På väg

Ska bara slänga i mig lite frukost sedan bär det av till skolan. Lär nog bli fast där hela dagen, har planerat att få en massa saker gjort! När jag kommer hem väntar tacos och sedan soooova!=) Ska troligen ut imorgon så vill vara utvilad.

Vet inte riktigt hur det går med uppsatsen, känns bra samtidigt som jag har lite panik över att det redan gått 2 veckor. Vet liksom inte om jag är före/efter eller precis i tid om man kollar på det jag gjort hittills. Hatar att inte veta, jag tycker om planering, jag tycker om att ha koll på vad jag ska göra och hur lång tid det kommer ta att göra allt.

Men än är det 6 veckor kvar! Hade det varit bara 2 veckor kvar hade det varit en annan sak.


Jippi

Äntligen vet jag vad uppsatsen ska handla om! Ni förstår inte hur skönt det känns! Okej nu måste jag bara hitta all fakta, skriva enkäten, sammanställa alla svar från dem och skriva ihop allt till en läsbar uppsats...

För mig väntar alltså att begrava mig i en hög med böcker de senaste dagarna, men jag ska satsa för fullt nu så jag inte behöver ha panik dagarna i London. Skulle vara så skönt att faktiskt ha ledigt under de dagarna och inte behöva sitta och plugga på kvällarna på ett hotell.

 

Tror det är något seriöst fel på min katt, men det har det iofs alltid varit=)

 


It's mind blowing

Har suttit med näsan i en bok senaste timmarna. Och inte är det någon rolig skönlitterär bok heller utan litteratur till c-uppsatsen. I och för sig är den ju faktiskt intressant men eftersom jag måste föra anteckningar samtidigt som jag skriver så tar det sån jäkla tid att komma igenom den.

Börjar känna paniken komma inför denna uppsats rejält nu. Skaffa träffa handledaren på tisdag igen och jag måste verkligen ha en genomförbar idé då. Problemet är att jag liksom fastnar i tankegångarna och inte riktigt vet vad jag kan och inte kan göra.

Det här var helt klart svårare än jag trodde=/

Ska prata klart med Emma nu, sedan tillbaka till boken igen!

Kommentars översvämning

115st blev det tillslut!

Började med att Emma fick kommentarer av några personer på facebook på något hon skrivit. Slutade för några minuter sedan när jag och några andra tillslut gav upp efter att Emma redan övergett oss=) 115 kommentarer blev det sammanlagt, måste ju seriöst vara något slags rekord! Hehe=)

Vi tog oss igenom sådana fina diagnoser som NJFÄD, MJFÄD, NJHB, EMJHB, och kunde konstatera att alla led vi av någon form av bokstavskombination. S och T kunde även diagnostisera sig själva med scrollfinger.

När vi ändå pratar förkortningar och bokstavskombinationer så kan vi ju även ta upp denna artikel på AB om TMI= To Much Information. Stämmer helt klart! Ibland får man fan reda på lite för mycket alltså!

Nu: sova!

Förklaringar till ovanstående förkortningar:

NJFÄD = Nått Jävla Fel Är Det

MJFÄD = Massa Jävla Fel Är det (vilket Aleria lider av)

NJHB = Nån Jävla Hjälp Behövs

EMJHB = En Massa Jävla Hjälp Behövs

Scrollfinger = Som musarm men drabbar fingret och orsakas av för mycket scrollande 


Äckligt värre

För ett par dagar sedan lyxade jag och Ewout till det lite med toast. Han var ner på affären och köpte det vi inte hade hemma och när jag packar upp påsen så har han även köpt Marabou M's crispy eller vad dom nu heter till sig själv. Skämtade lite med honom och frågade om de också var till toasten.

Tror ni inte på fan att han faktiskt lägger på ett par bitar av chokladen på mackan innan han lägger dom i toastern. =/

Ja som ni kan se på bilden så är det där äckliga bruna där choklad. Om ni undrar vad det röda på hans tallrik är, så är det ketchup. Att han lägger ketchup på toast är dock ingen nyhet.

 

Det har han gjort sedan första gången vi åt toast tillsammans.

 

Ketchup kan vara gott... Men inte på toast!


Försvann lite..

Känns som jag har mycket att göra så därför fick bloggen lida lite. Tyckte ju att jag hade en bra idé till c-uppsatsen när jag kom till handledaren i tisdags men visade sig att min idé var väldigt bristfällig.

