Doei mijn kussen=(

Hej!

Ännu en dag och fortfarande har jag inte kommit så långt som jag hade velat på skolarbetet. Jag och Ewout började dagen med att ta en lite promenad bort till Jysk. Jag ville se om vi kunde hitta några kuddar. Vi har 6 kuddar och 4 utav dom har jag haft hur länge som helst. Problemet är att jag inte velat byta kuddar eftersom jag tycker om min kudde så mycket, den är perfekt! Men det var ju helt klart dags så vi gick som sagt till Jysk. VI lyckades hitta tre kuddar som vi köpte för 214kr sammanlagt så det var ju inte så jättefarligt. Nu ska det bara bli intressant och se om jag kommer kunna sova på dom eller inte. Jag är ju som sagt väldigt petig när det gäller kuddar och har hittills inte sovit på en kudde som varit närheten av så bra som den jag har=/ Haha, ja jag vet jag är smått störd i huvudet. Så förklaring på min rubrik för er som inte pratar holländska: egentligen är det bara en nonsens mening, skulle man säga det skulle ju folk förstå vad man sa men det är ingen som säger det. Det betyder iaf "hej då min kudde"=)

Efter jysk gick jag hem och diskade, varken jag eller Ewout har orkat diska på ett par dagar så det kändes som att det var dags. Jag hatar verkligen att diska men det är skönt när man får det gjort och det blir alldeles rent och fint igen=) Efter det var det dags att sätta sig ner och plugga. Problemet är bara att jag verkar ha glömt bort hur man skriver en text=/ Har ingen aning om hur jag ska formulera mig eller vad jag ska skriva överhuvudtaget. Så mitt pluggande gick alltså inte allt för bra. Men jag hittade iaf en ny artikel som jag tror kommer vara användbar så jag tror jag ska skippa de två artiklarna jag redan hade och bara använda mig av den nya. Imorgon ska jag iaf ta mig i kragen och skriva klart den här jäkla uppsatsen. Problemet med mig är att jag jobbar bäst under press så det mesta jag får gjort är dagen innan det ska vara inlämnat. Men jag vill ju komma ifrån det och börja göra arbeten långt innan. Oh well, det är ju bara 5 veckan än så länge så jag har lite tid på mig att lära mig.

Förutom det så åt vi tacos för ett litet tag sedan. Mycket gott som vanligt. Och annars har vi inte gjort allt för mycket. Köpte lågenergi lampor på ica så nu har vi byt ut de lamporna. Man skulle få 3 lampor och en shoppingkasse på ica för 100kr, lamporna kostar egentligen 50kr/st, men hon i kassan gjorde nått fel och istället behövde vi bara betala 75kr=) Men vi klagar inte. Får se hur länge dom räcker.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om och känner inte direkt för att sitta vid datorn heller. Kanske ska ta och läsa lite, hur låter det? Men jag skriver väl nått imorgon om jag har något att berätta.

Ha de bra//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0