Stråket

Hej!

Idag har det varit en heldag med en massa stress och en massa roligt. Började med en massa stress eftersom jag var tvungen att göra mig klar och samtidigt göra några ärenden innan det var dags att åka till Linnea. Gick ganska ok och fick allt gjort men inte i den ordningen jag kanske hade föredragit. Kom iaf iväg till Linnea vid 6 och då blev det middag på en asiatisk restaurang. Smakade väldigt gott och höll mig dessutom från att bli för full=)

Sedan blev det lite förfest hos Linnea för mig, henne och Veronica. Lyssnade på Ebba Grön, Dia Psalma, Aqua och Gyllene Tider, en salig blandning alltså men riktigt trevligt. Vi snackade lite och drack så mycket vi hann innan det bar iväg in till stan.



Väl nere i stan tog vi en vända på stråket bara för att upptäcka att det var lite väl mycket folk och vi var inte tillräckligt fulla.Så istället letade vi upp Veronicas kille och ett par av hans vänner och satte och på en gräsplätt för att dricka lite mer=)




Efter lite mer alkohol begav vi oss återigen mot stråket men hann knappt dit förrän vi vände och begav oss mot en krog istället. Där blev det shottar och drinkar utan att vi behövde betala ett dugg. Veronicas killes vänner var mer än givmilda så det gick inte en krona=) Väldigt snällt av som måste jag säga!


Skulle egentligen bli efterfest efter det men för mig blev det hemgång. Hade redan blivit lite väl mycket att dricka och kände att det var dags att åka hem. Veronica ringde dessutom när jag satt i bilen och berättade att den planerade efterfesten inte gick så bra.

Så nu sitter jag hemma och väntar på att alkoholen ska gå ur kroppen lite mer. Går aldrig och lägger mig full för jag vägrar bli bakfull, så ett tag till blir jag nog uppe=) Är nog första gången jag skriver ett inlägg på fyllen, men det ska ju vara en första gång för allt=D

Bild på mig när jag kommit hem, men och utan smink=)


Imorgon blir det en sväng på stan och sedan bad med Linnea och eventuellt Veronica. Nu skriker sängen efter mig så snart blir det nog sova.

God Natt//Linda

Rubrik torka

Hej!

Jag borde verkligen sova nu! Gick och la mig förut men vaknade efter typ 1½ timme och kunde inte somna om=/ Så det ska bli intressant o se när jag äntligen kommer få sova inatt. Gick ut när jag hade vaknat och spelade badminton en liten stund med Ewout och sedan tog vi en kort promenad med Aleria. Hon går fortfarande jättebra men blir lätt distraherad om hör något=)

Förutom det var jag och Ewout in till stan en sväng idag och kollade runt på alla stånd som kommit upp. Hittade en massa väskor jag egentligen skulle vilja köpa men plånboken sa ifrån. Såg även en kille som gjorde tavlor med sprayfärg. Hur fina som helst och helst klart värd de 200 kronorna han ville ha för en, men 200 är fortfarande lite för mycket för mig så det blev ingen tavla=(

Tog även en sväng förbi Linnea för att kolla upp om telefonen jag ska sälja är operatörslåst eller inte och vi har inga andra kort än telia. Har fått bud på auktionen (tillräckligt för att jag ska sälja) så det ska bli intressant o se om den går upp nå mer=) Alltid trevligt med lite extra klirr i kassan=)

Har även suttit i telefon en massa idag. Sofia har ju varit sjuk så vi har inte pratat nått på typ en vecka så hon ringde idag. Slutade med att vi satt i telefon i 3 timmar, tror nog det kan vara rekord för oss=) Sedan ringde jag både till försäkringsbolaget och telia för att ändra så räkningarna kommer varje månad istället för var tredje. Alldeles för dyrt annars när det kommer en klumpsumma.

Imorgon blir det stråket för mig, Linnea och Veronica så det ska bli riktigt trevligt=)

Måste även ta upp en annan sak. Under några år nu har det varit över nyheterna ganska mycket om hur farligt det är att lämna hundar i bilen när det är varmt och soligt ute. Trots detta fortsätter en massa idioter att lämna sina hundar. Men nu i veckan läste jag en annan sak. Var in på text-tv och ser första rubriken som går i stil med något som: "Lämna inte barnen i bilen när det är varmt". Nu undrar jag, hur i helvete kan man lämna sitt eget barn i bilen när det är varmt?! Det är fullkomligt oförståeligt för mig hur man kan tro att ungen inte kommer ta skada av att sitta kvar i en tokvarm bil.. Det vet man ju själv när man sätter sig i en bil som stått i solen ett tag att det är så varmt att det knappt går att andas. Det blir ju som en bastu, om inte ännu värre. Hur kan man då lämna sitt barn eller sin hund för den delen?? Nej, skrämmande är vad det är...

Förutom det har jag stört mig på yttligare en sak som egentligen är ganska oviktigt men som jag ändå har lust att ta upp. För några dagar sedan skrev aftonbladet om tittarstormen efter att Rapports Rikard Palm kommit tillbaka från semestern med mustasch. Folk har då efter rapport ringt in och klagat för att han hade odlat mustasch vilket resulterade i att han innan nästa sändning rakade av sig den. Har folk inget liv eller? Vem fan ringer in och klagar på att en nyhetsankare har odlat mustasch?? Seriöst?? Har dom inget bättre för sig? Visst om man kanske reagerar, kanske tänker att det där var ju inte så snyggt, t.o.m. säger det till den man eventuellt kolla på tv med. Men och faktiskt ringa in och klaga så stackarn måste raka sig... Nej, man börjar ju undra om folk har för lite att göra på dagarna. Tycker det är lite skrämmande hur folk kan tänka på en så trivial sak när han sitter och pratar om hemskheter som händer i Sverige och Världen. Sedan är det ju en annan sak, denna artikel fick massor med kommentarer av folk som tycker likadant som mig. Och denna artikel är inte ensam, det är många nonsens artiklar som man undrar över varför det ens får kallas nyheter eller artiklar som denna som handlar om uttråkade människor som inte har annat för sig än att irritera sig över idiotiska saker. Och det är ofta dessa artiklar som får mest kommentarer, det är dessa artiklar som skapar irritation och diskussioner. Är inte de precis lika som de de klagar på då? Och ja jag vet, jag kastar sten i glashus nu eller vad det nu heter, men jag var bara tvungen att skriva nått för har reagerat lite på detta. Undrar om folk faktiskt letar efter något att reta upp sig på? Är vardagen för tråkig så de måste hitta nått de kan irritera sig över och klaga på? Dags för skärpning nu tror jag! Börja oroa er över riktiga saker istället, som krig att människor dör och annat som faktiskt kräver folks engagemang. Detta kan nog kvalificera sig in som dagens I-lansproblem: " Herregud! Nyhetsankaren har odlat mustasch! Barn svälter till döds i Afrika, men Rikard Palm har ju för fan skaffat musche, stoppa pressarna!"

