En massa gjort

Hej för tredje gången!

Jag går från inget bloggande till mycket bloggande jag=) Måste bara få skryta litegrann=) Har nämligen fått lite gjort idag. Efter att jag bloggade sist så tog jag och plockade undan lite här. Såg ut som en storm hade varit på framfart=/ Eller nä så illa var det inte men var en del kläder utspridda i sovrummet, lite annat småplock överallt i lägenheten, plus att vi hade en stor hög med dick som jag slängde in i diskmaskinen. Diskade även stekpannan och ett par andra saker som inte fick plats i maskinen samt torkade av bord och köksbänkar.

Efter det satt jag och läste en halvtimme, sen tänkte jag ta och sova en timme men det gick inte så bra=/ Ewout höll mig först vaken när han sprang omkring i lägenheten, sedan hittade Aleria en papperspåse hon bara var tvungen att leka med och sedan var jag tvungen att gå på toa. Så med 10 min kvar på min timmes tupplur gav jag upp.

Satte mig istället och läste lite mer och läste ut boken om psykiska funktionshinder. Sedan gick jag och Aleria ut ett tag i friska luften. Kom hem igen och läste igenom LSS (Lagen om stöd och service för vissa funktionshinder). Och sedan läste jag igenom mina anteckningar från gårdagen. Skrev även i min praktikdagbok som jag inte gjort på typ en vecka. Läste en stund i en annan bok innan jag gick på affären och handlade tacos=) Har hackat upp alla grönsaker, tömt diskmaskinen och slängt in ny smutsdisk, gått ut med soporna och packat väskan inför imorgon.

Nu ska jag skriva i de böcker jag läst i mina praktikanteckningar och sedan vänta på att Ewout kommer hem så vi kan äta. Börjar bli riktigt hungrig nu=D Nog tjatat om min dag, hur var eran?

Ha det bra//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0