Feber

Hej!

Igår gick jag och la mig halv 10, tyckte jag var jätteduktig som kunde sova i 12 timmar och vakna riktigt utvilad. Nu gick det ju inte riktigt som jag tänkt. Vaknade istället vid halv 1 och var kokhet men frös ändå. Irriterande tänkte jag och försökte somna om, men det gick ju inte.

Efter ett tag klev jag upp och kollade vilken temp jag hade, brukar i vanliga fall ha en temperatur på 36,5 nånting och då visade den 37,4. Var ju inte högt men nästan en grad över normala känner man visst av.

Lyckades somna om igen vid 3-4 tiden och vaknade vid halv 8. Körde in termometern i munnen igen och den gången visade det 37,1. Funderade på att gå till skolan ett tag men Emma tyckte det var någon bra idé. Har inte varit sjuk en enda dag sedan vi börja, har faktiskt inte varit sjuk på över ett år vilket är sjukt ovanligt för mig. Under en period var jag sjuk en gång i månaden tror jag.
image86

Stannade hemma iaf och har i princip inte gjort något idag. Kollade tempen igen på eftermiddagen och då visade den 37,5 och sedan nu för ett tag sen var den uppe i 37,9. Så det är väl bara att erkänna att jag faktiskt är sjuk, så det är nog bäst att jag stannar hemma imorgon också. Sitter och kallsvettas nu, inge roligt=(

Nu orkar ja inge mer

Ha det bra!
//Linda

Då var det över...

Hej!

Den stressigaste veckan jag varit med om hittills är äntligen över. Inte för att det betyder så jättemycket med tanke på att nästa kurs börjar i morgon, men det är ändå skönt att göra nått nytt.

Som jag berättade i senaste inlägget hade jag ju lite att göra den här veckan. Kan börja med att berätta att grupparbetet gick väldigt bra. Vi fick 13p av 15 så det kan man ju inte klaga över. Individuella diskussionen jag skrev gick däremot sämre. Fick bara 11p av 15 vilket jag fortfarande är irriterad över, helst eftersom jag inte vet varför. Sedan är det också irriterande att jag nu inte har någon chans att få A på kursen, eller ok, om jag spikar tentan, och det kommer ju inte hända...

Sedan var det torsdagen då, som var väldigt lång. Började med att kliva upp halv 9 för att åka på praktikinfo. Kan inte säga att jag blev mycket smartare av det, men nu är ansökningen inlämnad iaf. Så det är bara att vänta till maj, juni, någon gång och se vart jag hamnar.

Efter det åkte jag hem och började med tentan. Vi fick 4 alternativ till uppgifter och skulle välja en av dom. Jag valde att skriva om hur man kan se på det faktum att kvinnor i lesbiska förhållanden ser sina homosexuella förhållanden som mer jämlika än sina tidigare heterosexuella relationer.

Jag valde att skriva uppsatsen hemma och sedan träna in den, vissa pluggade bara och skrev när de kom till salen. Men eftersom jag har ett bra minne kändes det bäst att veta vad jag skulle skriva. Så jag satt mellan 2 på dagen till 12 på natten och skrev en uppsats som skulle vara på 2 handskrivna sidor, en datorskriven ungefär. Och sedan ägnade jag ytterligare 2 timmar till att läsa igenom den. Klev sedan upp i fredags kl 9 och fortsatte träna lite, vilket resulterade i att jag när tentan började, kl 2, så kunde jag mina två sidor ordagrant. Sedan gjorde jag iofs några ändringar, men i det stora hela var det den uppsatsen jag hade skrivit hemma.

Kan inte säga om jag är nöjd eller inte, men det kändes väl ok. Gjorde så gott jag kunde så vi får väl se vart det slutar.

