Hej då...

God Morgon!

Gud, har ju inte skrivit på hur länge som helst nu. Nog för att jag haft lite saker att berätta men det har liksom inte blivit av... Men men, är tillbaka nu iaf. Men det blir bara ett kort inlägg. Klockan är nu 5 min över 7 på morgonen och jag har inte sovit en blund. Varför? Jo för en timme sen ungefär åkte Ewout till Dubai och han kommer inte hem förns den 29 oktober=( Kul? Nej tror inte det! Hade iaf lite att göra igår, mannen hade ju självklart inte packat, och jag ville ju vara med han så mycket som möjligt. Så därför kom vi inte i säng förns vid 2 tiden, och jag kunde själkvlart inte somna! Så det var bara att kliva upp igen vid halv 5 och sedan köra han till tåget. Borde kanske ha åkt hem efter det men jag känner mig själv och det hade bara slutat med att jag gått o lagt mig igen. Så nu har jag suttit här på skolan i en timme och typ inte gjort nått. Här så trött så de svider i ögonen och föreläsningarna börjar om en timme och håller på till 12. Självklart har vi en, av två, av de viktigaste föreläsningarna på den här delkursen. Så jag måste verkligen gå! Ha så god lust att bara åka hem... Men, får väl hoppas att jag inte somnar iaf=)

Ja igår var även första dagen på mitt nya arbete som cirkelledare i engelska=) De gick väl hyffsat bra men jag var inte tillräckligt förberedd kände jag, men nu vet jag ju det till nästa tisdag. Kommer ha cirklar 8 veckor framlöver nu, en gång i veckan, inte mycket pengar men det är ju nått. Och det var faktiskt roligt, dom 3 timmarna bara flög iväg.

Ska sluta skriva nu, orkar inge mer. Måste ta o sms emma om inte annat om att jag inte ska cykla med dom.  Tur e väl de för jag tror knappast att jag skulle ha orkat cykla hem sedan. Ska veckohandla med henne sedan också. Jag som vill sova, jaja, de e väl de natten är till för.

Ha de bra!/Linda

Genus

Hallå!

Ja får väl ta och skriva några rader när jag ändå sitter här. När skrev jag sist? I fredags tror jag. Så vad hände igår då? Ja inte mycket kan jag säga. Försökte sätta mig och plugga hela dan men det streta bara emot. Hade ingen som helst aning om vad jag skulle skriva och då är det liksom inte enkelt att skriva nått heller. Det enda jag kan komma på att vi gjorde igår var att kolla på Greys Anatomy. Riktigt bra avsnitt men vill inte avslöja för mycket eftersom Sofia inte har sätt det än. Vill börja se heroes igen men måste vänta tills Sofia kommer hit=) Som det ser ut nu så kommer hon den 10nov så det är långt kvar=(

Har glömt att berätta en sak tror jag, om inte så får ni ursäkta upprepningen=) Jag har ju sagt förut att jag inte kunnat hitta några gardiner. Hade ett jäkla probelm för att bestämma mig. Men så för två veckor sedan var jag och Ewout på rusta och kollade runt på saker. Då tog jag mig en närmare titt på vilka gardiner de hade och bestämde mig tillslut för två par. Ett par panellängder till köket i grönt och svart bl.a. som tyvärr är lite för långa, men jag hängde upp dom ändå. Får väl fingrarna ur arslet nån dag och syr upp dom=) Sedan blev det ett par vita genomskinliga längder till tv-rummet. Tycket det blev bäst så eftersom vi har burspråk. Vill inte att det ska bli för mörkt. Och det ser faktiskt riktigt bra ut=)

Ja idag då. Började skriva på den där jäkla genusuppgiften lite före tolv. Kom ganska långt innan jag tillslut lessnade och bestämde mig för att ta cykeln till ica och handla lite mat. Var riktigt skönt att komma ut en sväng när man suttit framför datorn hela dagen. När jag kom hem igen fortsatte jag och skrev och blev klart med allt förutom reflektionen. Den tog jag tag i efter middagen, som bestod av fläskfile och kroketter. Så vid 9 tiden ikväll blev jag äntligen klar. Har ju inte skrivit konstant under de här timmarna så sammanlagt tog det väl mig 5 timmar el nått att skriva hela arbetet. Är väl inte helt nöjd kan jag säga men det är ju som sagt inte betygsgrundande så jag orkar inte bry mig nå mer. Det slutade iaf på de 8 sidor som det skulle var på. Framsida, innehållsförteckning, inledning, 3 sidor resultat, reflektion och slutligen referenser. Ja så lite nöjd med mig själv måste jag ju säga att jag är. Har t.o.m. pluggat lite mer idag. Började läsa på boken vi har till seminariet på torsdag så nu har jag kommit igenom en tredje del ungefär. Den är väl inte lika hemsk som jag trodde men den kunde helt klart ha varit bättre. Stör mig väldigt mycket på att hon började med att förklara alla kapitlernas handling och sedan avslutar hon ändå varje kapitel med att berätta vad nästa kapitel kommer handla om. Oh well... that's life. Blir en tredjedel på tisdag och en på onsdag och sedan är jag klar. Imorgon måste jag läsa igenom arbetet som jag ska opponera på så då tror jag inte att jag kommer orka med nått mer läsande.

Ojoj, vad långdraget det blev. Nu ska jag hoppa i säng. Kylen och frysen kommer imorgon mellan 10-12 så vi har lite att göra innan dess. Så irriterande att man inte kan få en specifik tid. Men personen i fråga skulle iaf ringa innan.

Sov Gott//Linda

RSS 2.0