My life sucks....

..... inte riktigt men nästan...

Var så jäkla duktig på att blogga där ett tag sen dog jag... Den senaste månaden har varit så äckligt stressig så jag knappt vet vad jag heter längre.

Var ju i London för ett tag sedan, kommet inte ens ihåg när det var. Haha, var iaf jag och moder där och vi hade det riktigt trevligt. Kanske kommer ett längre inlägg om det i framtiden, skulle ju vara bra att skriva in det så jag har det någonstans.

En trevlig bild kan jag iaf bjuda på:

Mitt liv sedan London har i princip bestått av två saker: uppsatsskrivande och genomgång av alla avsnitt av NCIS, är förnärvarande halvvägs in i säsong 3 så det går inte så snabbt.

På fredag ska iaf den här jävla uppsatsen in och ingen är mer glad för det än jag, förutom att jag har panik över det faktum att den inte är nå bra=/ Vet inte varför jag skriver så dåligt just nu, men är verkligen inte nöjd med den. Är iaf snart klar nu, endast diskussion och en liten del av analysmetoden kvar. Med tanke på att jag började skriva för tre veckor sedan (innan det ägnades tiden åt att förbereda enkäten, vara i London och sedan spendera en vecka i total panik över att jag inte fått tillräckligt med svar på enkäten) så borde jag väl vara nöjd.

Men allt det där är förbi nu och jag har på inte allt för många dagar dragit ihop en uppsats på cirka 40 sidor. Synd bara att den inte är nå bra.

Nu ska jag fortsätta prata med min lika sömnlösa vän Emma. John Blund glömde hälsa på oss inatt. Men först en till bild från London:

Mamma var rädd att vaxdockan skulle äta upp henne om hon gick för nära=)


RSS 2.0