Men skjut mig...

Dagen har varit väldigt lång, rolig, men väldigt lång. Trodde det skulle bli lugnt idag men jag är helt slutkörd nu!

Började iaf med lite julklappshandlande. Har hittat åt moster, mamma och mormor! Så duktigt av mig! Sen har jag även lyckats hitta paket åt båda kusinerna! Har dessutom tänkt till lite mer iår, inte bara köpt något så jag känner mig faktiskt riktigt nöjd!

Nu har jag bara 4 kvar! Troligen blir det handlat till syrrans föräldrar imorgon och även till morbror. Vet vad jag ska köpa så det borde inte ta så lång tid=) De sista två väntar jag nog med till nästa lön, vill inte bli helt pank innan jag hunnit njuta av lönen lite.

E: tecken på att det är jul - det är tomt på bankkontot. Stämmer!

Efter det var det studiebesök på LVM-hemmet. Smått bristande info, men ändå intressant. Ska söka sommarjobb där tror jag, frågan är om jag är lämplig??? Kanske dom inte vill ha mig=(

Har så jäkla ont i huvudet! Jäkla skit också!

Iaf... Sedan blev det kinamat. Vi blev ganska många, E, L och T sedan hade T med sig en kompis och hennes barn. Så söt liten 8 månaders flicka, mysigt värre! Sedan kom även S så det vi blev några stycken tillslut! =) Jättetrevligt. Maten var väl okej, deras biff med bambu smakar allt annat än normalt. Konstigaste konsistensen på kött jag nåsonsin varit med om!

Efter det hängde jag med E ett tag innan det var dags att köra henne till tåget. Helt klart bra dag, men dock lite lång. Ska sova så fort jag skrivit klart detta. Imorgon blir det föreläsning om psykiatri, eventuellt träff med seminariegruppen och sedan köpa klappar till morbror och S&R. Kan bli stressigt imorgon också alltså... Aja, kan man ju leva med=) Är ju snart helg...

Till helgen btw händer det saker här. E ska återigen ta sig hit till civilisationen från den byhåla hon för tillfället häckar i. Jag, L och hon har nämligen planerat julbak=) Det blir lussekatter, julgodis och kanske nått annat gott. Måste ju ha något att bjuda på sista dan på praktiken. Sedan blir det troligen krogen på kvällen. E ska också ut så får väl se om vi hamnar på samma ställe. Vi kommer troligen att gå på GIII dock och dom ska nog på O'learys. Aja märks väl...

Nej, nu orkar jag tamefan inte mer. Mitt huvud sprängs snart och som om inte det vore nog så har jag fått munsår. Ni skulle sett L's min när hon såg mig imorse. Har aldrig sett någon stirra så mycket, haha, ne så farligt var det inte men ändå=P Ser seriöst ut som att jag varit i slagsmål eller nått + att det gör jäkligt ont!

Sov Gott//Linda

Urk

Blogglusten har fan gått ur mig helt nu... Fattar inte varför det är så svårt. Inte direkt så att det tar lång tid och bara skriva ner lite tankar och skitsnack... Men å andra sidan känns det ju iaf lite bättre om jag har något att skriva om.

Måste shoppa julklappar imorgon. S och syrran är redan klara, jippi! På listan för imorgon står: mamma, mormor, moster, eventuellt kusinerna eller iaf C, och syrran föräldrar. Så är iaf planen. Till mormor och moster vet jag vad jag ska köpa. Till C har jag en aning men däremot till D kan det bli svårt, jag menar vad fan köper man åt sin 19-åriga kusin? Som är kille dessutom!!! Rent av omöjligt!

Mamma har jag väl en tanke, frågan är om jag hittar nått... Syrrans föräldrar har jag också en tanke till, och har jag tur kan L och E hjälpa mig=) Inte direkt mitt expert område om man säger så...

Vad jag ska köpa åt morbror har jag heller ingen aning om, vi vill ge honom något han faktiskt vill ha som tack för hjälpen vi fick med bilen. Problemet är bara, vad?! Ewout vet jag också, eller jag vet så fort han har berättat=) men det skjuter jag nog på tills innan jul nån gång.

Sen är det fan bara en klapp kvar. Har jag tur och hittar åt alla imorgon, inkl D, så har jag bara 3 kvar att köpa till! Wohoo!

Shit vad mycket klappar det blir iår!!!

Aja, there's nothing like giving right? Dyrt blir det iaf och innan jag har hittat saker åt alla har jag nog både fått magsår och slitit ut det mesta av mitt vackra (borde vara iaf) hår...

Känner mig iaf lite stolt att jag lyckats slagit ut klapparna på tre "löner" iår istället för en som det brukar vara. Blir så jäkla tomt i plånboken då. Men liktförbannat måste jag ändå ut i stressen dan före julafton, med alla andra tröga jävlar som inte fått fingrar ur, och köpa det sista. "Lönen" kommer nämligen den 23, passande värre! Ska väl iaf vara glad att den inte kommer efter jul!