Så igår, och snart idag, har jag suttit och försökt komma fram till vad jag faktiskt ska skriva om.

Och jag tror att jag har en idé nu! Frågan är bara vad handledaren kommer säga,men ska träffa han imorgon så lär ju inte behöva vänta allt för länge på svar=)

Såg filmen Flyga Drake förut idag, den är hur bra som helst. Är dessutom baserad på en av mina favoritböcker med samma namn, skriven av Kahled Hosseini, och de har verkligen lyckats följa boken bra! Jag är imponerad=) Se den!

Nu ska jag fortsätta prata med Sofia en stund till och sedan plugga.

Gustaf!!!


Jag förstår hur han känner sig

 

Japp, så bra går det för mig att plugga just nu


And the world turned white

Denna bild tog jag för cirka 2-3 timmar sedan:

 

Denna bild tog jag alldeles nyss:



Lägg märke till mängden på snö på bordet:



Nu är det jul igen, och nu är det jul igen och julen....

Nej.. inte de kanske. Gick bra att träffa handledaren idag, har dock ännu mindre aning om vad jag ska skriva om nu än jag hade innan... Men har fått tre uppgifter att göra och har fått tid att träffa honom nu på fredag redan. Har alltså alldeles för mycket att göra just nu, men det går nog bra!


Inte bra

Dåliga nyheter idag, känns inte alls bra..

Men men, ska på möte om en timme så hoppas på bättre lycka där. Har kommit en bit i planeringen av uppsatsen nu så det känns ganska bra. Får väl se hur jag känner mig efter mötet=)

Nu ska jag slänga i mig lite mat... eller vänta på Emma först så vi kan röra oss ner mot ljushallen..

Ibland händer det

Har varit en lång dag... Först sjukhuset för att agera moraliskt stöd till Emma, sedan skolan för att plugga. Lyckades dessutom få tag på min handledare så jag har fått tid att träffa honom imorgon. Sedan moraliskt stöd till Emma igen, en tripp på affären för att hämta ut paket och sedan hem för att äta middag. Sen dog jag, somnade vid 6, sov ju bara typ 4 timmar inatt så det kanske inte var så konstigt. Vaknade dock vid 10 och kunde inte somna om, irriterande med tanke på att jag ska upp 9 imorgon igen för att åka till skolan och plugga.

Känns riktigt skönt att jag fått tid hos handledaren! Dock har jag lite prestationsångest nu och känner verkligen att jag vill ha en mycket klarare plan (än den jag har nu) innan jag träffar honom. Fick dock tid vid halv 4 så jag har några timmar på mig att förbereda mig.

Med lite tur och en jäkla massa arbete kommer jag nog komma ur detta levande!


Hospital

Precis ätit fruskost och duschat och nu sitter jag här och önskar att jag kunde gå och lägga mig igen, gick inte och la mig förrän 5 igår. Men nej, Linda får inte sova... Om cirka en halvtimme måste jag bege mig till sjukhuset för att agera moraliskt stöd och sedan har jag flera timmars pluggande framför mig. Jippie...

Vet ni vad jag inte förstår? Varför vissa personer vid flera tillfällen lägger bud på saker på tradera, vinner och sedan aldrig hör av sig.. Det är så jävla dålig stil! Det roliga är att de inte ens hör av sig, jag hade förstått om de hört av sig, sagt att de överfört pengar och sedan hoppats på att säljaren postar utan att kolla först. Men nej, de hör inte ens av sig! Väldigt irriterande!

Måste tanka också... Jobbigt...

Nattbesökare

Blev inget av med att spela spel med Ewout, tog och åkte till Emma istället. Vi spelade chicago och den jäveln vann, alla 5 gångerna! Snackade även en massa skit så det var ett riktigt trevligt avslut på kvällen.

Förstår faktiskt inte varför vi aldrig tidigare umgåtts så här på kvällen. Visst om vi redan börjat vara med varandra tidigare under dagen, men aldrig att vi träffas sent. Så konstigt, och beror endast på den inställning som inpräntas i oss från födseln: på dagarna hittar man på allt och på nätterna sover man och det är inte tillåtet att ringa folk efter kl 10 på kvällen typ.

