Tomorrow

Lindas Mallorca ToDo:
* Skriva ut alla papprena
* Skriva en lista på allt jag måste ta med mig
* Packa
* Prata en sista gång med kattvakten
* Ladda ner musik till MP3
* Ladda batterina till både kameran och MP3
* Köpa tillräckligt med kattmat och kattsand så Aleria klarar sig
* Överföra tillräckligt med pengar så vi klarar både resan och eventuella autogiron som ska betalas när vi är borta
* Betala räkningar
* Växla in småmynten vi sparat till resan
*
Ringa Ving och fråga ett par saker jag är osäker på

Hej!

Det har varit en väldigt lång och händelserik dag. Började vid 7 (efter typ 3 timmars sömn) men tvättstuga, mangling, dammtorkning, damsugning, moppning och skurning av badrummet. När kla var 11 var jag helt slut men då bar det av in till stan. Var först en sväng till banken och växlade in småmynten och fick en ny dosa till internet banken eftersom min inte fungerade så bra längre. Sedan gick jag och Linnea runt på stan lite, både hon och jag hade ärenden. Mitt var bara att köpa en necessär, vilket jag gjorde, hittade en likadan som jag haft förut men som jag tappat bort. Tyckte verkligen om den och den kostade bara 40kr så fick självklart med mig en sån hem. Sedan var vi även på Indiska. Jag har aldrig handlat kläder på Indiska förut, men nu kom jag därifrån men ett svart långt linne, nya svarta thights, en grå lång kofta och en blå lång skjorta. Mycket nöjd med inköpen måste jag lova trots att det sved i plånboken, men nu har jag iaf lite att ha på mig på praktiken.

Efter det for vi en sväng till Lidl och sedan käkade vi kina mat till sen lunch/tidig middag. Mycket gott=) När jag kom hem började jag packa så nu är jag i princip klar med packningen. Har bara några små saker kvar som jag inte kan lägga i nu eftersom jag behöver använda sakerna innan jag åker imorgon. Sedan dess har jag fixat lite små saker och kollat lite på teve, samt pratat i telefon med mamma, sofia och emma.

Jag vet att ni säkert blir jätteless på mig nu, men jag måste bara göra en till lista=) Måste få koll på allt jag ska göra imorgon och då kan jag checka att jag gjort allt när jag skriver sista blogginlägget imorgon. Så ännu en jobbig lista från min sida: (Ignorera om ni vill=)

Att göra imorgon:
* Packa det sista
* Handla på coop och köpa ipren och öronproppar på apoteket
* Vattna blommorna
* Mata Aleria
* Tömma kattlådan
* Diska undan och städa undan det sista
* Dusha och fixa till mig
* Gå ut med soporna
* Skriva en lapp till kattvakten

Inte så mycket att göra men känns ändå som att det kommer att ta ett tag. Blir nog coop och apoteket direkt på morgonen och göra allt det tråkiga sen kan jag ta hand om mig själv lite med ett fotbad, ansiktsmask och en välbehövlig dusch. Känns dock som att jag måste kliva upp tidigt om jag ska hinna med allt=/ Iofs gör inte det så mycket med tanke på att jag kan sova på tåget då=)

Nej nu vill jag inge mer. Skriver imorgon igen

Ha det bra//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0