Nej, nu är det slutskrivet.

Ha det bra//Linda

Führerns elit

Hej hej!

Allt bra? Själv smälter jag fortfarande, kommer sluta som en pöl på golvet tror jag=) Idag har det hänt lite saker för ovanlighetens skull=) Började dock lite segt men så fort jag fick smsavi för mitt ellospaket stack jag för att hämta ut det. Blev även en snabbis på ica. När jag kom hem provade jag självklart alla kläder och blev sjukt besviken. Inget var som jag ville ha det. Inget verkade stämma med bilder, både i färger och passform och grejer. Så allt åkte tillbaka igen. Kunde iofs ha behållt två av linnena men skulle jag ändå skicka det andra så fick allt följa med. En bra sak är dock att det betyder att jag kan åka på selånger iår!!! Så nu måste jag boka tågbiljetter=) Great great!

Hänt mer då? Jo var ju bort till Linnea efter det. Vi grillade och hade det allmänt trevligt. Var hur gott som helst! Förstår inte hur det kan vara så gott med grillat=) Sedan satt vi mest och pratade. Elvis (Linneas katt) blev dessutom stucken av ett bi eller en geting så hans läpp svälde upp ganska mycket. Stackarn! Men han såg inte ut att ha ont och när jag åkt hade svullnaden gått ner igen. Tur det för en tripp till veterinären hade kanske inte varit det roligaste.

Väl hemma igen blev det lite badminton men varken jag eller Ewout var på humör direkt så vi var inte ute så länge. Gick in istället och såg en film. "Führerns elit". Trodde inte den skulle vara så bra men det var den! Helt klart sevärd måste jag säga. Ser inte ofta filmer på andra språk än engelska och ibland svenska eftersom jag koncentrerar mig så mycket på vad dom säger och eftersom jag inte förstår nått så tappar jag bort mig i handlingen, men det var ingen fara den här gången. Den var även riktigt bra gjord så jag rekommenderar er att se den!

Nu ska jag ta och smälta i sängen istället, imorgon blir det nog lite sola tror jag=)

Ha det bra//Linda

Läskigt

Hej!

Jag smälter snart, herregud vad varmt det är här inne! Men jag ska inte klaga för det är äntligen lite sommarväder. Idag började jag dagen med ett samtal till en kompis. Sedan packade jag och Ewout med oss lite saker och begav oss till närmaste badställe i storsjön. Var dock något av en besvikelse. Stranden, eller vad man ska kalla det för, bestod varken av sand eller gräs utan av sten. Småsten iofs men det var ändå ganska obekvämt att ligga på=/ Vattnet däremot var ganska ok, man kunde iaf se botten. Men den var däremot också full av stora stenar så det var ganska svårt att gå i. Hala otrevliga stenar, inte kul, men det funkade.

När vi låg där och solade kom ett litet djur springande i full fart mot mig uppifrån höggräset ovanför. Vet inte om det var en mård eller iller (dom är väl typ lika ändå) men söt som tusan var han. Tvärvände när han såg mig iaf och gömde sig under en vagn som de bredvid hade med sig innan han sprang upp i gräset igen. Jättesöt lite rackare=)

Den såg inte riktigt ut såhär utan var väldigt liten och ljusbrun och vit=)

Hände dock något som var mindre trevligt. Efter att jag hade badat och var tillbaka vid handduken hör jag en liten tjej skrika "Hjälp ..... drunknar" Jag uppfattade vad hon sa och såg även pojken en bit ut i vattnet plaxandes med armarna och huvudet en bit under vattnet. Men ändå reagerade jag inte på en gång. Iofs gjorde ingen annan det heller förrän flickan skrek igen, men ändå! Pojkens föräldrar och några andra rusade iaf ut i vattnet och han mår jättebra, men det var ändå läskigt. Vet inte vad som flög i mig när jag inte sprang i, jag var väl helt enkelt inte beredd på det eller nått. Vem vet... Tur att han klarade sig iaf, hoppas bara han inte blir rädd för vatten nu.

När vi kom hem igen blev det middag och lite senare en välbehövd dusch. Sedan vid halv 9 tog jag och Aleria en lite promenad och hon gick verkligen! Och inte bara en liten bit utan vi kom ganska långt innan vi var tvungen att vända. Var bara tvungen att dra lite i kopplet några gånger annars följde hon med=) Hon var så duktig min lilla älskling=)

Efter vår lilla promenad mötte vi upp med Ewout så han och jag kunde spela lite badminton. Spelade väl i 45 min ungefär och det gick riktigt bra! Sedan dess har jag tagit yttligare en dusch och sedan frossat i vattenmelon, gott gott=) Nu ska jag sova för jag har ont i huvudet och vill komma upp en bra tid imorron. Blir nog svårt att sova dock eftersom det är så jäkla varmt...

Sov Gott//Linda

Dags att boka rum på ålderdomshemmet

Hej!