Senare på kvällen blev det tacos och lost, en riktigt soft kväll vilket jag behövde. Även lördagen var lugn, städade lite och sedan vid 6 kom Emma och Linnea förbi. Vi käkade middag, snackade och kollade på tv. Väldigt trevlig kväll faktiskt, tack tjejer för det=) Dom åkte hem vid elva och jag tänkte egentligen sova då men det slutade med att jag fastnade vid datorn och i telefon med Sofia så kom nog inte i säng förns vid 2 nångång. Men det gjorde inte så mycket. Är ju faktiskt ledig den här helgen=)

Idag har jag mest suttit o kollat på tv och sedan har jag gått igenom lite papper och fått iordning. Ska ju betala räkningarna imorgon så det kan vara bra att veta vad jag ska betala=) Vid 4 ska jag, och troligen Emma, iväg till gymmet. Har inte tränat på en veckan nu så det är väl inte direkt bra. Men samtidigt har veckan varit så otroligt stressig att jag inte hade tid även fast jag ville. Hade väl kunnat gått igår men jag var helt slutkörd. Har överlevt på väldigt lite sömn de senaste dagarna så jag behövde få sova ut och ta det lugnt en dag.

Imorgon börjar då nästa kurs, socialt arbete: psykologiska perspektiv. Så det blir mycket att göra igen, men tror kursen kommer bli väldigt intressant, är intresserad av psykologi=)

Nej nu vill jag inge mer.

Ha det bra//Linda

Stressig vecka

Hej!

Klockan är ganska mycket men jag sitter ändå vaken. Har precis skrivit klar en sak till skolan så det är därför jag är vaken. Tänkte jag skulle skriva in ett inlägg här också när jag ändå höll på för jag kommer troligen inte ha tid att skriva på ett par dagar.

Har varit och är fortfarande en av de stressigaste veckorna hittills på den här utbildningen. Det började i måndags då jag skulle på praktikinfo, men tror ni inte på fan att människan inte var där! Så det var bara att sitta på skolan i 2 timmar utan något att göra. Sedan träffades vi i gruppen för att gå igenom arbetet en sista gång och diskutera hur nervös vi egentligen var.

Igår var träning på manuset som gällde och sedan var jag även en sväng på en kinarestaurang med Therese, hennes syster och Linnea. Var väldigt gott och trevligt och slutade med att vi satt där i 2 timmar.

Idag var en inte allt för trevlig dag. För det första för att jag var tvungen att kliva upp halv 7 vilket inte direkt händer ofta. Sedan fick vi sitta halva morgonen och vänta på att det skulle vara våran tur att ställa sig inför hela klassen på 80-90 personer och hålla ett föredrag. Var så jäkla nervös så jag trodde jag skulle dö, eller iaf svimma. Var värst när jag stod där och vänta på att Madde skulle säga sitt så det var min tur, men det gick faktiskt bra. Visst jag läste lite i mina papper men jag tror inte jag tappa bort mig så mycket, så det känns riktigt bra=D

Vi blev ju kvar på skolan till 2 för att lyssna på alla grupper så man var ju ganska slut i huvudet när det hela var över. Sedan dess har jag suttit och försökt skriva en diskussion kring hur jag har upplevt arbetet. Gick absolut inte bra tills för lite över en timme sedan. Då släppte det helt och jag skrev allt på ca 15 min=) Sedan var det också lite renskrivning så det är därför jag fortfarande är uppe. Men nu är det klart och skickat så nu är det ur världen.

Imorgon väntar en väldigt lång dag. För det första måste jag ju åka på praktikinfo eftersom människan inte var där i måndags. Ytterst irriterande. Och sedan är det bara att börja förbereda sig för tentan som vi har på fredag. Vi kommer få uppgifterna imorgon och vi måste välja en av frågorna som vi ska skriva en 2 sidors uppsats om. Vi får alltså förbereda oss, men samtidigt får vi inte ta med oss något på fredag så det gäller att lära sig mycket utantill=)

Så morgondagen kommer bli väldigt lång.

Sedan på fredag är det då tenta som gäller mellan 14-19, men jag tror inte det kommer ta så lång tid. Hoppas inte det iaf, för jag kommer verkligen vara trött. På kvällen blir det tacos och lost, perfekt fredag kväll alltså=)

På lördag blir det bara slappa fram till kvällen då några ska komma hit och käka middag. Trevligt=)

Nej, uppdaterar väl när dessa dagar är över och berättar lite hur det gått.

Kommentera gärna mina inlägg, saknar kommentarer!

Sov Gott//Linda

Ingen har någonsin kallat henne normal

Såhär kan man också sova...
image83image84image85
Sopkatten slår till igen...

Jag

image81image82
Tyckte den här bilden var så bra, om ni undrar är det Aleria som vill vara med på bild

Lite roligt fakta

Tycket detta var roligt, inte jag som skrivit "svaren" dock=)

Visste du att...

