Trött=/

Hallå...

Tänkte jag skulle skriva lite, om nån är intresserad. Jag är så trött och imorron måste jag kliva upp halv 6, börjar jobba klockan 7... Gud vad jobbigt...

Tänkte sätta mig nu och skriva det sista till skolan men jag vet inte om jag orkar. Fast det skulle ju kännas skönt att äntligen vara klar... Och det är ju inte mycket som ska göras. Fixa mina texter lite och sen skriva ett processförlopp. Men jag kan ju vänta till imorron, den ska inte vara inlämnad förns nästa fredag så...

Imorron måste jag gå på biblioteket, måste kopiera betyget jag har i matte och skicka in det till antagnigen. Sen måste jag även ringa csn och ställa lite frågor om hur jag ska göra när jag söker lån+bidrag. Sen måste jag ringa till mäklaren angående lägenheten jag visade för ett tag sen här. Den har ännu inte blivit såld. Jag ringde i morse men då var det nån annan som svarade och han kunde inte hjälpa mig. Jag hoppas hon svara imorron när jag ringer, vet inte hur många gånger jag ringt hittills. Aja jag slutar 1 så jag borde hinna göra det där plus skolan.

Ne nu orkar ja inte skriva nå mer. Kanske skriver nått imorron=)

Sov gott!//Linda

Äntligen!!!

Hallå där!!

Tro det eller ej men jag är äntligen klar med skolan, nästan=) Det jag har kvar att göra är att skriva ett processförlopp på respons jag ska få av en tjej men det borde inte ta så lång tid. Idag har jag verkligen fått en massa gjort kan jag säga. Jag började dagen med att skriva klart den hemska textanalysen. Det tog väl ett par timmar men sen var det äntligen över. Efter det tog jag en dusch och sedan gick jag hem till mamma för att skriva ut analysen. Vi har ju ingen skrivare och för någon anledning vill läraren att vi skickar in uppgifterna med brev. Efter det tog jag en promenad bort till domus och köpte frimärken och postade analysen så nu är den ur världen=)

Sen gick jag på banken och la in lite pengar på mitt sparkonto. Han jag pratade med försökte få mig att höja mängden pengar jag sparar varje månad men när han hörde att jag pluggar och lever på csn gav han upp. Sen gick jag på affärn och köpte middag, det blev stuvade makaroner och falukorv, smakade väl hyffsat bra. när jag kommit hem igen fortsatte jag mitt pluggande och skrev de tre skrivuppgifterna jag var tvungen att göra. Jag skrev en insändare, en artikel och ett brev. Blev inte riktigt nöjd med det jag skrev men å andra sidan ska jag ju få respons på det så jag kanske får några bra tips av tjejen som ska skriva det. Sen skrev jag även respons på texterna hon har skrivit, blev väl ok men det kändes inte som att jag hade mycket att säga. Men det är väl iofs bra eftersom det betyder att det hon hade skrivit var bra, enligt mig.

När jag var klar med mitt skolarbete plockade jag undan lite i lägenheten och diskade och sedan lagade jag mat. Förutom det fick jag även fingrarna ur arslet och betalade räkningarna. Nu sitter jag och väntar på att House ska börja så jag kan kolla på det.

Ni kan inte förstå hur skönt det känns att äntligen vara klar med skolan. Ok visst måste ju fortfarande skriva den där om processförloppet till mina texter men det handlar om högst en A4 sida jag måste få ihop. Sedan kan det också visa sig att jag måste komplettera eller skriva om något. Inte till talets och skriftens hantverk delen tror jag men kanske till textanalysdelen. Men det får jag i så fall ta tag i då. det är ju ingenting jag kan göra något åt nu. Jag kan ju säga att jag helt klart har lärt mig någonting det här halvåret och det är att inte skjuta upp saker. Oftast tar det inte så lång tid att skriva uppgifterna man måste göra och då är det så mycket smartare att göra det på en gång istället för att vänta till sista minuten. Man får ju ändå lika mycket fritid men minus den stress man känner av att inte vara klar med något. Nä jag är riktigt glad att jag beslutade mig för att börja plugga redan den här terminen trots att jag faktiskt inte har så mycket användning av kurserna jag har läst så är det skönt att veta lite hur det fungerar att plugga på högskolan.