Idag blev man ett år äldre då=) Hela 23 år har jag hunnit bli, usch vad gammal jag är=P Haha, ne skämtar bara! Har haft en bra dag, kan inte klaga=) Började väl iofs inte allt för bra eftersom jag knappt sov nått inatt=/ Inte så smart men vad ska man göra=) Kom upp ur sängen iaf och Ewout försvann in till stan. När han kom tillbaka hade han med sig tårta och subway till lunch=) Han är så snäll! Fick även ett pussel, så nu blir det mer pusselbyggande=)

Vid halv 2 tiden stack vi till storsjöbadet. Dom har ju byggt om där så var tvungen att kolla in stället. Kan inte säga att utsidan var dålig, 4 pooler i olika storlekar och stort område för att sola på. Insidan däremot var ju en stor besvikelse. Trodde stället skulle mäta sig med paradispadet men inte då! Trots ombyggnad så stället typ likadant ut, förutom tre kanor typ. Nej, besvikelse!

När vi kom hem igen gick vi ut och spelade badminton så idag har det blivit mycket tid i solen=) Riktigt härligt! Har fått lite färg på mig också men syns inte så mycket som jag kanske velat.. Men det gör inget, ryktas om finväder ett tag till och sen ska vi ju alltid till Mallis.

Sen vi kom in igen har vi käkat tacos och nu ligger Ewout i sängen och tar en tupplus innan jobbet. Men tror han kliver upp snart=) Sitter och kollar på Transamerica. Hyffsat bra film trots att den är lite konstig=) Nej, tillbaka till filmen.

Ha det bra//Linda

Ännu en dag snart över

Hej!

Ja som rubriken säger är även denna dag snart över. Har haft tvättstuga så dagen har väl inte varit allt för intressant, däremot har Ewout städat också så det var skönt=) Medan jag väntade på tvätten tog jag med mig Aleria ut. Grannens hund och katt var också ute, hunden var kopplad och höll på att gnälla ihjäl sig för att hon inte fick hälsa på Aleria. Grannens katt däremot var lös så han kom upp för att hälsa, det tyckte däremot inte Aleria om utan hon reste ragg och började fräsa, hehe, dum katt.

Mina kläder har blivit skickade och vid 5 tiden var dom i Jönköping. Trodde ett tag att jag kanske skulle få kläderna imorron redan, men jag tvivlar=/ Förutom det har det inte hänt allt för mycket. Men däremot var vi just ute och spelade badminton=) Så roligt=) Och vi blir bara bättre.

Imorron vet jag inte vad som händer. Vill hitta på nått roligt, men får väl se hur det blir med den saken. Tror det blir tacos hemma iaf, tänkte först äta ute, men tacos är ju faktiskt godast=) Tänkte även gå på bio, men får se hur det blir med det. Däremot kanske vi åker och badar, vem vet...

Ha det bra//Linda

Borde kanske inte ha gjort det...

Hej!

Fick ett sms idag om att jag kunde hämta ut min nya telefon på posten. Förnyade ju mitt abonemang och fick en gratis telefon. Så jag tog cykeln bort till ica och hämtade ut paketet. Öppnar och får så att telefonen är t.o.m. tråkigare än jag trodde den skulle vara...

Man kan bara sms och ringa med den typ, boring, så den har åkt ut på tradera för försäljning. Är ju en perfekt mobil för dom som bara vill kunna smsa och ringa för den är ju faktiskt ganska snygg. Aja, får väl se om jag tjänar nån hundring på den.

Fick även ett födelsedagskort på posten idag av Ewouts familj men ett kort på Ewout när han var typ 15 år då han står och håller i deras katt (när hon var kattunge). Jättesött=)

När jag kom hem tog jag det lugnt ett tag innan det var dags för middag och sedan gjorde jag inte mycket fram till halv 10 tiden. Då gick jag och Ewout ut och spelade lite badminton. Men jag ville in och se project runway så vi var inte ute så länge, men det gör inget=)

Förutom det har jag gjort något som jag kanske inte borde, men som jag bara var tvungen att göra! Jag har beställt kläder=) Jag var bara tvungen! Egentligen har vi kanske inte råd, men jag behövde lite mer kläder tills praktiken börjar. Blev bara basic plagg i princip, kanske lite tråkiga men ändå sånt jag tycker om och som jag tror kommer passa på praktiken. Lite bilder tagna från Ellos:

                                                                                              

                                     

Ja som sagt lite tråkigt, men jag är ju lite tråkig jag också=) Så det passar ju mig=)

Nu ska jag se vem som måste lämna PR

Ha det bra//Linda

Telefon

Hej!

Har spenderat typ halva dan i telefonen=) Först snackade jag med Sofia i typ en timme kanske och sedan satt jag i telefon med Veronica i säkert 2½ timme, hehe. Var meningen att jag bara skulle ringa och höra om hon hade lust att ta en fika men eftersom hon inte kunde fortsatte vi prata istället.

Efter det tog jag cykeln till affären. Var skönt att få komma ut ett tag. Trodde ju det var finväder idag för solen sken och det har varit nästan helt molnfritt, men tji fick jag för det blåste hur mycket som helst så det var inte alls skönt ute. Men för en cykeltur funkade det.

När jag kom hem lyfte jag in en av högtalarna till stereon in i köket, slog på lite Cornelis och började laga mat. Det blev pitabröd med marinerad fläskfilé och grönsaker. Jag tycker inte om kebabkött och vi hade dessutom fläskfilé hemma. Mycket gott=)

Nu sitter jag och kollar på "The secret life of a soccer mom", ganska bra men vet inte hur många avsnitt det kommer fortsätta vara bra dock.. Har lust att gå och lägga mig så ikväll blir det nog tidigt. Vilket behöva för jag är påväg att vända på dygnet. Och det är inte bra med tanke på att det (enligt värderapporten iaf) ska bli finväder nu i veckan, så jag ska sola! Vill inte vara helt blek när vi åker till Mallorca för då kommer jag bränna mig rejält=/ Nu ska jag kolla på tv igen=)

Ha det bra//Linda

Tråkig dag

Hej!

Sitter med Ewouts dator vilket han inte tycker om så kan inte skriva så mycket=) Orkar inte hämta min egen=) Allt bra med er? Själv har jag haft en riktigt tråkig dag, det största som hänt är att jag lagade middag och plockade i diskmaskinen. Nu sitter vi och kollar på 2½ män.

