Shopping och en massa annat

Hej hej!

Har nog aldrig fått så många kommentarer förut=) Men de e bara trevligt! Tack för det!=) Ja vad har hänt i Torvalla sen i lördags då...

I söndags var vi på elgiganten och onoff och kollade in priser på kyl/frys, spis och diskmaskin. Vi har fortfarande pengar kvar på repfonden så vi funderar på att köpa det, men tyvärr kunde vi inte hitta något. Var ju lite less måste jag säga.

I måndags åkte jag hemifrån vid 12 tiden. Började med en tripp till ÖB, som jag lyckades hitta ganska snabbt faktiskt, där jag köpte kattsand och ett par pärmar. Känner att jag måste bli lite organiserad. Fast jag har ju faktiskt blivit bättre den senaste tiden måste jag säga. Har iaf papprena på ett och samma ställe=) Men det är ju helt klart enklare nu med ett skrivbord. Efter det åkte jag in till centrum. Var riktigt dyngsur då kan jag säga. Regnade inte så värst mycket när jag åkte hemifrån men medan jag var inne på ÖB så började det självklart ösregna och jag hade parkerat  ganska långt bort. Iaf så hittade jag en parkering och gick in på clas ohlson där jag hittade en skrivbordslampa=) Efter det gick jag och letade efter ett par byxor och hittade ett par jeans som jag köpte samtidigt köpte jag ett paraply som jag var i desperat behov av. Kollade även på gardiner när jag ändå var och shoppade men kunde inte hitta några. Börjar bli lite less nu, men jag är ju så himla velig, vill ju att det ska se bra ut...

Så när jag var klar i stan åkte jag upp till campus och hittade biblioteket. Problemet kanske inte var att hitta bilbioteket utan snarare ingången. Hade ju självklart parkerat på fel sida av huset och det fanns några ingångar att välja på. Men tillslut hittade jag och nu har jag lånat böckerna jag behöver till första kursen. Förutom två stycken, den ena missade jag och den andra var inte inköpt än. Efter det åkte jag till fresk och köpte en borr för att borra i betongväggar så vi kan sätta upp sänglamporna. Har inte gjort det än dock=/

Sist men inte minst stannade jag på ICA och köpte middag för kvällen. Var nog borta till 5 tiden nånting så det blev en ganska lång dag.

Igår så var vi iväg på expert och elon och kollade på vitvaror men vi har fortfarnade inte hittat något, vi ska nog vänta ett tag till. Vi tog även en promenad inne i stan vilket var väldigt mysigt. Vädret var väl inte perfekt men det funkade för en promenad. Kollade runt lite på vilka slags affärer dom har här, hittade akademibokhandeln så jag kunde köpa bläck till mina pennor. Tycker om pennorna så jag vill inte byta=)

Sedan blev det ICA och middag. Hittade något nytt att göra. En mix för nudlar med sås och kryddor som man köpte grönsaker och kyckling till och wokade ihop smakade riktigt bra faktiskt. Men nästa gång ska vi göra våran egen wok, var lite väl kryddstarkt för mig.

Idag har jag typ inte gjort nånting, men det gör inget det heller. Har ju trotts allt semester. Har läst ut första boken till kursen och den var faktiskt intressant. Etik och socialtjänste, om alla etiska dilemman man kan komma i kontakt med när man jobbar inom socialtjänsten. Fick mig verkligen att tänka till och det är verkligen inte ett lätt jobb jag har framför mig. Ikväll ska jag börja läsa Socialt arbete, en grundbok.

Har även fått mitt körkort, i Timrå!! Helt otroligt, det roliga är att avin för att jag ska kunna ta ut kortet eftersändes hit, men körkortet stannade kvar i Timrå. Suck, ringde iaf dit och tjejen sa att hon skulle skicka kortet till Ö-sund också, nu är frågan bara när det kommer.

Nu har jag nog inte så mycket mer att berätta. Skulle verkligen behöva städa, men vi får väl se om jag orkar eller om jag gör det imorgon istället.

Ha de bra//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0