Nattbesökare

Blev inget av med att spela spel med Ewout, tog och åkte till Emma istället. Vi spelade chicago och den jäveln vann, alla 5 gångerna! Snackade även en massa skit så det var ett riktigt trevligt avslut på kvällen.

Förstår faktiskt inte varför vi aldrig tidigare umgåtts så här på kvällen. Visst om vi redan börjat vara med varandra tidigare under dagen, men aldrig att vi träffas sent. Så konstigt, och beror endast på den inställning som inpräntas i oss från födseln: på dagarna hittar man på allt och på nätterna sover man och det är inte tillåtet att ringa folk efter kl 10 på kvällen typ.

Men alla vi som är nattmänniskor då? Varför är samhället anpassat efter morgonpigga hurtbullar? Skulle gissa att nattmänniskorna dessutom är i majoritet. Men detta att kliva upp tidigt på morgonen ligger väl kvar från förr då man var tvungen att kliva upp och mjölka kossorna...

Kanske dags att gå och lägga sig nu... Måste upp 9 för att hålla Emma i handen och sedan väntar flera timmars plugg på bibloteket.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med. Är också nattmänniska (sitter på jobbet nu)det är fan svårt att leva sitt liv på natten, grannarna uppskattar inte att jag dammsuger eller diskar klockan 03. Mer natt åt folket.

2009-10-05 @ 04:08:16
URL: http://iowa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0