Imorgon borde jag verkligen plugga men vi får väl se hur det blir med det. Hoppas på att det ska bli finväder också för enligt nyheterna ska det ju det. Men vi får väl se hur det blir med den saken.

Nej nu ska jag tömma diskmaskinen. Blev ett väldigt kort inlägg, men det kanske inte gör något.

Ha det bra//Linda

Födelsedagskalas


Hej!

Allt bra med er? Själv är jag ganska trött trots att jag sovit typ hela dagen=) Gårdagen var ganska stressig och händelserik. Började med att jag gick ut och solade en stund. Var meningen att jag skulle ligga ute till 1 men kom inte in förrän vid halv 2. Då blev det en snabb tripp till coop för att köpa lite saker till kvällen och köpa hårfärg. Skulle egentligen inte färga håret förns i september men jag kunde inte hålla mig=) Så färgade håret så fort jag kom hem och dushade, noppade ögonbrynen och så. Sedan fixade jag sås till kvällen och la snören på vinflaskan vi köpt åt Emma. Vi köpte även en till sak åt henne. Typ den största gurkan vi kunde hitta och knöt en rosett runt den med två kondomer, billig dildo=) Haha, tur att hon fattade skämtet=D

Sedan fixade jag iordning mig och packade kylväskan innan det bar iväg till Lugnvik för att plocka upp Veronica. Vi var självklart försenade så jag var hur stressad som helst. Men vi kom iväg iaf och plockade upp Linnea i Bräcke på vägen till Ånge. Kom väl till Ånge runt 6 tiden och då blev det grillande, gott gott=) Och sedan satt vi och drack och hade trevligt resten av kvällen. Spelade lite "jag har aldrig", pinsamt ibland men jäkligt roligt på fyllan=) Lite bilder från kvällen:










Vi åkte hemåt runt halv 2 - 2 tiden. Och fick ta en omväg till Hunge för att hämta Elvis (Linneas katt) visade sig vara grusväg rakt ut i ingenstans, men det gick det också=) Men det var lite guppigt=) Elvis blev iaf upplockad och efter att vi kommit tillbaka till Östersund och kört hem Veronica och Linnea kom vi äntligen hem vid halv 5 imorse. Var sjukt trött så idag har jag sovit precis hela dagen=) Men det gör inget, var bara skönt faktiskt=)

Nu sitter jag och pratar med Sofia och ska nog gå och dusha efter det.

Ha det bra//Linda

Ännu ett resultat

Hej!

Skriver igen idag trots att jag egentligen borde sova. Ska väl inte kliva upp allt för tidigt imorron men lite saker har jag ju att göra innan det bär iväg till Emma.

Spenderade dagen i soffan vilket kanske inte var så bra egentligen. Gjorde nått jag inte gjort på hela sommaren, eller hela året egentligen. Tog mitt täcke och kudden och gick och la mig i soffan och bara latade mig. Tycker inte om att göra det för jag får såna skuldkänslor för att jag borde göra något vettigt istället. Men jag har ju faktiskt semester så så fel kan det ju inte vara, eller?

Gjorde ju faktiskt lite dock, hade ju tvättstuga. Hade verkligen ingen lust men så fort jag kom igång var det ok=) Så nu är allting tvättat och det känns ju bra, så skönt att kunna välja bland alla kläder igen=) När vi väntade på att det sista skulle torka gick jag och Ewout ut ett tag och spelade badminton, och jag vann faktiskt på slutet=) Synd bara att det blåste så mycket så bollen hade ju sitt eget lilla liv.

När vi kom in igen spelade vi lite kort och sedan satt vi och spelade Need for Speed på xboxen. Gick inte allt för bra för mig, är inte så duktig på bilspel, men däremot fick jag designa min egen bil. Lila med en stor ros=) Snyggt va?

Sedan la vi oss i sängen och kollade på Saw2. Har sett halva filmen förut men aldrig sett klart den. Blev inte lika skrämd som när jag såg första men det kan nog helt enkelt ha o göra med att förra gången satt jag själv i lägenheten med alla ljus släckta. Bodde dessutom själv då (Ewout hade inte flyttat hit än) så kunde inte se fram emot att någon skulle komma och rädda mig. Lyckades iaf skrämma upp mig själv rejält där ett tag, helst över clownen i garderoben, var helt övertygad att det satt någon i garderoben min=)

Var ut på skolan hemsida alldeles nyss och såg att jag hade fått resultatet från hemtentan som jag lämnade in förra veckan, den 9:e, hon var riktigt snabb på att rätta måste jag säga! Det uppskattas verkligen! Fick ett B iaf, 0,5 poäng ifrån ett A. Som vanligt nära men inte riktigt där. Aja, kan ju verkligen inte klaga med tanke på att jag la ner cirkus 8 timmar på den och hade inte ens öppnat böckerna innan vi fick den. Vi hade den i 9 dagar så man skulle väl lägga ner typ 72 timmar, 56 om man räknar bort helgen. Så ett B med så lite jobb går ju faktiskt inte att klaga på=)

Nej nu ska jag säga hej då till Ewout och sen sova lite=)

God Natt//Linda

Vart är sommaren?

Hej!

Kom i säng redan 10 igår och ändå känner jag mig inte helt utvilad. Trodde jag skulle vara tvungen att åka till skolan idag och lämna tillbaka en bok men var inne på sidan nu och då gick det att låna om den=) Skönt, var inte hundra på om det skulle gå eftersom den för det första kanske skulle vara reserverad och för det andra är den lånad från Härnösand. Men det gick så nu behöver jag inte tänka på det nå mer.

Idag blir det tvättstuga vilket jag inte alls har någon lust med. Ska dessutom tvätta kl 5 för det fanns ingen annan tid, irriterande. Inte för att jag hade nått planerat till ikväll men det känns ändå lite surt att stå å tvätta till kl 9 en fredag kväll. Men det är väl lika bra, så jag har nå kläder till imorron.