Om du skriker I 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat
tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

(Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet I 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt I
kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
(Oh My God!)

En gris orgasm varar I 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva I 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt!)

(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier I
timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är
fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita
loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det
motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va en gris I mitt nästa liv - kvalitet framför
kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskel I kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)

Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)

En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens                 
skull?
(Men grisen då?)

Lite frågor och svar

Vilken svordom använder du mest? Fan
Äger du en iPod? Nej, har ingen användning för en heller
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Fick jag välja så tidigast 12, men tyvärr brukar det vara mellan 8-10
Hur många resväskor äger du? 2, en liten och en enorm

Använder du flip-flops? Nej, har aldrig förstått tjusningen
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica!, Ica kort i all ära=)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden!
Vilken var den senast filmen du såg? Försökte se The Number 23 men den var riktigt dåligt, så senaste var nog Alvin and the Chipmunks

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Det beror på, men oftast killen annars vännerna=)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa då? Ett hus, och en bil!
Har någon någonsin kallat dig lat? Hehe, många gånger
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Inte nu längre

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Har inte kopplat in högtalarna sen vi flyttat så ingen hoppas jag
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Ingen aning
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Som om jag skulle berätta det här isf
Vad åt du till middag senast? Kyckling sallad med couscous, mumma=)
Använder du huvtröjor? Jao, ibland
Kan du vissla? Ja

Vem var det som senast ringde dig? Ewout
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Har inte varit på ett nöjesfält på jag vet inte hur länge, inte tekopparna iaf=)
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Ja det gör folk säkert
Vilket riktnummer befinner du dig i? 063
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart! Fanns inget bättre=)
Hur många syskon har du? 1
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte så stort
Är du blyg inför det motsatta könet? Inte så ofta

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag, ska väl vara HP isf

Äger du några band t-shirts? Ja, Offspring sen tonåren=)
När flög du senast? Maj 2006 tror jag...
Hur många stolar står runt ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Älskar böcker
Pratar du några andra språk? Engelska, och förhoppningsvis Holländska i framtiden=)
Diskar du din egen disk? Inte ofta, det gör sambon=)
Har du gråtit offentligt? Ja några gånger så där=)
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och, men bärbara är min
Försöker du alltid att lära dig nya saker? Ja
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja, blir mer romantiskt så=)
Vill du just nu göra några tatueringar eller piecingar? Nej, men nån fler tatuering blir det nog=)
Kan du kasta macka? Om jag har tur
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och cola oftast
Vem var din favoritlärare och varför? P3 tror jag nog, har var bra=)
Har du dejtat någon av en annan religion? Ja det har jag nog
Vad har du för väder? Några minus grader skulle jag gissa
Gillar du att flyga? Nej inte så värst, får cellskräck
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll och omtänksam
När sov du senast på golvet? Hmmm, bra fråga
Vilken är din favoritdrink? Oj, bra fråga..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ganska många, är ändå trött och grinig dock=)
Är dina dagar fullbokade och stressade? Jo de flesta är ju det, men vad ska man räkna med när man pluggar=)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hände väl kanske, men jag var nog ganska duktig
Vilken är din favoritfrukt? Melon=)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23=)
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, inte direkt
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja helt klart!
Tror du på liv på andra planeter? Ja!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Hmm, beror mycket på det
Vad var det senaste du åt? Kyckling sallad med couscous, har jag inte svarat på det här en gång?
Gillar du senap? Nej, bara på julskinkan
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, det tror jag, skulle säkert vara skit roligt
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? Beror väl på vem jag måste krama=)
Skulle du säga att du är trendig? Nej det skulle jag inte

Äger du en digitalkamera? Ja, och den är så fin=)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, om det inte är viktigt kanske
Vad är du allergisk mot? Katter och lite frukter och grönsaker
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ja ganska ofta
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning, får ni nog fråga mamma om=)


Roligt test

Är du manlig eller kvinnlig?

Min kvinnliga sida:

[+] Köpt en hårfön?
[+] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[+] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[+] Pratat känslor?
[+] Tänkt på att matcha mina kläder?
[+] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[+] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[+] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[+] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[+] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Känt mig sugen på en kopp te?
[+] Känt glädje över att få blommor i present ?
[+] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[+] Blivit arg utan anledning?
[+] Gråtit efter 9 fyllda år?
[+] Pratat skvaller?
[+] Varit arg/sur utan att tala om det?
[+] Kramat en kille?
[+] Dansat?

