Mallorca, here I come!

Att göra imorgon:
* Packa det sista
* Handla på coop och köpa ipren och öronproppar på apoteket
* Vattna blommorna
* Mata Aleria
* Tömma kattlådan
* Diska undan och städa undan det sista
* Dusha och fixa till mig
* Gå ut med soporna
* Skriva en lapp till kattvakten

Hej Hej!

Om lite mindre än två timmar går bussen och om tre timmer går tåget! Sedan blir det dock flera timmars väntan på Arlanda eftersom flyget inte går förrän 7 imorgon bitti, men ändå! =)

Allt är packat förutom telefonen och åksjuketabletterna (måste ju ta en om en timme). Har även matat Aleria, men inte med burkmat än, det får bli precis innan jag går. Har lagt ut lite leksaker till hon också så jag hoppas hon kommer ha nått att göra. Jag har även fått mig en dusch och använt ansiktsmaks och fotbad, very nice=)

Nu ska jag bara tömma diskmaskinen och ta en sista koll så jag inte glömt något. Fylla på kattmaten då och ge hon nytt vatten. Sedan ta med mig soporna i samma sväng som jag går till bussen. Hoppas bara jag orkar bära allt, men det ska nog gå bra=)

Vet inte hur jag känner mig än, nervös och stressad. Är iaf fullt övertygad om att det kommer vara skit väder hela veckan. Men man ska ju förvänta sig det värsta för det kan bara bli bättre då, eller? Var även på coop och köpte sunlotion och fick en hudlotion som ska vara bra när man har solat på köpet=) Very nice. Köpte även en ny tandborste och har fått tag på ipren och öronproppar. Och tuggummi såklart! Vill inte att det ska slå lock för öronen! Gjorde det en gång när jag var till Holland och vad jag än gjorde så blev det inte bättre. Slutade med att det inte försvann förns flygresan hem, istället för att slå lock då så lossnade det istället. Sjukt irriterande!

Nej nu ska jag göra det sista så kanske jag hinner sitta ner en stund också innan det är dags att åka. Vi kommer tillbaka nästa fredag så titta in i bloggen då! Blir nog en massa bilder på lördan också=)

Ha det bra//Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0