlighet att följa med. Men idag så kunde jag äntligen gå tillsammans med Linnea=)

Trodde jag skulle vara helt borta och dö av syrebrist efter 10 minuter men icke=) Jag klarade hela timmen och höll samma tempo som tränaren, tappade bara bort mig några gånger men det får man väl räkna med när det är första gången=)

Imorgon börjar nästa kurs så nu börjar allvaret på riktigt! Men det ska nog gå bra det också. Har redan läst och sammanfattat 1 av 3½ bok och kursen har inte ens börjat än. Så det känns ju jäkligt bra=)

Nu måste jag laga mat, sedan duscha och kanske plugga lite till.

Ha det bra / Linda

Svarttaxi Linda

At your service...

Inte riktigt men nästan. Emma och Linnea var ut ikväll och jag hade ingen lust att följa med, kostar pengar om inte annat, så ställde upp som fyllechaffis istället. Linnea hade dock hittat ett par killar hon kände som bodde vid henne så körde hem dom också, och fick 100kr av en av dom=) Inte illa pinkat för en stunds bilkörande=D

Är dessutom välkomna pengar eftersom vi ska käka middag och bowla till veckan. Tror det blir Jag, Linnea, Emma, Therese, eventuellt Madde och Madde och kanske Veronica också. Jag hoppas på att alla vill och kan, men vi får väl se. Ska iaf bli roligt, var även därför jag inte följde med ut, spenderade hellre pengarna på att bowla. Har ju aldrig riktigt varit en partybrutta jag=D

Har även gjort klart Världen i Sverige kursen, så nu väntar två riktigt bra kurser=D Har däremot inte fått nått sommarjobb än så jag är inte helt glad för tillfället. Stress, stress och åter stress. Får hoppas på lugn när jag går i pension tror jag...

Har däremot läst ut Isfolket och har världens abstinens besvär=( Jag saknar dom såååååå! Funderar på att köpa serien efter, Häxmästaren, för efter den slås Isfolket och den ihop i Ljusets Rike och några av Isfolket karaktärerna kommer tillbaka=D. Men jag måste ju läsa Häxmästaren först och det är 15 böcker som kommer gå lös på 420kr =O  Okej 420kr för 15 böcker är ingenting, men för mig är det ganska mycket just nu=( Ajja, kanske till sommaren eller nått

Borde sova nu, hade helt missat att man skulle ställa om klockan till sommartid så klockan är över 4=O Inte bra. Men ändå är jag inte trött=/ Hoppas ingen av er missade Earth Hour! 20.30 idag skulle alla släcka ner lampor och annan elektricitet i en timme för att hjälpa miljön lite. Vi glömde inte bort det så här var det lugnt och skönt i en timme=) Låg och myste lite och hade det trevligt, synd bara att jag inte vågade tända några ljus, så rädd att Aleria ska brinna upp...

Nej är väl bäst att jag sover nu,

Ha det bra / Linda

Drömmarnas land

Öhhh, sånt här är fan bara irriterande.

Bestämde mig för att läsa isfolket i helgen istället, så jag kan ge dom min odelade uppmärksamhet=) Så gick faktiskt o la mig, var sjukt trött vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att jag sov 4 timmar förra natten... Skulle ju sova till halv 7, men tro ni inte på fan att jag vakna för typ en timme sen. Försökte somna om men gav upp vid 4.

Så nu kommer jag ju va dötrött alldeles för tidigt idag och måsta kliva upp mitt i natten igen=/ Klockan är ju bara halv 5 så vad är det meningen att jag ska göra nu??? Suck!

Förövrigt är jag lite pissed på blogg.se. Alla mina inlägg och kommentarer är borta=O Inte här i bloggen men när jag loggar in så finns dom inte=/ Hur schysst är det då på en skala?

Nej, kanske jag ska försöka sova igen, eller iaf göra nått vettigt. Typ leta rätt på baddräkten jag tog ur väskan igår morse som nu är puts väck=O

Ni får hålla tummarna för att jag överlever 2 timmar med vår älskade lärare och typ 15 av mina kurskamrater som alla är allmänt less och lätt irriterade. Snart är det över, snaaart!!!

Fortsätt sova ni, bry er inte om mig / Linda

Snart över

Förstår inte hur min relativt korta dag kunde bli så lång, helst inte med tanke på hur snabb vi var=/ Var i skolan 10 bara för att upptäcka att vi hade missuppfattat lärarens schema för dagen och lämnat in synpunkterna på de andras arbetet för sent. Men lätt o förstå det han skriver då??? Inte direkt!! Trots det blev vi klar så jäkla snabbt, halv 1 typ, och vi hade väl räknat med att få sitta till halv 3 - 3 tiden...

Var o käkade lunch med E, T och L efter det och det är nog där skon klämmer. Kom inte därifrån förns lite efter 2... Aja kom iaf iväg och tränade på gymmet lite mer än en timme och sedan var jag och E på affären. Så jag kom precis hem... Men jag lever ju fortfarande=)

Ska presentera svaret på en av frågorna vi fick imorron så måste fixa det men sen är jag ledig resten av kvällen. Känns skönt för jag vill läsa isfolket=D Kanske jag pluggar lite inför nästa kurs också...

Det här var ju inte direkt världens mest intressanta inlägg.. Men jag bloggar ju iaf=) Man måste tänka positivt!

Nej nu vill jag inte sitta här nå mer.
Ha det bra / Linda

=/

Va typ en månad sedan jag bloggade sist. Förstår inte vart tiden tar vägen=/ Är dock bara irriterad och less nuförtiden. Är så döless på denna kurs så jag vill gråta varje gång jag tänker på den. Men nu är det bara 1½ vecka kvar! Imorgon och torsdag är det grupparbete och seminarium där vi ska diskutera grupparbetet och sedan på måndag får vi hemtentan som jag förhoppningsvis klarar snabbt! Sen är det äntligen dags för den kurs jag väntat på sen jag började: Missbruk och beroende av alkohol och andra droger! Har redan börjat läsa en av böckerna och den är sjukt intressant och bra, synd bara att det tar sån tid o läsa eftersom jag för anteckningar samtidigt.

Sedan har biljäveln gått sönder igen också=( Så nu ska den bort, säljas billigt eller skrotas. Positiva är att vi ska skaffa oss en ny=D Vet inte vilken än, har kollat på några men inte hittat nån bra än så länge men det kommer nog=) Så inom en inte så avlägsen framtid har vi en ny (bättre begagnad) bil! =D

Är snart klar med alla 47 isfolket böcker (är på 43 nu) så snart kommer väl en redovisning om vad jag tycker om dom=D Ska bli intressant o se hur det hela slutar.

Tror jag ska läsa lite nu för jag är inte ett dugg trött och jag har skrivkramp efter anteckningarna jag skrivit från böckerna till nästa kurs så jag har inte direkt nån lust att plugga nå mer.

Ha det bra / Linda

RSS 2.0