18 av 21 - Är nog ganska kvinnlig ändå=)

Min manliga sida:
[+] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[+ ] Ätit en blodig stek?
[+] Läst en biltidning?
[+] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[  ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[+] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[+] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[+] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[+] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[+] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[+] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[+] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[+]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snett uppåt vid besök på en pissoar?
[+] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?


13 av 21, Ja är ju inte helt kvinnlig alltså=)


Kolla in


http://bookclub.blogg.se

Så trött...

Hallå!

Har varit en lite lång dag, men vad ska man göra. Har varit en lite lång helg också om jag ska vara ärlig.

I fredags var jag på gymmet innan skolan och när jag kom hem tog jag det bara allmänt lugnt. Käkade även tacos=) Gott gott.

I lördags var jag och Ewout in till stan en sväng och tog en fika. Var även in på claes ohlson och köpte gardiner och 50st bläckpennor, så fan om jag lyckas tappa bort alla dom. Var även till ÖB och köpte en lady shaver rak apparat för hela 3,50! Den kostade egentligen 5kr men så var det ju 30% rabatt=) Snacka om fynd för den funkar ju också, helt otroligt. Dessutom är den ganska söt måste jag säga=)

Igår satt jag och pratade med mamma alldeles för länge så jag hann inte plugga innan det var dags att åka på gymmet. Var självklart skit mycket folk där men lyckades bli klar på en timmer ändå. Sedan på kvällen sydde jag upp mina nyköpta gardiner och strök och satt upp dom och det blev riktigt fint=)
image80
Lite svårt att ta en bra bild, köket är för litet

Tog även och strök gardinerna i sovrummet när jag ändå var igång. Har dock ingen strykbräda så jag bar in köksbordet i tvrummet så jag kunde se på tv samtidigt=)
image76
Idag har det varit ganska mycket håll igång. Började med obligatorisk föreläsning om mobbning, fick se friends reklam filmer tycker dom är så sorgliga. Sedan fick vi information om nästa kurs. Sedan jag kom hem har jag städat och dammat, ätit middag, läst en artikel till seminariet imorgon och skrivit lite på manuset till grupparbetet.

Blev ett väldigt tråkigt inlägg känner jag men det får ni leva med. Nu ska jag kollapsa tror jag

Ha det bra//Linda

Idag är det onsdag, om ni inte visste det redan

Hej!

Mitt telefon pratande var tyvärr inte slut igår efter att jag hade skrivit i bloggen. Ringde även till mamma och sedan syrran. Har nog aldrig suttit i telefon så många timmar på en dag förut. Idag har jag däremot bara pratat med Sofia så öronen har fått vila lite=)

Har inte hänt allt för mycket idag. Var och tränade med Emma sen körde jag henne till ett möte och sen dess har det väl inte hänt allt för mycket. Har helt enkelt inte orkat göra något.
image74
Skulle ge Aleria ett p-pillar igår. Ni som har katt vet troligt hur jobbigt det är, de flesta katterna hatar ju att ta p-pillar. Vi gör ju precis som de flesta. Tar upp Aleria i famnen, lägger henne på rygg, bänder upp munnen på henne och släpper ner pillret. Det låter hemskt men jag kan lova er att de flesta gör så. Igår iaf så jag ropade på henne men hon ville inte komma närmare än en meter så jag la helt enkelt pillret på golvet bredvid henne och sa åt henne att äta det. Och tror ni inte på fan att hon gjorde det. Haha! Hade jag vetat att det var så enkelt att ge henne p-piller hade jag börjat med det för länge sedan.


Imorgon är det dags för grupparbetet igen. Vi ska träffa gruppen kl 10 och sitta fram till 1. Och sedan ska vi ha information inför praktiken som vi ska ha nu till hösten. Det kommer alltså bli en lång dag, men det ska nog gå bra det också. Tänkte även hämta ut min tenta och se vad jag hade rätt och fel på. Kommer ihåg att jag ändrade mig på en fråga, vilket jag egentligen inte tycker om att göra eftersom man oftast har rätt första gången. Så det ska bli intressant att se hur det gick på den frågan.