Nu ska jag avlida så jag orkar med morgondagen med julklappshandlande, studiebesök på Frösö LVM-hem och middag med tjejerna, T och E kommer till staden så dom, jag och L ska väl ut och äta någonstans, mysigt värre!

Ha det bra//Linda


Idol 14/11

Fredag igen, betydande idol och tacos, perfekt kväll!

Ikväll är det soul och duetter. Kan sluta hur som helst=)

Toppen:
Kevin - Kevin är först ut och som vanligt är hans röst helt underbar, men jag måste hålla med om att han har gjort bättre. Det var fortfarande riktigt bra, men nånting saknades det var inte lika bra som det brukar. Men han ska helt klart till final!

Robin E - Måste erkänna att han var bättre än i vanliga fall, men han känns fortfarande för vanlig. Har har inte det där lilla extra. Hans klädstil har dock förbättrats, han ser inte lika töntig ut längre. Men, för att han blivit lite bättre så får han hoppa upp till toppen, men han sitter fan inte säkert där i min mening.

Alice - Riktigt bra! Låten passade henne, men jag märkte dock att hon tappade texten på några ställen, eller i min mening: hon tappade rösten. Men det var fortfarande väldigt bra, hennes röst passade in skit bra.

Anna - Hon var inte så bra förra veckan, men denna vecka är hon skitbra! Bra låt val och hennes röst är väldigt stark!

Rodin B - Herregud! Jag älskar honom! Fan vilken röst! Blev så jäkla bra när han satt ner så man bara kunde koncentrera sig på hans röst. Jag njöt mig igenom hela låten, blev alldeles varm inombords=) Final tack!!!

Robin B & Alice - Älskar denna låt, så får se vad som händer=) John Travoltas röst är ju så nice=) Så: kemin är inte riktigt där, men på vissa ställen blir jag lite varm. Skulle inte ha nått emot att byta med Alice, haha=) Låten var förövrigt jättebra=) Tyckte rösterna funkade allt var helt enkelt jättebra. Men att låten ska vara töntig, det förstår jag inte, det är ju Grease för fan!

Kevin & Anna - "I had the time of my life", jag blir ju kåt bara jag tänker på låten!. Förstör inte det här nu förfan, för det kan bli så jäkla bra! Undrar om Kevin har sett filmen, han kanske gör en Patrick Swayze, gör han det och lyckas kommer jag fan smälta. Inte för att Kevin är så snygg i mina ögon men då kommer jag avguda honom tror jag=) Ne, kanske dags att se Dirty Dancing igen, nån som är på på en tjejkväll? Dirty Dancing och nån bra film med Brad Pitt. Är risk för att det kan bli en ganska våt kväll=) Och då menar jag ju självklart dreglandet, vad trodde ni=P Domen: Kemin var ju bara underbar, usch vad söt dom var! Fan dom var skitbra, jag smälte faktiskt, deras röster klickar verkligen! Fan vad bra! Hade velat höra hela låten, saknade några bitar och lite mer dansande, men det var ändå skit bra=)

Botten:
Johan - Ut med han för guds skull! Han dödar mina öron, jag led genom hela låten. Visst det här är inte hans stil, men han är aldrig bra enligt mig. Kommer han nånsin komma ut målbrottet?!

Johan & Robin E - Rosa byxor och skinnjackor, det här bådar fan inte gott alltså. Tycker synd om Robin, ja må inte tycka om hans röst, men han kan ju faktiskt sjunga till skillnad från Johan. Lite läskig kemi kanske, haha! Johans röst dempas som tur e, men inte alltid tyvärr. Deras röster går inte ihop för fem öre. Kan iaf säga att jag uppskattar Robins röst mer nu iaf... Ne, jag vet inte jag. Var väl inte lika dåligt som jag trodde det skulle vara, men inte bra alltså. I'm not impressed. Okej, jag kanske är för hård, men sånt är livet.


Så det var allt för ikväll. Kvällen vinnare: Robin B helt klar, love it, och sedan Kevins och Annas duett!

Jag behöver väl knappast säga vem jag vill ska åka ut??

Uppdatering:
Hur kan Robin B hänga löst??? Helt sjukt!!!!! Varför är Johan kvar??? Aja, Robin B åkte iaf inte ut och det är huvudsaken!
Så hej då till Robin E, du förtjänade inte att åka ut denna gång, det gjorde Johan, men hellre dig än Robin B.

Mobilen

Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista......

Har du pussat nummer 2?
Annelie. Haha, ne henne har jag inte pussat

Vad har du för relation med nummer 20?
Hanna. En föredetta arbetskamrat, nu pratar vi inte så ofta

När ska du träffa nummer 30?
Therese. Det blir nog när skolan börjar igen, men förhoppningsvis tidigare

Är nummer 18 söt?
Marlene. Jadå hon är jättesöt

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Linnea. Oj det kommer jag inte ihåg. Tror jag tyckte att hon verkade trevlig

Gillar du nummer 14?
Lotta. Jo jag tycker om min moster

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Madde. Nej henne har jag inte sett sen juni

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Sadrina. Antagligen nästa gång vi åker buss tillsammans

Är du nära vän med nummer 23?
Mormor. Ja vi är väl vänner=)

Har du gått på bio med nummer 4?
Cicci. Nej vi har faktiskt inte varit på bio

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Veronica. Ut och festa, självklart. Men om det är dejt ni menar så ne, tror inte det ;-)

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Daniel. Jag och kusin pratar nog om lite allt möjligt, skola kanske?

