Festa=)

Hej hej!

Sitter hos Emma och har lite roligt med Madde,Cicci, Jocke, och Linnea=) Satt o kolla på idol förut,mycket konstigt. Förstår inte varföramanda är kvar,men men.

Ne tänkte egentligen inte skriva men men=)

Ha de bra!
//Linda

Inte de ne....

Hej hej!!!

Ja då var första kursen avslutad då... Har varit en hyffsat jobbig vecka kan jag säge men det är väl sånt man får räkna med. Har väl dock inte blivit bättre av att Ewout inte är hemma. Blir så mycket mer att göra hemma och har man tentavecka finns det liksom inte så mycket tid över.

Ja hur var min vecka då? Inte allt för bra som sagt. Den började dock ganska bra i måndags, vi hade slutsemnarium och satt och dikuterade kursen och personlig professionell utveckling mellan 8-11 sedan var det dags för något jag har oroat mig för i flera veckor. Nämligen utlämningen av hemtentan... Men jag klarade den, och bra dessutom. Fick 43 poäng av 49 och det är ju inte fy skam måste jag säga=) Blir riktigt nöjd när jag såg det=)

Efter det har väl veckan egentligen bara varit skit. Har suttit och pluggat in på sena natten eftersom igår hade vi tenta mellan 14-19... Men det var så jäkla svårt och plugga för området var hur stort som helst och man hade ingen aning om vad som faktiskt skulle komma på tentan. Så igår när jag väntade på att klockan skulle gå så jag kunde åka dit hade jag riktigt ont i magen. 

Kl 2 så fick vi iaf tentan och efter en snabb genomläsning av alla frågor upptäcker jag att jag läst på på helt fel saker. Tror ni jag blev lite less eller? Men men, sånt är livet. Nu är det bara att sätta sig och plugga på omtentan som är om 5 veckor och se till att klara den istället. Visst jag har inte fått veta än om jag har klarat den eller inte men jag vet med mig själv att jag inte kunde svara på tillräckligt många frågor och då har jag helt enkelt inte klarat den.. Känns ju lite surt men samtidigt är det ok, jag menar det är ju första salstentan och jag har aldrig skrivit någon förut och området var som sagt enormt. Så det är bara att acceptera faktum liksom. Har ju helt klart lärt mig hur jag ska plugga nu iaf och det känns ju ganska bra. Det som är jobbigast är att omtentan är dan efter tentan på nästa kurs och det känns ju lite stressigt. Men sånt är livet. 

Ja idag har jag tagit det ganska lungt iaf. Sov jäkligt länge, men det tycker jag att jag förtjänar=) Sedan så städade jag, Sofia kommer ju imorgon så man får ju se till att det ser lite fint ut här när man får sånt fint besök=) Hon ska stanna tills på torsdag så vi får väl se vad vi hittar på för något. Tacos blir det iaf (kan ju inte bryta en fin tradition) och sedan en massa avsnitt av heroes. 

Skulle behövt tvätta den här helgen men självklart fanns det ingen ledig tid... Smått irriterande ja.... Har ingen aning om vad jag ska ha på mig för kläder nu. Och på måndag börjar nästa kurs så då måste jag ju vara i skolan hela veckan. Oh well får väl gå och köpa nya kläder då=)

Har väl egentligen mer att berätta men jag har ingen lust att skriva nå mer. Hoppas jag får fingrarna ur arslet lite oftare i framtiden och börjar skriva lite oftare här. Man kan ju alltid hoppas.

Sov gott//Linda 

RSS 2.0