Detta väder är bara allt för deprimerande. Var iofs ganska fint igår men ändå små kyligt och idag är det bara grått och trist. Ska det inte bli någon sommar iår? Ser ju så ut=/

Vad som händer mer idag har jag ingen aning om, inte mycket skulle jag gissa. Kanske borde städa undan lite här nu när vi haft det fint i nästan en vecka. Vid den här tiden brukar det typ alltid ligga saker överallt=/ Vi är inte så duktig på det här med att hålla rent. Eller så hemskt är det inte, men varken jag eller Ewout tar undan efter oss när vi tar fram något. Måste blir bättre på det! =)

Har verkligen inget att skriva så lika bra att jag slutar nu innan jag babblar på allt för mycket om tråkiga, oviktiga saker.

Ha det bra//Linda


Syster på besök

Hej!

Sitter och pratar med Sofia men tänkte få in ett snabbt inlägg medans. Är sjukt trött och ska snart sova men tänkte vänta på att diskmaskninen blir klar först så jag jag plocka ur den. Allt bra med er?

Var ju inte till stan i tisdags för att träffa Veronica. Vi gick först iväg och kollade efter presenter åt min syster. Hittade ett fint halsband och ett par matchande örhängen som jag köpte. Tror hon tyckte om det=) Sedan tog vi en lunch och shoppade lite. Hittade en helt underbar 80-tals tröja=) I lovet it! Efter det följde Veronica med hem till mig och vi käkade lite middag här och snackade lite skit=) Så vad som skulle bli en lunch slutade med en hel dag. Väldigt trevligt med lite sällskap måste jag säga=)

Igår kom syrran hit så jag började dagen med att städa undan lite snabbt, som tur var hade Ewout städat redan i måndags så jag behövde inte göra så mycket. Sedan är det så mycket renare i köket sedan vi fick diskmaskinen, inte massa disk som ligger överallt=) Hämtade Mia på tåget vid halv 5 och sedan bar det av till ica. Hon är tyvärr inte så duktig på att fatta beslut så det slutade med att vi fastnade på ica i 45 min bara för att bestämma middag=/ Hehe, kom hem iaf och käkade sedan spelade vi lite TP och satt o snacka lite.

Idag var vi in till stan och skulle shoppa lite men det blev inte så mycket shopping. Däremot hittade jag en affär med väskor för 149kr!!! Så nice! Synd bara att jag inte har några pengar=/ Fick även i oss lite lunch och sedan tog hon tåget hem vid halv 5 tiden.

Roligt att träffa syrran lite och det var dessutom första gången hon var upp hit, får se när nästa gång blir=) Sedan hon åkte har det inte hänt mycket, typ legat i soffan för jag är så trött, och käkat lite. Nu ska jag prata med Sofia en stund till och plocka ur diskmaskinen, sedan sova!

Ha det bra//Linda

I'm alive=D

Hej!

Saknat mig? Inte orkat skriva på länge så började få lite dåligt samvete. Men nu är jag iaf tillbaka, kan dock inte säga att det hänt allt för mycket de senaste veckorna. Nu sitter jag iaf och lyssnar på Maiden medans jag försöker komma på något att skriva. Blev lite inspirerad eftersom Maiden spelar i Sverige, den här veckan? Var ju ner och såg dom live för några år sedan och känns lite surt att jag inte får se dom igen, för fan vad bra dom är!!! Men förhoppningsvis ska dom inte gå i pension än=D

Förra veckan ägnades iaf till att skriva hemtenta, eller iaf försöka. Gick verkligen inte bra att få fingrarna ur arslet och verkligen sätta igång med den. Men tillslut så kom jag igång och lyckades lämna in den i tid. Svarade på allt men frågan är väl hur bra, men det märks väl.

Torsdag vaknade jag tidigt, självklart efter att bara sovit några timmar, och började städa. Mamma och mormor skulle nämligen komma på besök. Jag fyller ju år nästa fredag och eftersom mormor är i Finland då kan dom inte komma, så dom kom i torsdags istället. Har redan fått min födelsedagspresent (crosstrainern) men fick ändå en vas och en slant att köpa blommor för av mamma=) Sedan gick vi ut och åt. Mormor bjöd på koreanskt, mycket gott, helst mormor tyckte om det hon fick sin mat först och ändå var hon sist med att äta upp, tog mer och mer hela tiden. Hehe, hon är så söt. Sedan åkte vi hem och käkade lite tårta.

Under helgen tror jag inte jag gjorde nått faktiskt=/ Läst ut tre böcker men annars har det väl inte hänt så himla mycket. Jo just, jag och Ewout började ju bygga på ett pussel förra helgen och nu i helgen blev vi klar! Haha, jag har inget liv jag! Spenderar fredag och lördag kvällar till att bygga pussel, men det är faktiskt roligt=) Måste ju självklart lägga ut bilder på vårt fina 1000 bitars pussel:





Fint va? Visst är vi duktiga?=)

Idag har det däremot hänt lite. Vi beställde ju ny spis och diskmaskin för ett par veckor sedan som egentligen skulle komma förra veckan, men istället kom det idag. Han som körde ut sakerna skulle komma mellan 2 och 4 och kom självklart 20 i 4, hehe, inte direkt förvånande. Ingen skada skedd iaf för sakerna kom ju och blev installerade. Så nu har vi diskmaskin och varmluftsugn med hällspis. Självklart var vi därför tvungen att använda allt på en gång så vi diskade allt vi inte diskade igår och sedan gjorde vi kyckling och pommes i ugnen och ärtor på spisen=) Allt nytt måste ju användas! Och det fungerade jättebra verkligen så nu är vi båda glada=) Lite bilder så klart:




Fint? Så härligt med diskmaskin för om det är något jag hatar så är det att diska!

Sitter och lyssnar på Maiden "Blood Brothers" en av mina favoriter!

I veckan ska jag för det första ta en fika med Veronika imorron och samtidigt försöka hitta något i födelsedagspresent åt syrran som fyllde år förra veckan. Sedan på onsdag kommer syrran hit och stannar till torsdag så vi får väl se vad hittar på för nått. Synd att det inte finns nått roligt att göra här i Ö-sund, men nått kommer vi säkert på att göra. Sedan fredag blir det nog lugnt, men på lördag blir det fest hos Emma=)

Nej nu får det räcka, precis i tid till "Run to the hills"=) Haha, med dansen och allt, minnen minnen=D Kanske ska ställa mig och hoppa runt lite här nu, kl är ju bara 20i3=)

God Natt//Linda


Lindas fredag

Hej!