Nu är det alltså två månader med sommarjobb som väntar och sedan en månads semester innan skolan börjar. Egentligen borde jag ju jobba och känna pengar men jag känner att jag behöver verkligen få lite ledigt och det känns som att jag kan unna mig det. Eller vad tycker ni?

Imorron ska jag jobba och det ser jag väl inte riktigt fram emot kan jag säga men det går nog bra. Blir nog i säng tidigt ikväll kunde inte sova så bra inatt. För det första var jag inte direkt trött vilket ju inte gör saken bätttre men det som var ännu värre var katten. Vi hade en kartong ståendes i köket som hon prompt skulle leka med. Vet inte hur många gånger jag var uppe och tog bort henne! Efter en timme slutade hon iaf och kom och la sig på mig istället. Det kan man tycka är bättre men då har ni aldrig sovit med min katt! Proceduren går ut på att ändra ställning att sova i minst 30 gånger, kurra så högt det bara går och slicka på all hud som inte är täckt av ett täcke. Japp hon slickar på mig, mina armar, mina fingrar, mitt ansikte, och det är omöjligt att få hon att sluta. Hon är som en hund alltså! Aja tillslut la hon iaf ner och gick och la sig någon annanstans men då började Ewout att snarka istället.... Det var alltså en lååååång natt, hehe...

Ne nu ska jag kolla på House och sen blir det sängen.

See ya later//Linda

Konfirmation m.m.

Hej hej!

Gud vad dagarna flyger förbi tycker jag, känns inte som att jag hänger med i svängerna. Igår färgade jag håret, var närmare två månader sedan nu. Låter inte mycket det eller. Mitt hår är så irriterande, frågade en frisör om det en gång varför ¨hårfärgen tycks tvättas ut bara efter en månad trots att det är permanent hårfärgning. Och jag fick höra att jag hade väldigt tuna och fina hårstrån vilket gör att färgen glider av eller nått, det är därför det inte fungerar att tona heller. Inte så roligt kan ja säga. Om jag vill ja håret precis den hårfärgen jag vill ha måste jag färga det en gång i månaden, men det har jag för det första inte råd med och för det andra så tror jag inte mitt hår skulle tycka om det heller.

Igår var jag även på syrrans konfirmation. Tycker inte direkt om att vara i kyrkan men det var ganska ok. Helst eftersom jag satt och gosa med syrrans kusin Kira-Li (undrar om hennes namn stavas så) som är 6 månader hela tiden. Hon var sååååå söt. Och snäll dessutom, vi satt i kyrkan i över en timme och hon var vaken hela tiden men ändå hörde man inte ett knyst från henne. Gud vilken sötnos! Snacka om att moderskänslorna väcktes till liv, haha. Men det blir nog inga barn än på ett tag.
Blev ganska arg på mig själv igår. Trots att vi har två kameror (en vanlig och en digital) glömde jag ta med mig båda. Så nu fick ja inga kort på syrran=( Och inga på Kira-Li heller för den delen. Aja, kanske kan få några av Sussi och Rikard.

Idag hade jag körlektion och det gick väl hyffsat bra. Jag är värdelös på att backa kan ja bara säga. Men min körlärare tror att det är lugnt huvudsaken jag kommer ihåg att ha uppsikt runtomkring. Nästa körlektion är den 13 juni och sen är det uppkörningen kvar=/

Försökte plugga lite idag men det gick inte så bra, känner mig små sjuk. Kanske är en förkylning på gång... Hoppas inte det för jag har varken tid eller lust att vara sjuk. Min tand gör fortfarande ont men jag tror det börjar bli bättre. Har kommit fram till att det troligen inte var min tand som gjorde ont utan tandköttet. Har ju munsår vilket är ett herpesvirus (inte könssjukdomen) och det kan man även få i munnen. Så det är troligen en sån blåsa jag har på tanköttet vid visdomstanden och det har infekterat hela område runt tanden. Inte alls roligt, och säldigt smärtsamt.