Men alla vi som är nattmänniskor då? Varför är samhället anpassat efter morgonpigga hurtbullar? Skulle gissa att nattmänniskorna dessutom är i majoritet. Men detta att kliva upp tidigt på morgonen ligger väl kvar från förr då man var tvungen att kliva upp och mjölka kossorna...

Kanske dags att gå och lägga sig nu... Måste upp 9 för att hålla Emma i handen och sedan väntar flera timmars plugg på bibloteket.


Hahahaha


Helt otroligt

Jag har faktiskt lyckats städa undan lite! Känner mig så duktig=D

Såg Patrik 1,5 för ett litet tag sedan, jag vet jag är lite trög=) Den var faktiskt riktigt bra! Fast det trodde jag ju att den skulle vara bra. Så nu kan jag alltså lägga till en till film på den väldigt korta listan över svenska filmer jag tycker om.

Funderar på att spela lite spel med Ewout, finns ju inte direkt mycket att kolla på på teven.. Men imorgon kanske det kommer ändras;-)


Fragile (På andra sidan)


Amy (Flockhart) anländer som nattsköterska till ett barnsjukhus som snart ska stängas ner. Resurserna är få på den våning som är kvar och de föräldralösa barnen som är för sjuka för att flyttas innan nedläggningen är understimulerade. Snart märker Amy att det är något som inte stämmer på avdelningen då hon tycks höra konstiga ljud och se saker. Ingen annan sköterska på avdelningen verkar ha märkt något och Amy misstänker att det är hennes förflutna som spelar hennes hjärna ett spratt, men när barnen börjar prata om ”den mekaniska flickan” på övervåningen inser snart Amy att det kanske inte enbart är fantasier hon och barnen upplever.



Smått konstig film, med ett ganska överraskande slut. Blev inte lite uppskrämnd som man kanske hade förväntat sig av en skräck film, men var det stunder då man önskade att man hade en kudde i knäet=)


Ovillkorlig kärlek

 

Och folk undrar varför jag tycker om djur så mycket=)


Bara för att irritera er=)

DIN/DITT FÖRSTA:
operation: Och enda: När jag var 13 år och dom skärde upp gommen på mig för att kunna sätta ståltrådar på mina hörntänder som satt alldeles fel=)
piercing: Första hålen i öronen var väl när jag var 10-11 år, sedan piercing i näsan när jag var 16år.
sport: Det måste vara ridning, kommer dock inte ihåg hur gammal jag var när jag började.
husdjur: Sixten, min katt
semester: Finland skulle jag gissa
konsert: Förutom gatufesten så var det Iron Maiden när jag var 18 år.
kärlek: Hmm, grannen när jag var bara några år gammal;-)


JUST NU:
äter du: Inget, nyss ätit turkiskt dock, mycket gott!
dricker du: Nej
ska du: Kolla på film med Ewout
lyssnar du på: Mammas röst
väntar du på: Mail och paket på posten, synd bara att det är lördag kväll
tittar du på: Datorn
har på du på dig: Mysbyxor och linne


DIN FRAMTID:

barn: Nope
giftermål: Skulle tro det
karriär: Socionom och professor i socialt arbete


VAD DU FÖREDRAR:

kramar eller kyssar: Beror på vilket humör jag är
kortare eller längre: Längre
snygg mage eller snygga armar: Hmm, snygg mage tror jag, eller så spelar det ingen roll
busig eller lydig: Busig.
 

HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: Yes
tappat bort glasögon/linser: Nope
brutit ett ben: Nej.
rymt hemifrån: Ja, men kom hem ganska fort.
röntgats: Ja
krossat någons hjärta: Kanske det kanske
nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja
gråtit när någon dött: Självklart.


TROR DU PÅ:

kärlek vid första ögonkastet: Jao
gud: Nej
mirakel: Nja...
aliens: Ja, tror knappast att vi är ensamma med tanke på hur stort universum är
magi: Ne
ett himmelrike: Nej, men hoppas kan man
tomten: Inte nu längre, och det är ju lite tråkigt.
änglar: Nope
transformers: Uhm, nej


BLANDAT:

är du kär i någon? Ja
önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, flera ställen jag hellre hade bott på faktiskt, men än är jag ung=)
tycker andra att du är attraktiv? Hur ska jag kunna veta det?
dricker du? Alkohol eller? Väldigt sällan
använder du droger? Japp, både kokain och heroin dagligen... Nej, självklart inte!
vilket schampo använder du? Schwarzkopfs Gliss
vilken parfym använder du? Donna
vad är du rädd för? Vad är jag inte rädd för?? Haha, ne det är väl lite av varje
gillar du att tvätta? Skulle inte direkt säga att tvättande är en direkt haha-upplevelse, men det finns ju värre saker att göra.