Ewout har precis stuckit till gymmet så jag har inte direkt något att göra. Får väl kolla lite på tv som vanligt. Sen skulle det va bra om jag satte mig och skrev lite inför grupparbetet men jag har ingen inspiration just nu. Ska ju ta sådant jag redan kan och det känns inte som att jag kan något om jag ska vara ärlig. Får väl hoppas att jag får nå infall av smarthet imorgon eller nått.


Nej, nu orkar jag inte skriva nå mer. Skriver väl imorgon om jag har något att skriva om=) Har funderat på om jag ska byta blogg men har inte riktigt bestämt mig än. Skulle även vara trevligt att veta vilka det är som läser så ni kan väl slänga in en kommentar om ni har lust. Tror jag lyckades tappa några läsare i höstas för att jag skrev så sällan, men jag hoppas inte det. Vad tycker ni? Ska jag byta blogg eller ska jag stanna här? Har ni nå tips på hur jag kan göra designen lite roligare om jag stannar? Är så dålig på sånt här...


Aja...

Ha de bra//Linda


Telefonen är fastklistrad vid mitt öra...

Hej!!!

Även idag är jag så trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Sitter och väntar på att Ewout har diskat klart så vi kan käka lite middag. Tänkte skriva några radet först om min dag.

Började med att kliva upp kl9 och de första tre timmarna tog jag det väldigt lugnt, satt bara i soffan och latade mig. Väldigt trevligt=) Sedan var det dags för ett träningspass och en tripp på ica.

Sedan dess har jag nog suttit i telefonen tror jag. Började väl runt 3 då jag ringde Emma och snackade en stund om dittan och dattan. Sedan Sofia, och vi sa väl kanske inte så mycket men det gör inget=) Efter det skrev jag protokoll över gruppmötet och när jag skulle in på skolans sida och lägga in protokollet kollade jag mailen i samma veva. Och tro på fan, men tentorna hade kommit ut! Helt otroligt! Och ännu mer otroligt, jag lyckades få ett B det trodde jag verkligen inte, men jag klagar inte!!! Är helnöjd! Så nu är första terminen avklarad!!!!

Ja tillbaka till telefonen. Ringde självklart till mamma och berättade vad jag hade fått, sedan Emma så även hon kunde gå ut och kolla sitt resultat och Sofia för hon kanske också ville veta=)

Sedan såg jag att en från gruppen ville träffas med resten av gruppen nu i veckan så då ringde jag till Emma igen och diskuterade runt det. Sedan ringde jag till Therese, hon som skrivit om att träffas, och kom överens med henne om att vi ska träffas på torsdag. Sedan till Emma igen för att berätta vad jag och Therese hade kommit fram till. Och sist men inte minst Linnea för att berätta om de nya planera. Sedan har jag även skrivit in på forumet om att vi ska träffas då, och bokat grupprum.
image73

Jag är så slut i huvudet nu, men snart får jag iaf äta lite middag. Sen ska jag nog fan bara slappa ikväll. Får plugga imorgon istället. Synd bara att jag ska träna och sen ha tvättstuga, men det löser sig nog.

Ha de bra//Linda

Mycket att göra

Hej!

Har haft en lång dag och är riktigt trött nu. Tänkte skriva ett inlägg och sen krascha i sängen tror jag, orkar verkligen inte vara vaken längre.

Dagen började halv 9 och fortsatte sedan med ett träningspass, sedan möte med våran lärare om grupparbetet vilket gick väldigt bra. Tror han vart lite imponerad för att vi har kommit ganska långt. Sedan var det dags för möte med gruppen bara. Tror några blev lite irriterad på mig för att jag stod på mig så mycket över hur vi skulle lägga upp arbetet, men sedan höll de flesta med mig tror jag. ¨

Efter det körde jag hem Emma och åkte förbi ica, inhandlade lite mjölk eftersom vi åt stuvade makaroner och korv till middag. Tycker egentligen inte så mycket om falukorv, eller nån korv för den delen, men det går bra ett par gånger i månaden. Tänkte åka hem efter det men då var Ewout på Jysk så jag tog en sväng förbi där också när jag ändå var igång.