Ne nu har jag snackat nog med skit för en dag. Ska gå och lägga mig snart om inte annat, måste plugga imorron. Har bestämt mig för att jag SKA bli klar imorron så jag slipper tänka på skolan nå mer... Ja skriver väl nått imorron om jag orkar.

God natt//Linda

Lördag

Hej!

Jaha ännu en dag förbi då. Idag var jag in till stan en snabbis. Skulle träffa mamma där men jag var lite tidig men medan jag stod och vänta träffade jag Suz så vi stod o snackade lite. Roligt att träffa nån man känner=) Efter det gick jag upp mot storgatan och då visade sig att de var motorcyklarnas dag så jag stod och kolla en stund när en mängd motorcyklar körde förbi. Såg några jag skulle vilja ha. Blev ju helt klart avis kan jag säga!!!

Aja mamma kom tillslut iaf så vi kunde kolla efter en konfirmationspresent åt syrran. Vi hittade en ganska snabbt faktiskt, var inte riktigt vad vi hade tänkt oss men jag tror hon kommer tycka om det vi har köpt. Om inte kan jag alltid ta den;P Riktigt fint!! Hehe... Efter det gick vi och köpte ett nagellack åt mamma som hon fick av mig i morsdagspresent. Visste inte vad jag skulle köpa så då kunde hon ju lika gärna välja ut något själv så hon får det hon vill ha. Sen gick vi och åt kina buffé, gott!

Så jäkla jobbigt! I två dagar nu har jag haft jätteont i en visdoms tand, håller på att driva mig till vansinne. Vet inte hur många Ipren jag har tagit hitills. Eftersom jag inte kan borsta tänderna så bra som man kan önska så använde jag munskölj igår, listerine, ni vet reklamen när det exploderar i munnen på de som använder det. Det stämmer! Shit vad ont det gör alltså!!!! Känns som om munnen ska brinna upp eller nått...
Var även bort till mamma ett tag förut så hon kunde hjälpa mig lite med min textanalys. Gick hyffsat bra faktiskt så nu ska jag bara skriva ihop den och sedan är jag klar. Lite orolig hur det ska gå dock men men, det löser sig väl. Hämtade även ett spel hos mamma som jag hade när jag var liten. Man kan bl.a. spela fia med knuff så nu kommer Sofia att bli jätteglad nästa gång hon kommer. Hon pratar alltid om fia med knuff=D

Ewout tog det här kortet när jag och Aleria låg på sängen och myste.

image8

Är hon inte hur söt som helst? Hon ser så gullig ut när hon glömmer dra in tungan, haha. Min lilla älskling!

Ne nu orkar ja inte skriva nå mer, och ni orkar nog inte läsa nä mer heller, ni kanske t.o.m. har gett upp redan=/

Ha de bra!//Linda

Tacos:D

Hallå!!!

Ja då var fredagen nästan över då. Har hunnit med riktigt mycket idag=) Jag började dagen med att plugga så nu är jag nästan klar med min textanalys. Det jag har kvar är den textuella strukturen, såsom referensbindning, konnektivbindning, tema-rema, ordklasser o.s.v. Låter ganska mycket men jag tror inte det är så farligt. Ska få hjälp utav mamma imorron, hon är lite bättre på det här än mig.

Förutom det så städade jag idag, inte alls roligt men nu är det rent och fint så det är skönt. Hann även diska mitt upp i allt. Sen blev det till att göra iordning tacosen inför middan. Det blev tacos med kyckling som jag sa förut. Smakade underbart! Är fortfarande mätt=) Efter jag hade gjort iordning maten så kom syrran, hon skulle ju äta med oss. Jag färgade hennes hår och det blev riktigt bra! Hon kommer se skit bra ut på sin konfirmation=) Och sen åt vi som sagt.



Ja så nu sitter jag här och har inget att göra. Ewout sitter och gör något med sin dator. Han ska byta fläkt eller nått sånt, jag fattar ingenting, men det var ju inte ovanligt. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll. Ska in till stan imorron och jag hade tänkt hinna plugga lite innan jag åker. Undrar om Ewout går med på att köra mig. Hatar att åka buss när den går gamla vägen. Tar så jäkla lång tid och det lär ju säkert vara enormt mycket folk också. Måste komma ihåg att kolla när bussarna går. Mamma har tenta till 12 ungefär så jag måste vara där då...