Jag smälter bort snart tror jag. Det blir så sjukt varmt i lägenheten när det har varit varmt ute några dagar och nu är det nära på olidligt. Går ju knappt att andas här, hehe. Har ni haft för er idag då?

Jag tog bilen till skolan jag, som sagt, och fixade böckerna jag behövde. Sedan blev det ica och öb på vägen hem. Väl hemma tog jag med mig filt, strandstol och katt ut och solade lite. Var meningen att jag skulle plugga medans men självklart glömde jag ta med mig frågorna på hemtentan. Jag brukar lägga mig bakom huset mittemot oss (så man ser inte från vår balkong) så därför orkade jag inte trilskas med Aleria och få in hon igen och skriva ut frågorna och sen ut med hon igen. Ja ni förstår. Och lämna henne ute ensam hade jag ingen större lust med. Två av grannarna har sina hundar lös hela tiden så vill inte riskera nått.

Låg ute ett tag iaf innan jag gick in och kollade om Ewout var vaken. Det var han så jag drog med mig honom ut för en runda badminton=) Mycket roligt! När vi kom in igen var det daga för en välbehövd dusch för mig och sedan lite latande i soffan innan middagen.

Sedan vi åt tacos har det inte hänt speciellt mycket. Vi spelade TP (jag vann=) och slö kollade lite på "Kiss kiss bang bang" men den var inget för mig. Hade väl några roliga stunder men annars var den mest långtråkig. Nu ska jag nog sova snart, hoppas bara jag kan sova i denna värme=/

Sov Gott//Linda

Fortsättning på torsdagen

Hej igen!

Tänkte skriva några rader till för dom som vill läsa. Det är en fluga här som irriterar mig, värsta är att flugor är så jäkla snabba så man får ju inte tag på dom.

Har gjort lite saker sen sist jag skrev. Isället för att somna (vilket jag var nära på att göra) gick jag och Ewout ut och spelade badminton. Var hur kul som helst och jag förlorade inte alla gånger=D Vi spelade i en halvtimme kanske och sedan satt jag ute en stund till och njöt av solen. Har varit riktigt varmt idag trots att det var lite molning. Så fort solen tidade fram bakom molnen brände det rejält men som tur var brände jag mig inte utan brunfärgen fortsätter att bli finare=) Härligt! Var många år sedan jag var brun, senaste åren är jag mest röd.

Efter det gick jag in och la in rentvätten i garderoberna, skönt o få de gjort, och sedan strök jag gardinerna. Har ingen strykbräda dock=/ Så jag måste stryka på köksbordet, haha, men det går det också. Det positiva är ju att det är ganska stort så då går det snabbare=)

Har även bokat ett par böcker på timlån så jag ska in till skolan imorgon och hämta dom. Vill cykla men tror inte det kommer gå så bra. Ska förbi ÖB också och vet inte om jag måste köpa nått som kanske inte mår bra i värmen, sen måste jag till ICA dessutom. Aja, får se hur det blir med det, vem vet det kanske inte ens är varmt.

Sitter och kollar på reaper nu och funderar på om jag ska se Hell's kitchen innan jag går och lägger mig. Frågan är ju om jag har oturen att inte kunna somna då, kanske tröttheten har försvunnit. Det händer ju tyvärr mig allt för ofta. Kanske borde kolla upp om Hells Kitchen går i repris nån annan dag.

Ha det bra//Linda <3

Äntligen lite sommar väder

Hej!

Allt bra med er? Här har sommaren äntligen kommit tillbaka, ska bli intressant o se hur länge den stannar. Igår gick jag självklart ut och solade, men det blåste ganska kallt så efter 2 timmar ungefär gick jag in och tog en dusch och sedan tog jag cykeln bort till ica. Hämtade ut min födelsedagspresent från Ewout på posten, en ny plattång och köpte mjölk till middagen. Cyklade hem igen och gick ut och spelade badminton med Ewout=) Tycker det är skit roligt att spela badminton. Sedan diskade jag (eftersom jag inte orkade göra det i tisdags) innan det var dags för middag, gjorde stuvade makaroner och korv=) På kvällen hände typ inget, jag var så jäkla trött så gick o la mig vid 9.

Det tidiga sänggåendet resulterade självklart i att jag vaknade tidigt imorse. Och inte bara tidigt, kvart över 5! Visst ville jag inte sova länge, men det var väl att ta i=) Aja, låg och försökte somna om fram till halv 8 innan jag gav upp och klev upp. Hann med lite pilates innan det var dags att sortera tvätten och gå ner i tvättstugan. Självklart låg jag ute och solade medans jag väntade på tvätten, mycket mysigt=) Men måste erkänna att det blir lite långtråkigt efter ett tag. Aja, sen jag blev klar med tvättstugan har jag dammsugit, tvättat golven, gjort rent i badrummet, varit på coop en sväng och lagat middag. Nu sitter jag här och smälter maten samtidigt som jag försöker komma på vad jag ska göra. Kanske borde gå ut igen?

Har bytt design på bloggen också, måste ju inspireras inför Mallorca resan=) Nej nu ger jag upp...

Ha det bra//Linda <3

Lite tankar, varning - det är ett ganska långt inlägg=)

Har skrivit redan idag, men har inget för mig och har dessutom ingen lust att gå och lägga mig (även fast jag borde). Håller på att vända på dygnet men jag är inte så orolig över det. Tror att det beror på det enormt deprimerande vädret så så fort vädret blir bättre blir det nog mer fart på mig också. Nu hoppas jag bara det blir bättre väder, hehe.

Satt precis och lyssnade på Limp Bizkit - No Sex, snacka om flashback till 14 års åldern=) Tycker om att lyssna på musik jag lyssnade på när jag var yngre, man kommer ihåg så mycket=) Men nu är det lite nyare musik på, Norges bidrag till eurovision.