Hittade två prydnadskuddar till soffan och en korg jag tänkte ha lite hårsnoddar och andra grejer i men självklart är korgen för stor för att stå på badrumsskåpet där jag ville ha den=/ Så nu vet jag inte vart jag ska lägga den, kommer väl på något smart förhoppningsvis.

image69
Dom nya kuddarna, visst är dom fina? Kostade bara 150kr för båda
image70
Den nya korgen

Ewout köpte även en ny datorstol och ett till skrivbord så han ska ha plats att plugga. Dom var båda billiga så det är ju bra, för gjord av pengar är vi inte.
image71
Såhär ser alltså datarummet ut nu. Hans datarum alltså, jag sitter vid mitt skrivbord i tvrummet. Men det gör mig inget. Hade inte tyckt om att sitta instängd där tror jag.

Köpte ju även nya träningsbyxor i söndags, som är väldigt bekväma måste jag säga, så här kommer en bild på dom också:
image72

Imorgon blir det pluggande och måste även skriva protokoll och boka grupprum för gruppen. Förutom det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jo jag ska ringa syrran också. Hon ringde förut idag men jag var lite upptagen så jag sa att jag skulle ringa idag eller imorgon. Men jag är alldeles för trött nu så tror inte jag skulle vara värst trevlig att prata med. Nej nu skriker sängen efter mig.

Dröm Sött//Linda

Lat helg

Hallå!

Har varit något av en lat helg nu, eller kanske inte, men efter två veckors pluggande förtjänar jag nog att ta det lite lugnt.

Igår var Linnea förbi en sväng så vi satt o snacka och gjorde väl inget speciellt. Vid 7 tiden körde jag hem henne och när vi kommer förbi travet har dom en poliskontroll och jag blev invinkad. Var tvungen att blåsa och visa körkortet men det var ingen fara. Har inte druckit på två veckor så det skulle ju va fan om det fortfarande gav utslag=) När jag hade släppt av Linnea funderade jag på att ta en omväg hem men orkade inte, hade fortfarande inte ätit middag och var tvungen att åka på affären och köpa något att äta först. Så jag tog samma väg tillbaka och tro ni inte på fan att jag blev invinkad igen, haha. Den här gången var det en annan kvinna som kom upp till bilen och frågade om jag hade med mig körkortet. Ja, sa jag, det hade jag för några minuter sedan också när jag var här förra gången, också skratta jag.. Men hon lät mig faktiskt åka utan att blåsa, hon sa att hon litade på mig så jag antar att jag ser ut som en människa att lita på=)

Under resten av kvällen blev det bara softa och kolla på lost. Sov dock inte så bra inatt, inte i förrgårnatt heller, har drömt en hel massa konstiga saker som jag inte kommer ihåg.

Idag har jag faktiskt fått ganska mycket gjort. Klev upp vid 10 och sedan dess har jag pluggat lite på grupparbetet, köpt nya träningsbyxor eftersom mina är full med katthår=), tränat, varit på affären, käkat middag och kollat på ett avsnitt av lost. Nu är jag bara allmänt trött och skulle helst vilja sova men det är nog lite väl tidigt än. Ska upp imorgon och åka till skolan för gruppmöte och grejer. Så iaf halva dagen imorgon är fullbokad.

Snart är det alla hjärtans dag också och jag har ingen aning om vad jag ska ge Ewout. Brukade inte vara så här svårt men känns som jag har köpt allt som går att köpa nu. Vi ska äta på nån kina restaurang iaf sen får vi väl se vad vi gör resten av kvällen. Det är synd att ingen kinarestaurang är lika bra som Asia i Timrå, men än har vi ju iofs bara provat två. Vet iaf vad jag ska få, troligen ska få, och det är väl lite synd att veta sådär i förväg men samtidigt vet jag ju att jag kommer tycka om det och det är ju bra=) Förra året fick jag jättefina diamantörhängen men det blir inget så dyrt iår. Men det gör inget=)
image68
Den skulle jag nästan kunna tatuera in om jag hade en aning om vart jag skulle sätta den.. Om inte annat har jag redan bestämt mig för att bara tatuera mig en gång till. En Lilja i svanken=)

Sofia ska även komma hit om lite över en vecka=) Ser fram emot det, hon ska bara stanna en dag men nån film och lite tacos borde vi ju hinna med=) Tror vi ska se En riddares historia eller vad den nu heter, med Heath Ledger. Sen kanske vi ser nått GG avsnitt också, vi skulle ju börja med det och se om hela serien=)

Nej nu vill ja inge mer. Ska ta och ringa Sofia tror jag och sen blir det Lost som vanligt=) Har inget liv vi, hehe.