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Helena. Klart jag kan ge henne en kram

Vad har du och nummer 24 för relation?
Marie. Vi går samma utbildning

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Roger. Prata=)

Vad är det bästa med nummer 8?
Ewout. Det är ju min sambo=)

Brukar du och nummer 16 träffas?
Malin. Nej det var länge sen nu

Bomb

Gå in och läs här och här.

Det finns två vägar för mig att ta mig till skolan, dels rådhusgatan dels motorvägen. Imorse tog jag beslutet att åka motorvägen, vilket visst visade sig vara en bra idé. För när jag kommer till skolan så berättar S att hela rådhusgatan är avspärrad av polisen. Varför visste han inte, bara att det såg ut att bero på Lidl.

När jag åkte hem nyss fick jag självklart för mig att åka förbi där. Tänkte att de troligen hade tagit bort avspärrningen, men icke. Hela stället är fortfarande avspärrat. Varför? Personalen på Lidl hittade en misstänkt bomb utanför affären vid 6 imorse. Eller iaf vad som misstänks vara en bomb. Det är en kartong med en lapp det står bomb på.

Jag skulle gissa, och hoppas självklart på, att det inte är en riktigt bomb. Men man vet aldrig. Tycker det är bra att polisen har tagit det seriöst. Än så länge kan de dock inte göra något utan de har kallat in hjälp från Umeå och Sthlm, så efter ett någon gång borde de veta om det är en bomb eller inte.

Känns lite läskigt, sånt här händer väl inte här? Men det gör det visst. Jag hoppas iaf att det inte är en bomb, eller om det är det att den inte orsakar någon skada.

Förutom det har jag fått reda på att jag måste tänka om helt när det gäller analysuppgiften, så är ganska less nu. Har varit på biblioteket och lånat en hög med böcker, så får väl se vart det här slutar. Känner mig fortfarande smått förkyld också, skiten vägrar bara bryta ut=/ Smått irriterande.

Nu ska jag få nått gjort, men jag skriver väl mer senare om den misstänkta bomben.

Ha det bra//Linda

Uppdatering 13:56:
Bombgruppen från Sthlm och bombvagnen från Umeå är nu på plats. De väntar bara på att evakueringen av boende i närheten ska bli klar. Känns väldigt konstigt det här, med en misstänkt bomb så nära. Som tur är bor vi så pass långt borta att även om det vore en bomb så skulle det inte hända något. Men det känns ju lite läskigt på nå vis, inget man direkt hade förväntat sig en tisdag så här i november månad.

Får väl se vad som händer nu, borde ju vara uppklarat ganska snart tycker man. Återkommer väl då, om det är någon som vill läsa=)

Borta

Hej!

Ja då var denna helg över. Borde ligga i sängen och sova redan, men ville bli klar med observationsreferatet jag måste skriva. Känns skönt att vara klar dock, trots att jag vet att jag kommer få lida för det imorgon.

Måste säga att det inte känns så kul att helgen redan är över, det har gått alldeles för fort! Har inte direkt gjort något, förutom pluggat lite och varit med Linnea en stund, men ändå har tiden bara flugit iväg.

Imorgon blir det möte på förmiddan och sedan möte på eftermiddan. Sen på tisdag är det seminarium inför analysuppgiften jag måste skriva. Känns bra, vill kunna bolla lite idéer med examinatorn så jag vet att jag är inne på rätt spår. Skulle vara lite surt om jag lägger ner en massa arbete i onödan.

Nej nu måste jag seriöst sova!!!

Sov Gott//Linda

Prommis

Hej!

Allt bra med er? Själv sitter jag och funderar på om jag ska göra nått vettigt eller sitta kvar här framför datorn. Var verkligen helt körd i huvudet igår så det blev inte mycket gjort, vi åt inte ens tacos! Gick och la mig strax efter att jag hade skrivit här.

Men idag blir det iaf tacos, gott gott. Kanske nån bra film eller OTH också? Får väl se vad kvällen har att bjuda på.

Tidigare idag ringde Linnea och ville komma bort, och det är väl klart att hon fick, trevligt med sällskap=) Vi tog oss en promenad runt Torvalla och sedan gick vi hem till mig och fikade en stund. Skönt att ha något att göra annars hade jag nog blivit sittandes hela dan eftersom jag fortfarande känner mig ganska slut i huvudet. Var typ det första L sa när hon kom hit, att jag såg ut som att jag festat en vecka eller nått=) Hehe

Sedan dess har det inte hänt mycket dock, borde försöka plugga lite, men har verkligen ingen lust. Lördag är snart slut vilket betyder att måndag kommer närmare med stormsteg.

Ha det bra//Linda

RSS 2.0