Har typ haft ont i magen sen jag bokade resan till Mallorca. Är så jäkla rädd att något ska gå fel eller nått, vet faktiskt inte vad jag är rädd/orolig för. Skulle gissa att det helt enkelt har att göra med pengarna. Har haft dåligt med pengar hela livet och när man lägger ut en så stor summa får man alltid dåligt samvete, iaf jag. Känner mig liksom dum, som att jag borde lägga pengarna på nått vettigare. Men egentligen, varför är inte en utlandsresa viktigt? Det är ju ett sätt för mig och Ewout att bara koppla bort vardagen en stund och få spendera tid tillsammans, bara vi. Och det är dessutom en erfarenhet för mig att få se lite mer av världen, visst?

Förstår inte varför jag inte kan skaka av mig den här obehags känslan. Jag tycker jag förtjänar det här, jag borde få unna mig det här... Andra åker ju utomlands varje år nästan... Ne, vet inte. Kan prata ner mig själv jätte lätt men ändå sitter känslan kvar. Det blir nog bättre och det är inte så att jag inte känner mig glad. Jag ser verkligen fram emot att få åka, men just nu vill jag liksom inte se fram emot det för mycket för skulle nått skita sig skulle jag bli så besviken..

Nu spelar Takida - Curly Sue, eller vänta den bytte låt, nu är det Fred Durst - Behind blue eyes. Väldigt fin låt tycker jag=) Var tvungen att fixa lite mer musik till spellistan, har börjat lyssna på musik mer och mer, kommer väl och går sånt där.

Ska spela TP med Ewout nu=)
Tillbaka igen, jag vann=) Har inte förlorat en enda gång hitills=D

Det ser ut som att det blir en grillkväll här om cirka en månad. Vi är ju 5 tjejer som fyller år inom loppet av en månad ungefär. Det är först Veronica den 8 Juli, Emma den 22, Jag och Madde den 25 och sedan Linnea den 13 aug. Så det är några födelsedagar att fira=) Planen är alltså att träffas här och grilla lite troligen den 3 aug, men vi får se hur det blir med det.

Sedan ska syrran komma upp något också.. Hon fyller år det 8:e så hon ska komma hit en natt och det blir väl lite shopping och en tårta kanske=) Ska köpa en födelsedagspresent åt hon, tror jag vet vad jag ska köpa (det hon önskade sig) men får se om jag hittar nått bra.

Ewout ska ju till Holland den 10:e aug. Tycker inte riktigt om det, inte för att han ska vara borta eller nått sånt utan för att jag är orolig att nått ska hända. Får alltid för mig att hans plan kommer krasha så fort han åker iväg själv, usch hatar att tänka så... Har inte skrivit om det men han skrämde ju livet av mig när han skulle åka hem från Dubai (han var ju där i november för er som inte kommer ihåg). Han skulle iaf flyga från Dubai till Moskva och sedan från Moskva till Sthlm för att sedan ta tåget till Ö-sund. Hans plan skulle landa i Sthlm runt 8-9 på morgon (jag visste inte riktigt när men att det var runt den tiden) Tiden gick iaf men han ringde aldrig så jag ringde men telefonen var avstängs och jag skickade sms men han svarade inte. Det fortsatte så några timmar och för varje minut blev jag bara mer och mer orolig. Var ut och kollade på SAS hemsida för att se om planen hade kommit in och var inne på tidiningar för att se om något plan hade kraschat, men det stod inget.

Tillslut vid 1 tiden så ringer jag och han svarar äntligen. Blev så lättad och samtidigt arg när han svarade för att han inte hade ringt eller smsat. Då visade det sig att (om jag kommer ihåg rätt) det varit nått oväder i Moskva så planen hade inte kunnat landa eller nått sånt så han blev flera timmar försenad till flygplatsen där och missade p.g.a. det sitt plan till Sthlm. Det gick inga andra plan så istället blev han satt på ett plan till Frankfurt och sedan flyga vidare till Sthlm. Han hade försökt ringa men teckningen hade varit dålig eller nått. Så när jag fick tag på honom stod han på flygplatsen i Frankfurt och väntade på planet till Sthlm, dessutom gick hans tåg till Ö-sund typ då. Vilka problem alltså, men hem kom han iaf (12 timmar senare än tänkt).

Nej det var verkligen inte trevligt, var så jäkla orolig..

Någon som undrar hur Aleria mår? Vet inte om folk är intresserade men det är jag=) Planerar att spara dessa inlägg så jag kan gå tillbaka om några år och läsa vad jag hade för mig så mycket av det jag skriver är för min egen del. Det här är det närmaste jag någonsin kommit till att skriva dagbok. Har börjat flera gånger förut men jag slutar oftast efter bara några dagar, så det faktum att jag skrivit här i över ett år nu är ganska stort för mig=)

Aleria då mår bra (helst för att hon nyss fick tonfisk av pappa, haha). Hon har börjat gått upp lite i vikt vilket är jättebra, det behövs verkligen på hennes beniga kropp. Dessutom är det bra om hon väger så mycket som möjligt nästa gång hon blir sjuk, då kanske hon inte hinner bli så fruktansvärt undernärd. Hon har inte varit sjuk sen den gången hon var sjuk i en dag så det är bra. Det kommer ju komma igen men ju längre tid som går mellan varje period dessto bättre=)

Hon är fortfarande väldigt blyg inför främlingar också, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi så sällan har besök här. Men nu har det börjat komma folk lite oftare och det blir bättre, hon bir nog social hon också en vacker dag. Om inte annat bryr jag mig inte så mycket=) Vet inte om jag skrev det för ett år sedan men vi hade besök av Helena och hennes två döttrar. Ebba (som var 2 då) tyckte ju självklart om katter och ville hälsa på Aleria så hon gick in i köket där Aleria satt. Hon sprang inte fram eller så utan var jätteduktig och lugn. Men när hon kommer typ 2 meter ifrån Aleria ställer min kokosnöt upp och reser ragg och får världens största svans, haha. Hon började inte fräsa eller så utan man såg att hon helt enkelt blev rädd. Hon stod iaf så i några sekunder innan hon snabbt sprang förbi Ebba och gömde sig under soffan i vardagsrummet. Sedan såg vi inte henne nå mer förns Helena och flickorna hade gått. Haha, jäkla nöt hon är. Var inte direkt reaktionen jag hade räknat med, men å andra sidan är det ju bättre än att hon hade flugit på henne och börjat klösa hon. Det hade absolut inte varit bra!