Överlevde ni?


Pera

Idag har det varit lite trögt på bloggen. Har spenderat halva dagen med att göra i princip ingenting, vilket jag tycker att jag förtjänar med tanke på de närmaste 8 veckorna..

Nu har däremot precis gjort mig klar och om 10 min ungefär ska jag och Ewout åka och äta turkisk mat på restaurang Pera. Jag hoppas verkligen att det är gott, för det var inte direkt billigt där! Resten av kvällen ska vi nog kolla på en film och bara mysa.

Det här får bli vårat sätt att fira att vi varit tillsammans i 5 år på måndag (och förlovade i 4).


Suck

Är sjukt uttråkad, vilket ju berättar lite om min fredagskväll.. Har hittills sett idol, calle är favorit, och sedan har det i princip inte hänt någonting alls. Underbart!

Kanske bara borde borsta tänderna sedan gå och lägga mig...



Kanske även göra ett besök på toaletten



Såg förövrigt årets första snöflingor idag, alla 10 typ



God Natt




Vuxna idioter

Läste nyss denna artikel på AB och jag mår fan illa!!!

Flera läsare har skrivit in och berättat om hur de under sin skolgång blev mobbade av sina lärare... jag ni läste rätt, sina lärare!

Är det inte nog att mobbing förekommer mellan eleverna? Jag hade en syn om att de som väljer att bli lärare älskar att arbeta med barn och vill deras bästa, ja jag vet, jag lever i en dröm värld...

Detta får ju fan bara inte förekomma! Hur många ungas liv blir inte förstörda på grund av inkompetenta idioter till lärare? Det som nästan skrämmer är inte det faktum några enstaka lärare behandlar sina elever så illa som dessa lärare har gjort, utan det är det faktum att flera av dem som skrivit in till AB även skriver att de/deras föräldrar kontaktat rektor och andra på skolan för att få stopp på mobbingen, men ingenting har gjorts!!! Det handlar alltså inte bara om en lärare och dennes sjuka behov att kränka barn och om hela skolan!

Fruktansvärt!

Nu måste jag göra mig iordning så jag kan åka och hålla Emma i handen.


Det börjar ljusna

Ville bara gråta när det var dags att kliva upp. Sitter på bibloundervisning nu och är så trött att jag är på väg att somna sittandes. Känns även som att detta inte ger så mycket

Fick dessutom dåliga nyheter typ, visar sig att jag redan (trots att jag nyss lämnat in den) har gjort några fel i min examinationsuppgift... But guess what? I don't really give a fuck!

Fick däremot goda nyheter också. Vi har fått handledare utdelade för c-uppsatsen. Jag ville ju ha en specifik lärare men fick reda på att han inte skulle vara handledare i år eftersom han har för mycket att göra, men hon skulle iaf fråga honom och se. Och nu visar det sig att jag faktiskt fått honom som handledare=O Är dessutom den enda, iaf under våran termin=) Känner mig lite speciell nu=)

Kanske borde koncentrera mig lite nu... Halvtimme kvar innan jag kan åka hem och sova=D

Jaaaaa

Klockan är nu lite efter halv 9 och jag skrev precis ut examinationsuppgiften!!! Fy fan vad underbart det känns! Okej jag fick offra all sömn inatt och var ett tag troligen på väg i vad som troligen kan liknas vid att hjärnan bokstavligt talat var på väg att smälta, skrattade bl.a. så tårarna sprutade åt "En smörad gås" fattar ni? Smörgås! Men det var det värt. För nu är jag klar och det känns så jäkla underbart.

Är äckligt less på att sitta vid en dator nu, och måste ändå på bibloteksundervisning klockan 1, vilket betyder sitta vid en dator i ytterligare två timmar..

Nej nu ska jag och Ace, datorn, vila lite innan det är dags att ta sig till skolan


Herregud

Trodde jag skulle dö när jag och Ewout var på Jack & Jones och såg denna:

Dom menar väl inte seriöst att detta ska komma tillbaka i mode igen???

Jag ryser ända in i benmärgen...


RSS 2.0