Jag tatuerade ju mig för typ en månad sedan så jag tänkte att jag kan ju lägga ut en bild på min tatuering här. Jag kan säga att det nog var det mest smärtfulla jag varit med om, helst eftersom det höll på i över en timme. Trodde inte att det skulle göra så ont eftersom det inte gjorde ont de andra två gångerna men jag hade visst fel. Men såhär i efterhand var det helt klart värt smärtorna. Jag är helnöjd! Det är säkert många som tycker den är för stor men det är ju deras problem inte mitt...

image7

Ne nu ska jag nog ta och se om det går nått på tv, Annars kanske jag tar och läser lite om textuell struktur... Eller inte...

Ha de bäst//Linda

Trötter

Hej!

Idag blir det nog bara en kortis, har inte så mycket att säga. Det är nog bara Sofia och Ewout som läser det här ändå så det spelar nog inte så stor roll=) Skriver mest för min egen skull endåså...

Ja idag har jag försökt att plugga. Måste analysera en text så jag började med bl.a. det kontextuella i texten och allt gick bra. Sen kom jag till det avsnittet då jag var tvungen att ta ut bl.a. substantiv, adjektiv, verb, substantiv omgjorda till verb o.s.v. Det var absolut inte roligt. Jag vet vad allt det där är men när texten består av väldigt långa och smått oförståliga ord är det väldigt svårt att ta ut ordklasserna. Hur jobbigt som helst!!! Så jag fastnade och sen blev det inte så mycket mer gjort...

Idag blev det spagetti och köttfärs till middag. Det var inte alls nå gott. Jag är typ allergisk mot tomater eller nått så jag kan inte äta köttfärssåsen jag brukar göra vilket inte är så roligt. Blir så torrt med bara kattfärs. Men men sånt är livet.

image5
Så där såg det inte ut när vi åt=(

Imorron kommer syrran och jag ska färga hennes hår och sedan ska vi äta tacos. Lite orolig att färga håret på henne. Hon konfirmerar sig ju på söndag så om det blir fel så finns det inte så mycket tid att göra någonting åt det. Men det ska nog ordna sig. Det blir kyckling i tacosen imorron, tycker det är godare än köttfärs just nu.

På lördag blir det en tripp in till stan för att köpa nått åt syrran. Hoppas vi hittar nånting bra=) Har ingen aning om när jag ska hinna plugga egentligen. Får sätta mig ner imorron innan syrran kommer. Ne nu ska jag titta lite på tv...

Ha de bra!//Linda

Konstig dag

Hej!!

Ja då var det äntligen över!!! Idag höll jag det fruktansvärda talet... Jag var sist ut (av 9) vilket inte var direkt roligt. För varje person som gick upp blev jag mer och mer nervös och ställde högre och högre krav på mig själv. När det slutligen var min tur och jag ställde mig vid katedern skakade jag som ett asplöv. Jag hade planerat att gå runt lite men det gick inte för mina ben skakade så mycket. Jag kunde bara hålla händerna bakom ryggen så ingen skulle se hur mycket dom skakade. Men däremot gick det faktiskt bra eftersom jag inte kollade ner i mina papper så mycket. Knappt något faktiskt så det kändes jättebra. När jag var klar så fick jag respons från läraren och mina kurskamrater (endast positiv respons var tillåtet) och jag fick höra många bra saker. Bl.a. tyckte de om mitt upplägg, min dispisition och även hur jag argumenterade för min sak. Dessutom tyckte de att det var bra att jag tog in mig själv i mitt tal eftersom det gav mer styrka åt det jag pratade om. Så det var alltså inte så hemskt som jag hade trott. Eller jo det var det, men ingen märkte hur nervös jag var och jag var bättre på att tala än jag trodde. Så nu är jag riktigt glad!