Ha de bra//Linda


Uppdatering

Hej!

Ja om ni läste mitt inlägg imorse så såg ni säkert att jag var mitt inne i en dag med prov. Hade ju tre försök på mig och fick 16p på första försöket och det var ju inte allt för dåligt. Men samtidigt ville jag ju ha lite högre=)

Så vid 12 skrev jag om den igen men tror ni inte på fan att jag får samma poäng igen. Haha, så jäkla typiskt mig=)
Vad jag dock upptäckte var att många frågor var samma som när jag gjorde första försöket vilket läraren tydligt hade sagt inte skulle förekomma eftersom det fanns så många frågor att oddsen var väldigt små för det.

Så jag pluggade lite till och för en halvtimme sen eller så skrev jag igen. Men det här gången hade jag inte samma tur. Några frågor kom igen men det var också många nya som jag inte trodde att jag kunde, var rena gissningar på många alltså. Men ändå lyckades jag dra ihop 18p!! Så 18p av 20 möjliga är ju inte fy skam, och det kan jag helt klart leva med. Sammanlagt har jag alltså, om man räknar med seminariet som man i princip inte kan få noll poäng på bara man kommer dit, 38p av 120 möjliga. Ytterligare 30p kan man få på grupparbetet och sedan högst 50 på salstenta. Så vi får väl se hur det går=) Hoppas verkligen på ett B iaf, men man kan ju inte få allt här i världen=)

Nu sitter jag och bara tar det lugnt. Ska bli skönt att slippa plugga till den här tentan och bara läsa lite till grupparbetet. Tänkte göra det imrgon och på lördag, men inte allt för mycket dock. Vill ha lite ledigt också=)

Ikväll blir det tacos och lost! Vi började kolla på lost för ett par veckor sedan och har kommit in på 3:e säsongen nu. Fan vad serien är bra, men man fattar verkligen nada. Och de blir inte bättre för varje avsnitt som det brukar heller. Vissa frågetecken rätas ut men samtidigt får man dubbelt så många tillbaka. Men den är ändå riktigt bra!!
image67

Känner mig så avslappnad nu när duggan är över. Men samtidigt är jag ändå nervös för hur det gick på tentan till förra kursen. Trodde verkligen vi skulle få tillbaka den idag men tji fick jag. Omtentan skulle egentligen vara nästa fredag men nu är den flyttad två veckor framåt så vi får väl se när resultatet kommer. Kan ju inte dröja längre än till nästa fredag eftersom dom bara får 15 dagar på sig att rätta.

Nej nu ska jag sluta tjata. Ni har väl lessnat för länge sedan=) Hoppas ni får en trevlig helg iaf.

Ha de bra//Linda

Dugga

God Morgon!

Ska börja plugga lite nu men tänkte skriva några rader först. Har tenta idag eller dugga som det så fint kallas. Har aldrig hört det ordet förut. Vad det går ut på är iaf att man ska svara på 40 flervalsfrågor över internet och högsta poäng är 20, man har 17 min på sig att skriva dugga. Det positiva är att vi har tre försök på oss så man kan plugga emellan försöken om man har lust.

Gjorde det försla försöket nu för ett tag sedan. Jag kände att jag behövde ett testförsök för att se hur svåra frågorna faktiskt är. Det visade sig att de var jäkligt svåra. Läraren har sagt att det enda vi behövde göra var att skummläsa våran tegelsten till kurslitteratur. Men man kan väl fan inte lära sig vilken person som sagt vad och vilka som står för vad o.s.v. genom att skummläsa? Ne tyckte det var lite dåligt gjort av honom, frågorna var inte alls tillräckligt lätta för det.

Som tur är har jag inte skummläst allt. Bara halva boken ungefär. Så jag lyckades dra ihop 16p på mitt första försök och det är ju inte fy skam. Så nu ska jag sätta mig ner och plugga järnet och hoppas på iaf 1p mer=)

Kommer väl tillbaka med en uppdatering ikväll om hur det gick. Ni får hålla tummarna att jag lyckas höja resultatet något=)

Ha det bra//Linda


RSS 2.0