Lyxfällan

Hej!

Borde egentligen sova typ nu men det är ju lyxfällan ikväll! Måste ses! Trots att dom tagit bort Charlie och Mattias, vilket suger, men dom nya funkar också=) Dagen gick ganska snabbt idag så det var ju skönt. Har fått tid att följa med en biståndshandläggare under en dag. Vi ska till Gäddede, ännu längre ut i bushen (som Sofia skulle säga) alltså=)

Har precis betalad räkningar och vi blev inte helt barskrapade denna gång, men är ju alltid lite surt att betala räkningar=/ Men vi överlever nog, det brukar vi göra. Nu är väl den största frågan om vi kommer klara besiktningen som är om ca 3 veckor=/ Skulle vara riktigt jäkligt om vi inte klara den och måste lägga ut mer pengar än vad vi redan gjort för att fixa den. Aja, tiden kan endast utvisa det.

Vill fixa över lite musik på min nya fina mobil men var visst tvungen att installera nått för att det skulle fungera att koppla in den med USB. Eftersom jag inte kan sånt här får nog Ewout ta plats är så fort jag skrivit klart. Bra att man har en datakunnig kille=) Inte fel heller att han kan meka lite med bilen=D

En halvtimme kvar nu, borde duscha... Kanske ska passa på och göra det.

Ha det bra//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0