Idag när vi var uppe på skolan så var jag och tre andra tjejer påväg ner till biblioteket. Halvvägs dit så kommer en kille på en cykel och stannar precis framför mig och en av de andra tjejerna. Jag såg ganska snabbt att han hade downs syndrom eller något sådant men jag tänkte inte så mycket på det utan började gå runt cykeln. Då säger killen "vänta" och kommer upp till mig. Helt plötsligt säger han "jag tycker om dig" och börjar krama mig. Och vi pratar inte en snabb kram. Jag blev nästintill skräckslagen. Ja menar hur ska man egentligen bete sig i en sån situation? Ja kunde ju inte direkt bli förbannad och putta undan honom det är ju faktiskt inte hans fel. Han förstår ju inte att det där inte är något man kan göra. Men efter ett tag blev det lite väl mycket så jag sa bestämt men fortfarnade snällt att nu fick han faktiskt sluta och gick ifrån honom. Det kändes verkligen konstigt. Samtidigt som jag inte tyckte om situationen ville jag ju inte såra honom för något han inte förstår... Ja de e svårt sånt där. Men det löste sig ju ganska bra, han såg inte ut att ta illa upp så det är ju bra.

Nu har jag bara två uppgifter kvar sen är jag klar med mina studier för den här terminen. Känns så skönt!!! Ska börja med min textanalys imorron sen ska jag bara skriva tre texter och sen är det över. Nu är det bara 4 års studier kvar... Känns väldigt mycket när man tänker på det så men det kommer nog gå ganska fort. Sen får jag komma ut och jobba med nånting jag verkligen brinner för och jag tror att jag kommer att trivas (hoppas jag iaf).

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kolla på lite tv och gå och lägga mig tidigt. Kunde inte somna inatt förns vid 3. Troligen en blandning av nervositet och tanken på att jag var tvungen att kliva upp tidigt. Nej nu ska jag ta och pussa lite på Ewout och Aleria.

Ha de bra!//Linda



Uppdatering:

Project runway


Såg nyss på Project runway säsong 3 (nej inte på fotboll). Ja tycker verkligen om kläddesign. Hade jag haft någon som helst kreativitet och fantasi och om jag även kunde rita så skulle jag helt klart kunna tänka mig vara designer. Eller inredare, de e också trevligt=) Önskar jag hade mer pengar så jag kunde göra om lägenheten precis som jag vill. Gud vad underbart det skulle vara!


Ewout läste precis på en nyhetssida om den här katten:


image4



Katten har vingar!!! Helt otroligt... Kanske är något som kommer i framtiden.. Flygande katter=)

ByeBye

Plugga

Hallå...

Ja imorron e det dags. Vill verkligen inte ställa mig inför alla och hålla det där föredraget. Känns inte som att jag kan min text alls. Men det går nog bra hoppas jag... Troligen så krävs det inte så mycket för att bli godkänd så det borde alltså gå bra.

Jag ska tala om socialtjänstens brister. Bl.a. om Louise som Uppdrag Granskning visade för ett par månader sedan. Var verkligen hemskt att se den där dokumentären. Helt otroligt hur socialtjänsten inte kunde göra något. Jag menar hur kunde de inte agera efter det att pappan hotade att ta livet av både sig själv och Lousie... Eller när de hittade henne och pappan sovades utomhus i 15 minus grader. Helt otroligt!!!!

Sitter och kollar på House nu=) Bra serie! Jag tycker inte han är ett så himla stort arsel. Hehe... Jag hoppas att vi kan åka tidigare från skolan imorron. Hon jag åker med sa något om det så man kan ju hoppas. Vi vill vara bland de första som håller våra tal, sen kan man ju åka enadelen vid lunch eller andra rasten. Fast å andra sidan borde vi inte hålla på ändå till fem. Varje person ska ju bara prata i högst 10 min... Aja slut pratat om det...

Ne nu orkar jag nog inte skriva nå mer. Ska kolla klart på House och sedan plugga lite mer. Kanske borde diska också innan Aleria äter upp all broccoli ur kastrullen.

Ha de bra//Linda

Aleria

Hej!!