Det här inlägget blev lite väl långt så jag hoppas ingen har suttit och tråkat sig igenom hela, var ju som sagt mest skrivet för min egen del=) Nej nu borde jag verkligen sova, sägs att det ska bli soligt imorron och då vill jag passa på att sitta ute. Däremot skulle det inte vara så varmt, men förhoppningsvis kan jag sola en stund iaf=)

Sov Gott//Linda <3

Bryan Adams "Everyting I do, I do it for you"

Frågor och svar=)

1. Vad är klockan?  00:14
2. Ditt namn?  Linda Alexandra Viola Isaksson Vestberg 
3. Smeknamn? Isak, LilLinda, Lillis
4. Piercings: Hade i näsan och läppen men dom har växt igen
5. Ögonfärg: Bruna
6. Födelseplats: Sundsvall  
7. Favoritmat? Tacos 
8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Uhm, inte vad jag kommer ihåg=)
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja
11. Varit med i någon bilolycka? Nej, fast en tant som inte borde ha körkort backade in i oss en gång
12. Krutonger eller baconbitar? Baconbitar
13. Favoritdag på veckan? Alla dagar jag inte måste göra något tråkigt på 
14. Favoritrestaurang: Saigon Palace kanske, är inte ute och äter så ofta      
15.  Favoritdrink:  Dricker typ bara öl=D
16. Favoritglass:  Ben & Jerrys Cookie Dough och Toblerone och GB Sandwich 
17. Walt Disney eller Warner Bros:  Walt disney
18. Favorit-snabbmatsrestaurang: Subway
19. Vilken färg har din sovrumstapet?  Är målat i vitt med en cafe royal fondvägg 
20. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Ingen gång=) fråga inte om uppkörningen bara  
21. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Mecenat
22. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? Skulle aldrig skaffa kreditkort, men måste jag välja blir det nog någon möbelaffär
23. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Tittar på tv och pratar i telefonen
24. När går du och lägger dig? Borde komma i säng vid elva men just nu går det inte så bra=/
25. Vem kommer att svara på detta e-mail först? Skriver på bloggen ju så tror inte någon svarar
26. Vem av dom du skickat detta e-mail till kommer inte att svara? Skickar ju inte denna version
27. Vilket tv-program missar du inte? Ska väl vara Lyxfällan då, måste ju lära mig hur man håller koll på ekonomin
28. Senaste person du gick ut och åt middag med? Linnea, vi åt japanskt/koreanskt
29. Ford eller Chevrolet? Ford  
30. Vad lyssnar du på just nu? Spin City är på i bakgrunden
31. Vilken är din favoritfärg? Svart och lila
32. Hav eller flod? Hav
33. Hur många tatueringar har du? 3 stycken 
34. Har du någon gång kört slut på bensinen? Ne, inte än iaf=)
35. Katter eller hundar? Måste ju svara katt så inte Aleria blir sur, men skulle inte bli ledsen om jag fick en hund
36. Klockslag när du blev färdig med det här mailet: 00:23

Sex and the city

Hej!

Sitter och fundrar på om jag ska ta en promenad, men jag vet inte. Borde ta en dusch också men man får ju inte duscha efter tio så då blir det en väldigt kort promenad... Vilka problem jag har va? Haha.

Var ju och såg Sex and the city filmen igår. Vet inte hur höga förväntningar jag hade men nog var dom lite höga med tanke på att jag hade hört så mycket av andra och läst om den. Kvällen började iaf inte direkt bra. Linnea hade bokat biljetterna tidigare så vi gick till maskinen (biomaten) för att hämta dom. Biomaten ligger genom en separat dörr i ett litet rum. Hon fixade koden och allt och betalade, köpet gick igenom, men sen kom det inga biljetter! Irriterande så det var bara att gå in och ställa sig i kön vi hade försökt undgå.

Kom fram till kassan och förklarade för tjejen där att vi inte fått våra biljetter och hon trodde att dom troligen inte kommit ut ur hålet utan låg kvar i maskinen. Hon ropade iaf på en man som också jobbade där och bad honom sa till honom att maskinen jäklades, vet ni vad han svarar? " Jaha det skiter väl jag i!" Va? Hur kan man svara så?? Tillslut gick han iväg då för vi behövde ju våra biljetter, så kommer han tillbaka med biljetterna och frågor vilken film vi skulle se och vilka platser vi hade. Men vem lägger det på minnet? Linnea kom ihåg vart platserna var men inte nr. Han gav oss iaf biljetterna och Linnea säger att dom är nog våra (vems annars ska dom vara?) och då säger "det vet man aldrig" och så gick han... Helt otroligt, fattar inte varför vissa människor jobbar inom service yrket... Kan man inte vara trevlig ska man fan inte jobba inom såna yrken.

Irriterade mig på en annan sak också som jag irriterade mig på förra gången jag var på bio här. Salarna är plana eller vad man ska säga. Stolarna ligger på samma nivå så jag (som är ganska kort) måste sitta och kolla in i bakhuvudet på folk. Den här gången var det bättre för dom framför var också kort, men man ser ju ändå dom framför. Det blir svårare att koncentrera sig då.

Nej slutklagat!!! Filmen var ändå skit bra!! Så jäkla rolig. Jag har nog inte skrattar så mycket till en film på länge och jag fick även sitta och hålla tillbaka tårarna på vissa ställen. Men det hade nog inte gjort något om jag hade små bölat lite för jag hade snyftande lite här och var i biosalen. Nej det var helt klart värd pengarna, så om ni hade möjlighet gå och se den!!! Kommer defentivit skaffa den på dvd så jag kan se den igen=)

Nu bled det ett långt inlägg om nästan inget så det är bäst jag slutar nu=D

Ha det bra//Linda <3

RSS 2.0