Mycket

Att komma ihåg o blogga är inte det lättaste här i världen men då man det senaste halvåret bland annat hunnit med att ta examen, rest till Dublin, flyttat till Gävle, börjat jobba som socialsekreterare, varit på rockfestival, vårforum i Vemdalen, haft vänner på besök och varit till Sundsvall och Södertälje för att hälsa på vänner m.m. m.m. så har tankarna på bloggen varit ganska långt borta.

Nu senast var det en tripp till Furuvik på schemat. Jag, mormor och mamma var dit igår för att fira min födelsedag lite sådär i efterskott. Nostalgitripp så det bara skriker om det! Då helst spöktåget som jag självklart tvingade mamma att följa med på. Inte ett dugg värt pengarna och mest bara skrattretande, men oj vilka minnen=) Tvingade även med henne på en "flodfärd i Sydamerika", sista skrattet fick dock hon=/ Vi fick åka i något som skulle likna tunnor som förutom att röra sig långsamt framåt även hade en förmåga att snurra ganska mycket, långsamt det också men fortfarande snurrande. Eftersom jag knappt kan snurra ett varv runt mig själv utan att känna mig illamående mådde jag allt annat än bra efter den lilla turen. Nöjet med att vara extremt åksjuk!

Hann även med att kolla på lite djur (bl.a. våra släktingar som mormor så fint kallade dem)


Vad orangutangen höll på med var det ingen av oss som riktigt förstod..

Innan vi gick därifrån lyckades vi även vinna "lite" choklad, första gången för någon av oss=) (Vi ignorerade självklart det faktum att pengarna vi hade lagt ut på lotter hade gett oss lika mycket choklad på närmaste ica)



Dagen avslutades på en mexikansk restaurang i centrala Gävle där vi alla tre avnjöt en tacobuffé. Ett helt okej sätt att fira en födelsedag enligt mig..

Imorgon är det dags för jobb igen, men nu är det bara två veckor kvar innan jag också får gå på semester. Vet inte varför jag envisas med att ta så sen semester hela tiden. Fast det finns ju två klara fördelar, man behöver aldrig få den där hemska ångestkänslan när man ser andra gå på semester samtidigt som man vet att man själv redan varit på sin och måste vänta ett år på nästa, för jag är helt klart sist ut=). Sen är det billigare med resor eftersom skolan börjat (återkommer till det senare).

RSS 2.0