Ja idag har man inte gjort så mycket. Lagat middag typ... Fick mina OH-bilder av mamma idag, de jag ska använda när jag har mitt tal på onsdag. Dom blev ganska bra faktiskt så det är ju skönt. Sitter och kollar på design simon och thomas nu. Tycker om inredning men ibland blir det lite väl mycket. Igår satt vi och kollade på Fear Factor. Dom var tvungen att äta av en tallrik full med bl.a. äggstockar, inälvor, lammhjärna, koögon m.m. Och som om det inte var nog så var det även fullt med maskar, skalbaggar, kackerlackor och tarantellor på tallriken. Fy fan vad äckligt!!! Kan inte förstå hur dom kunde stoppa nått av det där i munnen. Men men...

Gjorde ett IQ-test idag på illustrerad vetenskaps hemsida och fick ett resultat på 118, vilket var över det normala, de ligger på 100. Det känns ju ganska bra=) Men jag vet inte hur mycket jag litar på dom där testen. Det blir säkert även ett annorlunda resultat med ett annat test. Men det var ändå roligt att göra:)

Idag när jag stod inne i vardagsrummet hörde jag ett ljud ifrån köket och antog direkt att det var Aleria som hade rivit ner nånting som vanligt. Så jag gick in till köket för att se vad hon hade förstört då ser jag henne hängande nedanför fönstret i tråden man använder för att dra upp persiennerna med. Korkade katt!! Hon hängde där med tråden runt magen och försökte se helt oskyldig ut. Det var synd att jag inte hade en kamera nära till hands så jag kunde tagit ett kort på det för det såg verkligen roligt ut. Men samtidigt verkade det ju inte direkt bekvämt så jag hade nog inte kunnat lämna hon där bara för att ta ett kort. Ja... aldrig en tråkig stund om man har katt=)

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på för middag imorron. Har verkligen dålig fantasi. Jag brukade tycka om att laga mat men nu känns det inte alls lockande. Borde ta och kolla upp några recept på internet. Vem vet det kanske ger mig lite inspiration.

Det har fortfarande inte kommit ut några lgh som vi känner att vi skulle vilja bo i. Börjar bli orolig nu. Vill ju verkligen trivas i det nya hemmet! Nog för att vi inte kommer bo där resten av våra liv men det blir ju troligen 4 år iaf, vilket är ganska länge. Men det är ju fortfarande ett tag kvar så våran lgh kanske kommer snart.

Nu har Ewout kanske ändrat sig angående vad han ska studera till. Planerna var ju att han skulle börja på idrottsvetenskapliga nästa höst, problemet är bara att vi inte vet vad man kan arbeta som med den utbildningen. Nu har vi istället kollat upp om han skulle kunna bli polis istället. Det är ju inte så långt ifrån militär. För att kunna bli polis måste man vara svensk medborgare och vi har alltid antagit att man måste ha bott i sverige i 5 år för att kunna bli medborgare. Men nu kollade vi upp det och man kan bli medborgare efter tre år om man är gift eller sambo med en svensk. Vilket han är=) Så det är ju jättebra. Om man nu bestämmer sig för att bli polis istället.

Ne som igår så är det återigen dags att diska. Jag vill ha en diskmaskin!!! Aja skriver väl nått imorron antar jag.

Ha de bäst//Linda

Söndag

Hej!

Ja då är helgen över igen då. Inte för att det spelar så stor roll eftersom jag inte har något jobb att gå till på vardagarna men killen min är ju hemma på helgerna och det är ju jätteskönt. Kan ju säga att jag inte har hunnit med så mycket den här helgen som jag hade önskat. Igår hade jag tvättstuga så det var ju bra. Hatar att tvätta men det är riktigt skönt när man är klar, skönt att kunna välja mellan alla kläder man äger och inte det lilla som finns kvar dagen före tvättstuga. Ska bli så skönt när vi flyttar, förhoppningsvis kommer vi att ha lite mer garderobsutrymme vilket verkligen behövs. Är så jäkla irriterande att inte kunna hänga, lägga, in kläderna i garderoben snyggt.

Det var meningen att jag skulle plugga en massa i helgen men det har inte alls blivit mycket gjort=/ Nu i veckan måste jag hålla en muntlig presentation på 10 min och jag har fortfarande inte skrivit mitt manus. Det är så jobbigt för jag vet precis vad jag ska säga jag kan bara inte komma på hur jag ska säga det. Vad som däremot är bra är att jag trodde vi skulle till skolan på tisdag men jag hade fel. Vi ska inte dit förrän på onsdag vilket ger mig yttligare en dag att träna=)

Idag var vi in en snabbis till birsta. Hittade ett bra (tränings)byxor jag kan ha när jag jobbar. Riktigt sköna var dom. Lämnade även tillbaka ett par byxor jag köpte för två veckor sen som jag inte ville ha. Borde ha åkt tidigare men det har helt enkelt inte blivit av. Sen var vi på Charm och tog en fika. Ewout köpte en kaka för 21 kr... helt otroligt. Jag tog en räkmacka, den kostade 55kr. När jag tar bort plasten från mackan är brödet alldeles dyngsurt!!! För 55kr!!! Jag gick iaf upp och kommenterade detta och människan svarar att det är p.g.a. räkorna. Jovisst ja! Det tror ja vad jag vill om. Bröd blir inte sådär blött om det inte har legat för länge, och så är det med det. Fick en ny macka iaf och det var ju bra.

Vi var även och kollade på en present åt min syster som konfimerar sig nästa helg. Tyvärr så hade dom fortfarande inte fått in det vi ville köpa åt hon. Så nu vet jag inte vad vi ska göra... Jobbigt! (Skriver inte vad det är vi har tittat på eftersom syrran kanske läser det här).

Nu är jag ännu mer orolig för min uppkörning. Min kusin håller också på att ta körkortet nu och även han har bokat in en uppkörning. Jag har berättat för, i princip, alla jag känner. Han däremot berättar inte för någon. Så nu har jag fått för mig att jag har fört otur över mig själv därför att jag har berättat=/ Vilka problem jag har ibland, haha=P

Om ni har lust kan ni gärna gå in på den här sidan och säga vad ni tycker om lägenheten. Vi vet inte riktigt vad vi ska tycka=/

http://w4.objektdata.se/pregen/714/OBJ2330_829277714/wp.htm

Nej nu ska jag ta och diska sen blir det väl nå tv antar jag. Är det nå bra på tv ikväll? Antagligen inte...

Ha de bra//Linda

Ny blogg!

Hej hej!

Ja då har man gått och skaffat sig en blogg då:) Känns ju faktiskt riktigt bra:) Vet inte om det är någon som faktiskt kommer att läsa den men det spelar inte så stor roll.

Ja lite om mig då:
Jag är 21 år och bor i lilla Timrå tillsammans med min pojkvän:) och våran lilla katt Aleria... De är båda helt underbara!
Aleria

Jag pluggar nu på mittuniversitetet i Härnösand. Har läst en kurs i Litteraturvetenskap(avklarad) och en kurs i svenska (pågående). Är ganska tufft måste jag säga, men allt går bara man vill.
Till hösten är planen att flytta till Östersund. Jag ska börja studera till socionom och då föll valet på campus Östersund. Vi får väl se hur det slutar. Jag vill arbeta på socialtjänsten efter min utbildning inom familjeavdelningen. Mitt mål är att kunna hjälpa så många som möjligt till ett bättre liv.

Förutom det finns det väl inte så mycket att berätta. Jo... förresten, håller ju på med mitt körkort nu!! Äntligen... Teoriprov och halkbana är avklarat så nu är det bara uppkörningen kvar... Riktigt nervöst känns det kan jag säga! ser inte alls fram emot det. Men men, klarar ja det inte så är det väl bara att försöka igen.

Jag och min kille håller desperat på att försöka hitta en lägenhet nu, men tyvärr går det inte så bra. Tror vi har blivit lite bortskämda med den lägenheten vi bor i nu. Förutom att den är lite liten (50kvm) så är den helt perfekt. Men det går ju inte direkt att ta med sig lägenheten till östersund, eller?

Nu har jag nog inte nått mer att säga

Ha det br!!! Linda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0